Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathhhhsssssxxxxxx

luudzie tez tak macie....

Polecane posty

Gość Kathhhhsssssxxxxxx

...że uczycie sie na egzaminy prawie w ost chwili? i drecza was wyrzuty sumienia ze nie poswieciliscie danego dnia ani sekundy na nauke? bo ja mam wyrzuty wielkie ale ufam sobie i wiem ze sie naucze no ale w ost chwili jak sie tego oduczyc...?

Gość stara miotła
ja tak mam :( sama nie wiem czemu, codziennie powtarzam sobie, że się pouczę i tak odkładam. A testy już za parę tygodni, materiału za dużo... Nie wiem jak sobie z tym radzić. Wiem, że niedługo będę panikować :P

ja tez tak mam :O Mialam dzis przerobic 15 tematow z filozofii i nie zrobilam ani jednego;(((

Gość Endrjiu Kmicic
haha no walsnie mi juz panika sie powoli wlacza bo sesja tuz tuz materiałów tony, a ja olewam... ale od jutra obiecuje... biore sie za siebie

heh ja tak mialam w ten poniedzialek 🖐️ mam nadzieje ze przejdzie i zdam:P niektorym sprzyja stres :)sa bardziej wydajni

Gość Kathhhhsssssxxxxxx
sprzyja nie sprzyja ale juz czuje to napiecie bo egzaminy nie dlugo no coz zycze wszytskim przrkladajacym na ostatnia chwile nauke powodzenia :D

ja siedzialam w poniedizalesk caly dzien i pol nocy wtorek to samo i sroda caly dzien i caaala noc nie spalam potem jeszcze w dzien do pracy poslzam.istna masakra ale napisalam:P

ja mam egz dopiero pod koniec czerwca. a ucze sie na noc przed danym egzaminem i zdaje na 4 i 5 :P

husky a to byla moja praca roczna skladajaca sie z 3 raportow...licenjat a ja normalnie na ostatnia chwile:P no wczesniej cos pisalalm juz ale malo

to sa studia i trzeba sie wyluzowac, odetchnac po liceum, korzystac z ostatnich chwil mlodosci i sobie bimbac caly czas a przysiasc jedynie 2 razy w roku. ale fakt. jak sa egzaminy mam 2 tyg wyjete z zyciorysu i bania mi pęka. nie jest to dobre, bo informacje zapisuja sie jedynie w pamieci krotkotwalej, ew w dlugotrwalej, ale nie jest ona poszufladkowana a w jednym wielkim worze i na egz czasu malo a trzeba szukac inf w calym splecie informacji.. generalnie sie wszysrtko potem zapomina chociaz chyba przecze sama sobie, bo wlasnie na ost egzaminach mialam jak funkcjonuje pamiec i pamietam doskonale:D

Gość bo trzeba się uczyć codzienie
po trochu to ci we łbie trochę zostanie