Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna prawda o kobietach

Niedogolone pachy i nogi - kobieca przypadłość. Golcie się regularnie

Polecane posty

Gość Anala
Bo na udach często są tak małe i jasne włoski że nie warto ich golić. Zresztą Panom też czasami nie chce się golić zarostu na twarzy codziennie, my mamy być inne?

ja nigdy nie gole wloskow na udach bo ich nie widac.. one sa takie jasne i krociutkie jak te na policzkach, wiec po co mam sobie je jeszcze pogrubiac goleniem.. kazda z nas ma wloski na calym ciele przeciez, na brzuchu, karku, plecach.. to te tez mamy niby golic?

Gość BuszmenkąNieJestemAle..
Golić takie małe, niewidoczne włoski, by wyrastały coraz to mocniejsze? czysta głupota:)

Włoski nie wyrastają coraz mocniejsze po goleniu. Ot rozwój sam w sobie. Jakoś gostkowie , którzy nie golili pierwszego wąsika w wieku lat 50ciu nie mają owłosienia w dotyku przypominającego jedwabiu. Kwestia czasu. Tylko i wyłącznie. Dlatego kobieta, która w wieku lat 20 ma niewidoczny wąsik w wieku lat 50ciu będzie wyglądała, jak Zorro.

Gość NieLubiacaKrytyki
Nieprawda:) włoski na brzuchu czarne i gęste nie wyrosną mi nawet po stu latach

NieLubiacaKrytyki => Poczekaj na menopauzę. "Kobiece" hormony nie są już produkowane, ale męskie jak najbardziej. Włoski na plecach, czy na brzuchu (znaczy się widoczne) nie tyczą się Ciebie tylko jeśli jesteś blondynką i masz jasne włoski na pipce ;)

mimo, ze jestem ciemna mam wloski na nogach prawie niewidocznie - chyba, ze pod swiatlo. takie szczescie moje. mam to po mamie, ktora ma czarne wlosy, jest juz dawno dawno po menopauzie i ogoli nogi raz na jakis czas bo je tak ledwo widac.

Gość do jhfejijiefgjiefw
a facet widzi te twoje owlosienie? kaliban, a znasz gosci co maja 50 lat i nigdy sie nie golili?

Zdesperowana Domowa Żona => pożyjemy, zobaczymy.

nie kazde kobiety sa nie zadbane !...ja jestem zawsze zadbana jesli chodzi o te sprawy

facet skoro nie odpowiadają Ci owłosione paszki u żony to poprostu wskocz do niej pod prysznic i wykaż odrobinę inwencji..możesz jej te paszki i nie tylko paszki, ogolić sam...a co jeszcze tam możecie robić to chyba nie musze tłumaczyć ;)

Gość najgorzej jak kobieta
idzie na impreze w bluzce na ramiaczkach i nie ma swiezo wygolonych pach. szczyt wiochy

najgorzej jak kobieta => to akurat nie jest kwestia kobiet. Masa kmiotów prezentuje również na imprezie swoje owłosienie w tejże lokacji. Tak więc: swój wart swego.

i co bedzięcie się teraz tłumaczyć czemu się czasem nie golicie? haha no prosze was ... litości poprostu możemy mieć taki kaprys i koniec :) , a do założyciela topiku , to porozmawiaj o tym z żoną w niedziele przy obiadku , czemu jej nie powiesz że Ci to przeszkadza ?

ale faceci rzadko nosza bluzki na ramiaczkach. na imprezy to moze geje w takich chodza

Gość calka
nikt nie musi tego robic wbrew sobie samemu. wazne aby myc sie codziennie. dlaczego faceci nie gola sie skoro to i m przeszkadza u kobiet? sprobojcie jaka to przyjemnosc?

Gość calka
moja kolezanka niemka nie goli sie bo tego nie uznaje. lubi sobie beknac po obiedzie i pierdnac kiedy przyjdzie na to pora. tam nikt nikogo z niczego nie rozlicza i nie narzuca. tylko w PL taki koltunizm.

OMG, ja się golę nieważne czy jesień, zima, jakakolwiek pora roku; mam depilator, kremy, nie wyobrażam sobie zarosnąć, bo jest zima, czy nie mam faceta... Kwestia dbałości o siebie, no i uda- jak zobaczyłam dawno temu moją koleżankę na basenie, a jest ona brunetką i jej włosy na udach i rękach, obiecałam sobie, że nigdy nie pominę tych okolic ;) A jestem blondynką i niby tego nie widać tak bardzo, ale pod słońce owszem; a co do niedogolenia- uważam,że to wina gazet min. wszędzie piszą, że jeśli golimy się depilatorem wyrywającym, to starcza na 3 tyg. bzdura! trzeba conajmniej 1 x w tyg się golić, inaczej te włoski tak brzydką sterczą, a jeszcze jak się założy rajstopy i jest słońce... kobiety, nie usprawiedliwiajcie się spodniami, czy porą roku, róbcie to dla własnego komfortu i higieny, no, chyba, że lubicie być owłosione ;>

kobiety nikt wam nie kaze golic sie codziennie, ale jak zakladacie bluzke na ramiaczkach na jakas impreze to mozecie swiezo ogolic pachy

Gość golcie sie dziewczyny
bo nie znacie dnia i godziny