Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana bardzo

nie mogę się otrząsnąć po tragedii w smoleńsku.

Polecane posty

Gość załamana bardzo

nikogo stamtac nie znalam, ale i tak nie moge przestac o tym myslec i płakać. te wszystkie rodziny co przezywaja dramat. to chamstwo niektorych polakow po katastrofie :( w moim sercu nadal jest żałoba narodowa :(

Gość widzofon
Wejdź na YouTube, i znajdź amatorski filmik z tragedii trwający 1:24. Wsłuchaj się w głosy między 47, a 53 sekundą.

Gość Putin i Tusk
my również jesteśmy załamani 🖐️

Gość załamana bardzo
znam ten filmik. co za roznica czy to byl zamach. nie o to mi chodzilo. bardzo przezywam ta tragedie nadal i nie wiem jak sobie z tym poradzic

Gość Lidiaaa
A ja strasznie tęsknie za naszym prezydentem Lechem Kaczyńskim brakuje mi jego przemówien usmiechu na twarzy i tego jego patriotyzmu zal mi go biedaczka juz nie ma :(

Gość gabriela ela
fajnie, ze sa ludzie, ktorzy sa empatyczni. a ten film - nie chce sie wdawac w polemike i zasmiecac tematu - ale dajcie spokoj. to byli zwykli rosjanie ktorzy sie zbiegli zaraz po katastrofie, policja strzalami ich odganiala. a wy robicie z tego afere. ciala byly zmieszane z ziemia na miazge, kogo jeszcze mieli dobijac? ludzie opanujcie sie.

Nie przesadzasz troszkę??? Ja też nie mogę się otrząsnąć, ale po śmierci mojego brata, a nie obcych osób. Wiadomo szkoda ludzi ale płakać nie zamierzam

Gość rusek z giwerą
wlaśnie, wlaśnie, wcale śmy do waszych elyt nie srjeljali, toż to były amunicyje waszych borowików ;)

Gość sdededed
Witaj, ja mam podobne odczucia co Ty. A widziałaś te zdjęcia z katastrofy?

Gość Polak-Patriota...
ja tez sie bardzo załamalem powodu smierci naszego prezydenta nie wiem jak teraz mam zyc?

Gość załamana bardzo
tez sobie po tym wszystkim w zyciu nie radze. ciagle o tym mysle i przykro mi, ze wszyscy juz zapomnieli. tak jak papieza. :(

Gość taka sobie ja ...
nie porównuj Kaczyńskiego do Wojtyły bo to tak jakbyś porównała gówno do człowieka . nie wiem czym tu się załamywać. jak ktoś wyżej napisał bardziej przejmuje się śmiercią kogoś bliskiego niż kogoś kto mnie okrada. co do filmiku to dla głąbów nie strzelali w naszych bo w sumie nie bylo w co strzelać a do rosyjskich plądrowników którzy liczyli jeszcze na jakieś cenne znaleziska w postaci portfel czy roleksa. ludzie opamiętajcie się bo już zal was słuchać

Gość rusek z giwerą
wlasnie, wlasnie, to nie byl żaden zamach, no skądże :classic_cool:

Gość załamana bardzo
jak wy mozecie tak spokojnie przejsc nad tym wszystkim co sie stalo do porzadku dziennego? zamordowali najpoczciwszego czlowieka w historii a te demonstracje, zeby go na wawelu nie chowali, wstyd mi za polske

Mi też jest wstyd za Polskę, że zrodziła takich jełopów, a jeśli macie zamiar chować na Wawelu każdego polityka co się rozpierdzieli samolotem, to niedługo z braku miejsc trzeba będzie postawić rakarnię