Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja juz nie wiem poprostu

MÓJ CHŁOPAK CHYBA JEST GEJEM

Polecane posty

Czy to jest normalne żeby zdrowy heretoseksualny facet non stop zwracał uwagę na to że jakiś tam facet fajnie wygląda, albo że jest fajnie ubrany albo mówił "miły z niego koleś", a w ogóle w sensie W OGÓLE nie zwracał uwagi na kobiety!? Bo ja juz nie wiem, co mam o tym myśleć. Niby powinnam się cieszyć że nie zwraca uwagi na inne laski, ale jak juz idzie jakaś wybitna piękność a on nawet nie zerknie w jej kierunku a jak ja mu powiem że "fajna fryzura" albo coś w tym stylu ten od niechcenia popatrzy i powie "nooo". Ale z drugiej strony jak one jest gejem to czemu spotyka się ze mną!? Jesteśmy razem 1,5 roku.

Gość niusiaaaaaaaaaa
dla niepoznaki z Tobą jest

co znaczy dla niepoznaki?

Gość niusiaaaaaaaaaa
żeby się nie wydało ,że jest gejem :D

Gość velvettthour
1,5 roku? fajny ten twój facet:)

drzewiecki, ale lubisz czystych ludzi, a on lubi tylko czystych facetów. Od kiedy zaczęłam go pod tym kątem obserwować, to widziałam że ani razu nie spojrzał na żadną obcą kobietę! Ani razu. A czesem nie widział że ja patrzę, więc to raczej nie dlatego że przedemną udaje.

ale dla niepoznaki by był? Przecież to absurd! Jak można być z kimś dla niepoznaki, przecież całe życie udawać się nie da. No ja chyba zwariuję.

proszę noooo, poradźcie mi coś.

Mam podobnie jak widze faceta dobrze zbudowanego, ubranego itp, tylko ze ja tego nie mowie na glos ;) moze po prostu bardzo dobrze sie czuje w twoim towarzystwie i mowi co mysli :)

Gość
to chyba dobrze ze nie patrzy na inne kobiety, tylko na Ciebie. a czy jest gejem-możliwe

Gość niusiaaaaaaaaaa
nie martw się mała, tak sobie wystrzeliłam z tym dla niepoznaki... pewnie wszystko jest ok , nie przejmuj się i nie rób niepotrzebnych kłopotów ;) dobrze się czuje w Twoim towarzystwie i mówi wszystko na głos, bądź dumna :)

Gość wiki1006
ja bylam z chlopakiem 4 lata i na koniec zauwazylam jego gejostwoooo choc do tej pory sie wypiera ja wiem swoje

taka opcja podobałaby mi się najbardziej, Sama nie wiem, nie chcę go pytać bo jak nie będzie gejem to może się poczuć cholernie urażony. I przecież nie zerwę z nim dlatego że się NIE ogląda za kobietami! Kurcze, dziwne to jakieś.

Gość tylko_nie_o_gejach!
o fuck zaraz rzygnę :(

a ja mam na odwrót ;) to znaczy częściej komentuje wygląd babeczek niż facetów. nie wiem czemu,po prostu jakoś tak mam,nie jestem lesbijką ;)

Gość niusiaaaaaaaaaa
ja mam też tak jak milky way :) mmm a tak przy okazji wciągnęłabym sobie milky waya :D

Gość siema345435
gdy wychodze z klatki mysle "kurwa ale zimno" to jest mi zimno, gdy wychodze z rozpietą bluza i mysle "cieplo jest, tylko lekki wiaterek" to jest mi cieplo. jak sobie wkrecisz, to nawet "czesc" bedzie dla ciebie ostrym gejowskim podrywem. pozdro jp

Gość no chyba jak z nim jestes
to wiesz czy go krecisz czy nie

Gość siema3454354
i jak juz ktos wyzej wspomnial, gdy kobieta opisuje kobiete to jest spoko, wiec nie uwazaj ze jak facet faceta to gej, ale rob jak chcesz

ja mam wielką nadzieję że wy macie rację

Gość niusiaaaaaaaaaa
idź spać dziewczyno i się nie przejmuj 🖐️