Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latek

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość 23latek

hej, mam problem z dziewczyna. jestesmy razem okolo 2 mcy. wydawalo mi sie, ze nigdy mnie cos takiego nie dotknie, ale stalo sie. Sam sie z tego smieje. mam wielkie libido, wieksze niz inni 23 latkowie, uwielbiam seks. duzo dziewczyn z ktorymi sie widywalem byla zimna, albo opierala sie, czy tez niezbyt lubila to robic (nie tak jak ta). Wydawalo mi sie, ze jestem skazany na wieczną frustrację z powodu braku dla mnie wystarczająco gorącej partnerki. Spotkalem JA. Ona potrzebuje seksu więcej niż ja - co jest dla mnie dosc dziwne. Jezeli na poczatku bylo to dla mnie fajne, dupcylismy się ile się tylko da, to teraz... to teraz zaczyna mnie to denerwowac. fakt, ze lozko jest wazne, ale ja oczekuję czegos więcej od dziewczyny niz tylko - za przeproszeniem - wzorowego i częstego pieprzenia. co to za dziewczyna ktora się tylko do bzykania nadaje?! jak ją oleje, to jest szansa,że dlugo znowu będę sfrustrowany i sam (bo malo ile lasek ma takie libido jak ta). jak z nią będę, to moze tak byc, ze stracę duzo czasu a kiedys się obudzę i stwierdze, że "leciało mi nie z tą dziewczyną". Nie wiem czy ją kocham. ale wydaje mi się, że na tle innych kolezanek nie ma ta dziewczyna jakiejs wielkiej inteligencji... randki nie polegaja tylko na pieprzeniu. jak kiedys narzekalem na brak seksu ze strony partnerek (po dluzszym czasie i z oporami sie godzily, a na eksperymenty, czy też częsty seks często nie mialy ochoty.... zreszta malo jest takich z wysokim libido), to teraz narzekam na przesycenie seksem w związku. Brakuje mi czegos innego , normalniejszego. Inteligencji emocjonalnej mi u niej brakuje. i co tu zrobic :(:(

Gość velvettthour
no co tu robic:) skoro zycie na sexie nie polega:)?

Gość 23latek
no nie wiem. naprawdę mam z tym problem - zaczynam miec. albo tego nie było, albo jest (dziewczyna jest atrakcyjna pod względem fizycznym) w nadmiarze. Szkoda, ze tylko to... :(

Gość Zawsze szczery facet
Korzystaj z życia póki masz taką okazję. A na rozsądną i inteligentną dziewczynę przyjdzie jeszcze czas.

Gość 23latek
taa... "korzystaj z zycia"... :( a pozniej obudzę się sam, bez dziewczyny ktora kocham przy boku (i z wzajemnością). Nie wiem czy ją kocham, w ogole to dziwny związek. zastanawiam się czy jej nie zostawic. Ale z innej strony nie chcę ją zostawiac, bo cięzko będzie drugą taką znaleźć. A jak rozluznie (seks bez zobowiązań) to wiem, ze ona pojdzie do innego :( :(

Gość 23latek
:(((( albo oczytane, fajne, inteligentne ALE zimne i w łóżku beznadziejne, albo tez zimne i bez libido (takich dużo), albo gorace i w lozku idealne, ale znowu z waskimi horyzontami... a kiedys wydawalo mi sie, ze dziewczyna tylko do lozka jest, a dzisiaj uwazam, ze musi cos wiecej reprezentowac ze sobą oprocz wielkiego libido .... :( dlaczego nie ma ideałów :(

Gość a czy ty
w ogole wiesz czego tak naprawde chcesz? Bo jak to czytam to wydaje mi sie ze nie.

Gość rebusik
Zapewniam cię że czasem zdarzają się lubiące sex i inteligentne:-) Po prostu szukaj dalej, a nią nie musisz od razu zrywać:-)

Gość ja to jaaaaaa
przejdzcie na zwiazek bez zobowiazan... a Ty szukaj lepszej kandydatki

Gość teraz powinienes zrozumiec
ze dla inteligentnych kobiet jestes tylko chloptasiem do dupczenia, rozumiesz?:) tylko do tego sie dla nich nadajesz, tak jak ta Twoja obecna dla Ciebie... albo sie zmienisz albo na zawsze tak pozostanie...

Gość taka_jedna_24_Gda
teraz powinienes zrozumiec - Heh.. dobre. W sumie masz duuzo racji. Znam takie przypadki facetow, do dupczenia zajebisci ale do zwiazku beznadziejni. Po 3 miesiacach znajomosci dalej utwierdzasz sie w fakcie ze do zwiazku sa beznadziejni... i zaczynasz szukac kogos lepszego. Ja znalazlam.. nie zaluje, bo to juz sadze ze prawdziwa milosc. Co do dziewczyny - skoro nie odpowiada ci intelektualnie to daj sobie spokoj. Potem niepotrzebnie sie zaagnazujesz i bedziesz zalowac.. albo ona sie zaangazuje.

mysle ze to nie jest az taki wielki problem...nie tylko faceci sa tacy ze potrzebuja tego non stop...jesli ci toprzeszkadza to zerwijz nia ...napewno znajdziesz inna...ale pozniej znow bedziesz miec pretencje ze inna nie chce tego....wiec zastanow sie czego ty tak naprawde chcesz

Ja też mam duże libido :D więc jak widzisz, są jeszcze takie dziewczyny ;)