Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blacjjack9

Prosze dziewczyny o radę.

Polecane posty

Gość blacjjack9
Z tym mam mały problem, bo ona wszędzie chodzi ze swoja koleżanka z pokoju.Jak je zagadałem raz to koleżanka mowiła to ona sie tylko uśmiechała. Raz udało mi sie ja zagadać jak była sama w kuchni, to rozmawiała ze mną miło, ale jak przyszła ta jej koleżanka to ucięła rozmowę a potem miałem wrażenie że unika mnie...:-(

Gość rebusik
Prędzej czy poźniej okazja sie znajdzie:-)

Gość santaana
piszesz, ze masz 30 lat, a twoje wypowiedzi brzmia jakbyś miał 18:-( ogarnij się!!!

Gość blacjjack9
Już nikt mi nic nie poradzi?

Gość santaana
A co tu radzić. Na tym etapie nie wiesz nic, a liczysz, ze ktos ci receptę poda.

Gość malinka różowa
Musisz spróbować zaprosić ją na kawę, może ona się wstydzi przed koleżanką że tamta mogłaby złe wnioski wyciągnać. Przecież chyba można jakoś spróbować, za szybko się poddajesz...:)

Gość blacjjack9
A z ta kawa to nie za szybko? Zastanawiam się czy sie zgodzi, jak nie to będę sie kiepsko czuł i chyba szanse stracę...:-( A może zaprosić je obie niby tak pogadać?

Gość blacjjack9
Czy ja chce rozbijać?Ja chcę ja poznać.Jeśli jest szczęśliwa to przecież mnie nie zechce.

Gość malinka różowa
Nie wiem jak to u Was w firmie wygląda czy macie jakieś przerwy obiadowe czy coś w tym stylu, ale jeśli tak to może przyłącz się do nich na przerwie i pogadajcie sobie. A może koleżanka się kiedyś rozchoruje i nie przyjdzie do pracy albo wolne weźmie i wtedy do dzieła:) Jak miło że są jeszcze tacy subtelni mężczyźni a nie prostolinijne buraki

Gość mam nadzieje ze sie NIE ZGODZI
ona ma meza!!!!!!!!!!!!!!!! czlowieku po co sie w to pchasz!!!!!!!!!!!!zostaw ja w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie proponuj zadnej kawy!!!!!!!!!!!! zajmnij sie inna!!!!!!!!!!!!!!! malo dziewczyn na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz tyle lat a bawisz sie w rozbijanie malzenstwa!!!!!!!!!!!skora jest w malzenstwie to znaczy ze jest szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malinka różowa
skoro jest w małżeństwie to znaczy że jest szczęśliwa... akurat guzik prawda. Myślisz że jak kobieta wychodzi za mąż to już jest dla niej pełnia szczęścia??? Akurat tak bywa w życiu że wiele par się rozwodzi bo właśnie okazało się że nie byli szczęśliwi. Małżeństwo nie daje takiej gwarancji.

Gość janek28
Byłem w takiej sytuacji, nie chciałem ale zakochałem się. Spotykaliśmy się jakiś czas, ale nie przespałem się z nią. Kiedyś wyznała mi że coś do mnie czuje... Zmieniła pracę i dowiedziałem się już po fakcie. Zmieniła nr telefonu.Nie mam z nią żadnego kontaktu od ponad roku. Nie odpisuje na maile. Nie pchaj się w to.

Gość Margaterrva
zaproś je na kawę obie ...z koleżanką i rozmawiaj z obiema przy stoliku nie budzi podejrzeń a kontakt jest

chodziło mi o to że jak by nie była to może sie rozwiesć a póki jest w nim niech autor do niej sie nie zbiza :p

tak jasne malinka myśle że jak kobieta jest w malzenstwie nawet z byle kim to jest szczesliwa. Jeju pomyśl trochę...

Gość janek28
Niestety jesli kobieta jest w związku w ktorym jest tylko poprawnie, a jest porządną, to nie odejdzie od męża...nawet jeśli sie zakocha. Zresztą z mężczyznami myśle podobnie jest. To zalezy od charakteru. Jesli ona wydaje ci sie taka cichutka i miła, to od męża nie odejdzie. Ten typ kobiety tak ma niestety:-(

Gość blacjjack9
No właśnie ona jest chyba typem takiej porządnej dziewczyny, to sie czuje po prostu. Chciałbym mieć jakąś szansę...

zajmnij sie kim innym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blacjjack9
z a j m n i j mowi samo za siebie analfabetko:-(

Gość Margaterrva
mam nadzieje ze sie NIE ZGODZI ---o jesu człowiek to nie posąg i zawsze coś czuje czasami wbrew swojej woli chodzi o to żeby rozmawiał, zakolegował się i tyle przecież jej nie gwałci

Gość Urszulkaaaa
Chciałabym żeby ktoś tak o mnie myślał jak ty o niej:-) Jeśli nawet zauważy twoje zainteresowanie to nie przejmuj się, będzie jej miło. Każda kobieta chce się podobać:-)

Gość moje 3 grosze moje 3
patrzy sie na ciebie czyli daje znak, ze jest na tak. potem widzi, ze nic nie robisz...i juz nie patrzy..bo mysli, ze sie tobie nie podoba...a ty to odbierasz jako unikanie... no i..moze unika wzroku..bo wie ze jestes zajety..a zatem porzadna..druga to by poszla z toba w tango nie patrzac na konswekencje. To znak, ze jak bedzie twoją żoną nie zdradzi cie. Sam widzisz..ze zanim cos zrobi ona mysli milion razy! czy dobrze postepuje

to że sie dziewczyna uśmiecha albo na Ciebie patrzy to jeszcze za mało, żeby stwierdzić czy chce zostawić męza i zrobić skok w bok ja jestem szcześliwa ze swoim facetem przez to chodze uśmiechnięta ..wyglądam jak zadowolona kotka :D i faceci z którymi współpracuję sami lgną do mnie i myślą chyba że ja przez nich taka szczęśliwa jestem :D

heh..bawią mnie takie wpisy :D "może nie jest szczęśliwa z meżem...chę ją tylko poznać....najwyżej mnie nie zechce...." :O jakby jej było źle z facetem to by z nim nie była i jeżeli tak sie stanie ze odejdzie z tobą od męża to dlatego ze ty to małżeństwo zniszczysz nie ma czegoś takiego, albo sie z kimś jest albo się to przerywa, a poznanie i odejście z innym do poprostu zdrada i najgorsze świństwo

Gość moje 3 grosze moje 3
limonka..ja znałam 4 kobiety, które były w związku..ale były nieszczęśliwe...i nie miały na kogo to zmienić...bo nikt nie był obok nich...

Gość blacjjack9
Dziękuję dziewczyny, ja jednak sprobuję zawalczyć o nią, bo mi zależy. Pojdę z nią i koleżanką na obiad czy coś... W końcu jakoś dowiedzieć się muszę:-) Chciałbym tylko zrobić to tak aby nie wzbudzić plotek w pracy.

Gość brzydkajola
Nie znoszę takich mężczyzn jak ty, co niby chcesz osiągnąć?Zniszczysz dziewczynie małżeństwo, opinię w pracy i oczywiście potem powiesz, że to ona chciała.Obrzydliwe to jest.

Gość vjmgdcfs
Jesteś płytki do granic możliwości.A dziewczyna jak mądra to będzie sie trzymała na dystans. Cwaniaczek, chce sprawdzić czy go zechce...żenada.