Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on to juz moj koniec:(

Smierc nadejdzie jutro

Polecane posty

Gość on to juz moj koniec:(

Drodzy kafeteriowicze..tym ktorym czasami jest tak msutno...tym ktorzy sobie ztym radza i ym ktorzy mniej...przeparszam was z calego serca..ale kolejna osoba z tego zcatu odejdzie chyba niedlugo na tamten swiat:(Niew jestem tu piewrsyz raz i pisalem pod roznymi nickami...ale tym azem czuje ze sjetsm ostatni..:(((Moja miosc nie pierwsza ale bardzio powazna ma mniew gdzies.....w parcy i sie nie uklada a szkoly nie moge zrobic..w Polsce jestem od niedawna ale los mi ciezki...lez wylewam tony dniami...i chyba juz moj kres..tak mi przykro..tak bardzo nie cgce odchodzic z tego swiata ale juz nie daje sobie ztym rady:(pomagalem ludziom by bylo im lepiej...by tak ie cierpieli..ale mio jz nikt nie m]pomoze..sam sobie nie ejstesm w stanie:(ja poprosytu umieranie robiea:(....chyb ajutro zejde ztego swiata..wie ze dla polowy z was moje slowa to znacza ze estem debilem.ale uwierzcie mi..moje przezycia oi to co odczuwam i jak mnie serce boli..ja juz dlaej nie potrafie..przeykro mi:((jezu...dlaczego zcie bywea takie okrutne?:(

Gość
zycie nie zawsze jest latwe

Gość teterterteer
Skoro chcesz ze sobą skończyć, to znaczy, że ci wszystko jedno. Skoro ci wszystko jedno, to zaszalej! Zabaw się, napij się, włącz muzykę i baluj chłopie!

Gość 85 60 85
"Zwycięstwem jest nie umrzeć lecz żyć" A chyba nie jesteś tchórzem?

Gość gdybys chcial ze soba skonczyc
to zrobil bys to, a nie rozpisywalbys sie na forum internetowym. Tylko bachory maja kurwa wolne w szkolach to wszedzie ich pelno. Wykurwiaj spac.

Gość teterterteer
Chyba nie jesteś tchórzem - takie argumenty niestety nie działają. Ja ci powiem, że jak mi kiedyś było żle, to szalałem na maksa. Skoro wszystko było do bani, to czemu nie korzystać z życia? Idż na dyskotekę, wypij flaszkę, puść sobie dobrą komedię. Jest tyle ciekawych rzeczy które możesz robić...

Gość 85 60 85
Jeśli masz problemy, to tu możesz się wyżalić. Możemy wspólnie coś poradzić- nic nie tracisz.

Gość jutro jest inny dzien
:-) jak bardzo zle sie czujesz to pojdz po leki na jakis okres