Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalleczka

CO WY BYŚCIE ZROBIŁY? gdybu facet wam powiedział...

Polecane posty

Gość lalleczka

Że to on wykazuje sie większa inicjatywa w sprawach łóżkowych i ze on robi wiecej zeby dac mi przyjemnosc niz ja jemu? że jest bardziej zaangazowany? Mi sie zrobiło holernie przykro... :( Napiszie mi pare słów...

Gość ona z siwym włosem
pewnie napisał prawde, a ty jestes kłodą.

Gość lalleczka
ale chodzi mi o to czy tez bylo by wam tak przykro...

Gość przystojniaczek
no naprawde strasznie, lepiej zacznij coś robic w łóżku, bo cie zostawi.

Gość pomyślałabym
co zrobić żeby być lepszą w łóżku, dobrze że jest z tobą szczery, przynajmniej możesz się zmienić nie byłoby mi przykro, bo przecież powiedział co czuje, w związkach trzeba rozmawiać o takich rzeczach

Gość anulecka anulecka
tez by mi było przykro, nawet miałam taką sytuację i stwierdziłam ze maił rację. Nieczesto on prowokuje zbliżenie wiec zapytał czy mnie wogóle podnieca jego osoba bo żadko sie do niego dobieram. Kobieta z reguły nie inicjuje sexu bo to mężczyzny dola od dawien dawna mówię tu o instynktach zarówno w świecie ludzi jak i zwierząt. Potem stwierdziłam ,że ma racje. Jak bys sie poczuła gdyby twoj facet nigdy nie zaczynał pierwszy? pewnie bys pomyslała ze jestes obojetna seksualnie. Ja zmienilam swoje zachowanie i widze geniale zmiany. Czasem warto rzucic sie na faceta w przedpokoju i....

Gość lalleczka
chodzi o t ze ja inicjuje nawet czasem czesciej niz on, do tej pory uwazalam ze wszystko jest ok, naprawde staram sie a teraz po tym co usluszałam to juz nawet nie mam ochoty na nic bo boje sie czy dam rade... :(

Gość uououiuouoo
bo tu nie chodzi o samo iniciowanie tylko o to jaka jesteś w trakcie. nie sposób zainiciować faceta do akcji a potem położyć się i czekać aż doprowadzi cię do orgazmu. ;)

Gość lalleczka
Teraz idę na całość jak mi doradziliście i jest bardzo dobrze, dziękuję

Gość Wiolka 26
Teraz Ty mu zadaj to samą pytanie, co on powie? czy jeszcze lepiej się zaangażuje czy spocznie na tym, co robi dotychczas.

No i widzisz - jak wam sie cos powie to zamiast posluchac jako konstruktywna opinie to wam zaraz smutno. Czy to koniec swiata jakis czy co?

Gość tak jak dla mnie.....
to normalne, że do partnera należy inicjatywa, gdybym ja pierwsza zrobiła mógłby sobie źle pomyśleć, to jest naturalne u samców. Mając chęć na sex to można pomóc partnerowi do stymulowania penisa, aby się bardziej usztywnił, to też dla partnerki podniecenie, gdyż wilgotniej jest w muszelce, ale nigdy odwrotnie sama zaczynając sex.