Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blacjjack9

Prosze dziewczyny o radę.

Polecane posty

Gość Urszulkaaaa
A ja uważam że powinieneś probować:-) Jak nie będzie chciała zorientujesz się:-) Trzymam kciuki, fajny z ciebie gość.

Gość brzydkajola
urszulka co ty gadasz, fajny facet? On jest beznadziejny, chce dla własnej przyjemnosci małżeństwo rozwalić.Widać, że sama jestes.

Gość blacjjack9
Dziś podsłuchałem rozmowę jej z koleżanką, okazało się że ona jednak ma jakieś problemy w małżeństwie...Kiedy mnie zobaczyła bardzo się zmieszała. Unika mnie wzrokiem, ale kiedy nie patrzę na nią, to zauważyłem ze mi się przyglądała... Strasznie mi się podoba, myślicie żeby spobować? To ważne dla mnie.

Gość vjmgdcfs
Jak tam black?

To, że ma jakieś problemy w małżeństwie to nie oznacza , że nie jest szczęśliwa. Każdy kto jest lub był w dłuższym związku, zdaje sobie sprawę że nawet najlepszym parą zdarzają się gorsze dni. Uważam, że nie powinno się wykorzystywać takich sytuacji, bo dziewczyna może później długo żałować, a rozbicie związku może Ci się otem "odbić czkawką". Nie rozumiem też takiego gdybania i snucia tylu planów - jesteś przecież dorosłym mężczyzną a zachowujesz się trochę jak 16 latek. Jeżeli będziesz bardzo chciał to i tak nikt Cię nie odwiedzie od pomysłu poderwania tej dziewczyny, ale zastanów się czy warto. Co jeśli Twoje intensywne zauroczenie minie?