Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga878787

Przezyliscie kiesys oobe?

Polecane posty

Gość inga878787

out of bady experience-wrazenie przebywania poza ciałem,gdyby ktos nie wiedział o co chodzi.Ja to miałam pare razy w nocy i jestem na 99%pewna ze nie był to sen.Wiem ze niektórzy opisuja cos takiego jako wspaniałe przezycie,dla mnie to było okropne,potworny lęk,taki jaki odczuwa się spadajac,choc niezupełnie,nie wiem jak to dokładniej opisac.unosiłam sie nad swoim ciałem i wirowałam po pokoju.po wszystkim chciałam wstac z łóżka ale nie mogłam sie ruszyc i usnęłam.Wiem ze napiszecie ze mi sie to przysniło ale to nie był sen.Ktos cos takiego przezył?

Pare razy mi sie to zdarzyło, podobno niektórzy nawet to trenują żeby odbywać astralne podróże, kiedyś sporo czytałam na ten temat. Częściej zdarzają mi się paraliże senne niestety, masakra

Gość ojo paralizach sennym wiem
wszystko. straszna masakra

Gość wejdź na stronę
Ja przeżyłam, ale nie chce o tym pisac

Gość
ja czasem odczuwam strach, bol, dotyk i naprawde ciezko jest sie z tego obudzic

Gość ghfghjhg
co to paraliz senny ?

Gość ghytuhyrgnyjdvbfcd
tu na kafe byl baaardzo duzy temat o tym, konkretnie o swiadomym wprowadzaniu w oobe za pomoca programu z kompa (dzwiekow) ale pewnie go juz usuneli

Gość lattehour
ja tam wole ld. przynajmniej bezpieczniejsze :)

Gość ojo paralizach sennym wiem
ja dosyc czesto mamtak: spie sobie i w pewnym momencie czujena plecach gorąco, potem takjakby przyduszanie alenie moge sie obudzic .... potem tak jakbym zsuwalasie zluzkai po podlodze

Gość lattehour
@ghytuhyrgnyjdvbfcd może chodzi ci o i-dose'y? ja dzięki takiemu miałam ld, na oobe też są.

ja też miałam oobe i jest to bardzo nieprzyjemne. ale zauwazyłam pewną rzecz: oobe u mnie występowało TYLKO gdy zasnęłam na plecach. Od momentu zauważenia tego staram się nie zasypiać w tej pozycji i nie mam problemu oobe. a sny mam bardzo przyjemne

Przy paraliżu sennym mam tak, że nie mogę poruszyć ŻADNĄ częscia ciała, nie moge wydobyc z siebie z głosu ani jakiegokolwiek dzwięku tak jakbym była kompletnie sparaliżowana :/ Często czuję ucisk w klatce piersiowej (dawniej mówiło sie że to zmora siada na tobie i dusi) po pewnym czasie, kilku minutch wszystko powoli wraca do normy Nad ćwiczeniem technik oobe tez sie zastanawiałam kiedys sporo czytałam o podróżach astralnych ale jakos cos mnie przed tym powstrzymuje. Podobno można nie wrocic do swojego ciała ale nie wiem na ile jest to prawdą

Gość a mnie dziwijak to jest
że jedni to maja a inni nie

Miałam OOBE kilka razy i to dla mnie tez było bardzo nieprzyjemne.Często podczas snu wiem że śnię,ale nie mogę jak niektórzy tworzyc tego o czym chcę śnić,zawsze gdy wiem że jestem we śnie próbuję latać,ale prawie nigdy mi się to nie udaje,czasem wzbijam się na chwilę nad ziemią,ale szybko spadam.Nienawidzę gdy np ścigają mnie jacyś zli ludzie,lub snię jakis inny koszmar i próbuję się obudzic ale nie mogę,wtedy we snie np gryzę się w ręcę i robie inne rzeczy, to okropne.Parę lat temu potrafiłam sie obudzic gdy tylko chciałam

Gość ja raz po takim snie
obudzilamsiemaja na twarzy paduszke ktora probowalam sie udusic

Gość walnieta w czoło
a ja to mam średnio raz na parę miesięcy, zawsze się boję że kipnę na serce, nie potrafię sobie powiedzieć że to tylko chwilowe, bo za każdym razem panikuję, dusze się i odczuwam mniej więcej cos takiego jakby ktos zawinal mnie w dywan i bardzo szybko ciagnal po podlodze, walka z tym to takie jakby szarpanie sie ze samym soba, zdarza mi sie to naprzemiennie z wyjsciem z ciala, tzn potrafie stanac w drzwiach i patrzec na swoje cialo. chora opcja, czy ja nie powinnam isc do neurologa?

Wiele, wiele razy :) Wywołuję je jeśli tylko czas mi na to pozwala, ale ostatnio za krótko śpię :O

Gość aj mam inna dziwna akcje
czesto jak spie to czuje zektos sie na mnie kladzie i nie moge sie obudzic i ten ktos - prosze sie nie smiac - mnie gwałci:/

Gość Lukrecja3
OOBE mam samoistnie bardzo często. Szalenie wtedy cierpię. Później mam paraliż no i psychiatra powiedział że to zaburzenia w pracy mózgu.

Dziewczyny, może nie walczcie z tym, tylko rozwijajcie? Warto! Czytałyście trylogię Monroe'a?

O tym że to OOBE to moga być zaburzenia w pracy mózgu też słyszałam.Ale ja wiem ze moje przeżycia były prawdziwe.A może to co oni nazywaja zaburzeniami to po prostu coś czego nie potrafia inaczej okreslic?Jakaś zmiana świadomości?

Gość aj mam inna dziwna akcje
a co to takiego te Hipnagogi? kurde dzis nie zasne albo za serce trzasne

zwykly paraliz senny i tyle

Ja z tym nie walcze, przyjmuje do wiadomosci ze jest, zdarza mi sie czasem uda mi sie to nieco rozwinąć i na tym koniec. Ostatnio przy samym paralizu chciałam zobaczyc jak to jest kiedy chce sie go "przedłuzyc" ale wyjątkowo szybko mineło. Tej trylogii nie czytałam, o czym jest?

Gość ja tez to mam i bardzo sie
tego boje. swego czasu tydzien balam sie spac. kilka lat temu powiesil siemoj przyjaciel noc przed pogrzebem wydawalo mi sie ze przyszedl i ze mna rozmawial jakby zyl pod koniec snu zauważylam na jego szyi szeroki jakpo pasku siniak 2 dni pozniej dowiedzialam sie ze powiesil siena pasku swojego ojca

w ciemnych okularach - tak, zdarzało mi sie ale sporadycznie głównie po długim "wyposzczeniu" :P