Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna prawda o kobietach

Niedogolone pachy i nogi - kobieca przypadłość. Golcie się regularnie

Polecane posty

Kobiety, czemu często macie niedogolone pachy? Macie bluzkę na ramiączkach, a pod pachami małe włoski? Czemu zdarza się wam mieć mieć spódniczkę i niedogolone nogi z lekkim odrostem? Czemu golicie nogi tylko do kolan i na udach macie włoski?

Gość odpowiedz na topik
ja w zimie nie gole nóg, dlatego że ich nie pokazuje publicznie. Nie mam faceta wiec nie musze. W lecie gole nogi choc tez rzadko pokazuje nogi i nie wyobrażam sobie zeby nie zgolic pach. Gole nogi do kolan bo wyżej nie mam wlosków.

Gość dżizasssss
Nie golę nóg do kolan, jadę po całości. Ale pozostałe "przypadłości" mnie się zdarzają. Czemu (dlaczego)? Bo mam zwyczajnego lenia pospolitego i czasami mi się po prostu nie chce. Bo mam to gdzieś. Bo to tylko i wyłącznie moja sprawa. Temu :D

Czasem kobieta ma faceta, a i tak tych czynności nie robi regularnie

Gość a co cie to obchodzi
? pilnuj swojej doopy :D

Nie krępujecie się, że ktoś może pod pachami ten odrost zobaczyć?

tych czynności nie robi regularnie i to jej sprawa. Nie masz innych problemów ?

Moja żona niestety ma owe przypadłości i chyba jest bezwstydna, skoro tych rzeczy się nie krępuje

widać się nie krępują. Nie każdy pochodzi z głębokiej wiochy jak ty i żyje pod dyktando tych co mogą coś zobaczyć/usłyszeć/powiedzieć. Niektórzy mają to głęboko w doopie. Pogódź się z tym, a będzie mógł/mogła spokojniej spać.

Gość taka sobie ja ...
a co to obowiązek być zawsze idealnie ogolonym?] czemu ty sobie nóg nie golisz? może twoja zona tez nie chce busz-mena? równie dobrze można zadać pytanie czemu facet całodziennie nie goli zarostu na twarzy. a ty golisz twarz codziennie? jeśli nie to dlaczego?

Golę twarz codziennie, bo mam kontakt z klientami i wypada, żebym był gładko ogolony

Gość koko szanelka
ja mam bardzo twardy zarost i niestety nawet gdybym chciała to nie moge nóg golic codziennie bo bym miała całe w strupach. Mam dla ciebie za to ciekawostkę - żyję w Brazylii już kilka lat i to co zobaczyłam tutaj mnie zszokowało. Otóż kobiety tutaj wogóle nie golą nóg jedynie rozjaśniaja włoski - wyglądfa to obrzydliwie. Tak wiec ciesz sie ze możesz pomacac bezwłośne kończyny chociaż raz w tygodniu.

Gość taka sobie ja ...
założę sie ze gdyby nie praca w dupie bys miał co mysli o twoim zaroście zona czy inni

Akurat zarostu na swojej twarzy nie lubię i dla siebie lubię być gładko ogolony

Gość To nie takie łatwe
Ja mam taki problem, że choć wydepiluję nogi (nieważne, czym), to włosy odrastają mi już po 5-6 godzinach, a sama depilacja jest bardzo czasochłonna i ogromnie męcząca, często jeszcze kończąca się uczuleniem, więc rzadko noszę spódnicę. Próbowałam już wszystkiego i nic nie pomaga na dłużej. Nie mogę uwierzyć, że np. ktoś po wosku może mieć depilację z głowy na 4 tyg. - byłabym w siódmym niebie, gdybym tak miała. A kłopotów hormonalnych nie mam, bo przez lata robię regularnie badania. Podejrzewam, że to wynik tego, iż zaczęłam golić nogi dość wcześnie, tzn. jeszcze w liceum. Pod pachami zaczęłam się golić dużo później, bo tak źle nie było, i włosy tak szybko mi nie odrastają, a mam je zawsze ogolone. A co do zarzutów mężczyzn, to dodam tyle, że Wy często wymagacie, a sami nieraz, gdy tylko możecie, nie golicie nawet twarzy, mówiąc coś w stylu: "rozumiesz, że mi się nie chce, prawda?" Hipokryzja. To teraz wyobraźcie jeszcze codzienną depilację nóg, skoro nawet ta twarz to dla większości z Was zbyt wiele.

Gość dżizasssss
W liceum to dość wcześnie??? Nooo, ja zaczęłam golić nogi i pachy w 8 klasie! I zasadniczo dbam o to regularnie, bo też dla siebie samej lubię być gładka, Ale jak już pisałam - czasami mnie leń dopada i zwyczajnie mi się nie chce, odpuszczam sobie i mam głęboko i daleko co o tym myślą inni. Świat się nie zawali z powodu moich niedogolonych pach :P

"nawet jeśli jesteś sam zachowuj się, jakbyś przyjmował dostojnego gościa" Prostaczki strojące się "do kościoła". A niby to mężczyźni o siebie nie dbają. Tiaaaa... :o

Gość Bleeeeeeeeee
Sam sie gol!!! Mi sie podobaja wloski, i to nie znaczy ze masz kogokolwiek krytykowac;// nie masz co robic i wymyslasz takie glupioty.

Gość golcie sie baby

Wiesz ja też nie zawsze gole, bo miałabym strupy. A nie za bardzo chcę, golę nóżki raz na 2 tyg. nie raz nawet nie, dlaczego ? Hm.. spódniczki noszę bardzo rzadko, mało kiedy widać to, że nóżek nie ogoliłam, ponieważ mam jasne włoski i jak ubieram rajstopki i spódniczkę po oczywiście wydepilowaniu to powiem Ci, że lekkie odrosty nie są widoczne. Pod pachami jest inaczej najlepiej codziennie bym je goliła, ale mam to serdecznie w dupie, latem ok. ale zimą jest inaczej i nie mów, ze o siebie nie dbam, bo nie jedna dziewczyna 'ogolona' zawsze i wszędzie nie jest tak zadbana jak ja... !

Gość znam sie mam ruska urode
nie gole bo mi sie nie chce, nogi bez sensu, przecież wlochate nie smierdza, pachy raz na jakis czas bo wtedy lepiej dezodorant działa, przy okazji do facetów apel:golcie pachy, bo się bardziej pocicie od kobiet przeciez!

Gość pseudorokii24
Ja wszystko gole nawet wloski na rekach i nienawidze u facetow nie ogolonyhc pach i wydepilowanych plecow ,klaty,brzucha

Gość pseudorokii24
niewydepilowanych mialo byc ah i nienawidze zarosty u was na twarzy bleeee

Gość jhfejijiefgjiefw
JA AKTUALNIE MAM zarosnietego bobra ,nogi i pachy i mi z tym dobrze:P a tak serio nie mam czasu tego wydepilować bo mi sie nie chce tracic na to czasu

Gość klipsik
a ja myślę ze to męska przypadłość...nawet jak babki niedogolone to jednak coś robią z tymi kudłami a faceci nic, a sa bardziej owłosieni zazwyczaj...najgorszy jest "dywan" na klacie i zwisające włosy pod pacha bleee...i chcą nam wmawiać ze to jest męskie! tak? to przyjmijcie do wiadomości ze włosy na kobiecie są kobiece bo pojawiają się właśnie wtedy gdy dziewczynka zmienia się w dorosłą kobietę.

Gość hhhhhhgcrt
kiedys jak jeszcze nie mialam meza to o to dbalam a teraz nie chce mi sie poprostu mi to nie przeszkadza

Gość NieLubiacaKrytyki
No wiesz, dla mnie, jak facet jest owłosiony tu i ówdzie jest bardzo męskie, najlepiej jakby miał na całym ciele futerko:D działa to na mnie wybitnie;) Tylko pachy mogłyby być ogolone, bo jednak zapach jest... Ja sama nie golę się, tylko depiluje i to bardzo żadko, bo włoski praktycznie odrastają niewidoczne i jest ich bardzo mało. Rąk nie gole, tylko pod pachami, nogi, i jeszcze gdzieniegdzie przycinam;)

Stosunek do własnego owłosieni jest najlepszym określeniem osoby. Nie wyobrażam sobie hodowania kłaków pod pachami. Ale też golenie się do skóry w okolicach intymnych byłaby dla mnie czystą głupotą: natura obdarzyła mnie urodą goryla, albo innego szympansa. Więc się przycinam ;) Ale szczerze pisząc: kobieta z nieogolonym bobrem wywołuje u mnie reakcję typu: "eeeeee".

Gość a ggaceci chodzą zarosnięci
jak pawiany. niektorym nawet gęby nie chce się regularnie golić a kobietą każą mawet piczki golić, tak żeby przypominały małe dziewczynki, zboczeńcy!!!!!!!!!!!!!!!!