Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiaz123456789

Mój związek. Pomóżcie

Polecane posty

Gość Gwiaz123456789

Mam chłopaka 4 lata, plany związane ze ślubem za trochę więcej jak 2 lata i mi odbiło! Ale może od początku. Jesteśmy już razem spory kawałek. On jest kochający, nigdy mnie nie obraził chociaż wiadomo kłótnie bywały ale jak w każdym związku. Ale ostatnio czegoś mi brakowało. Nie wiem może wpadliśmy w rutynę. Czasem zachowujemy się jak stare dobre małżeństwo. Chociaż nie mieszkamy razem a chciałam tylko on na razie nie bardzo. Ostatnio coraz częściej się czegoś czepialam. Kłótnie o głupie rzeczy. Chociaż u nas one nie trwają długo bo najwyżej kilka godz jesteśmy na siebie obrażeni. I nagle pojawił się on... Ja go nie zauważałam on próbował zwrócić moja uwagę i zwrócił. Pracujemy w jednym miejscu ale tam jest kilka firm. I zarówno u mnie jak u niego wszyscy wiedza że oszalał na moim punkcie. Ja mu nadziei na nic nigdy nie dawałam. Traktuje na kolegę. Ale coraz bardziej zaczyna mi się podoba. Coraz częściej o nim myślę, na pewno częściej niż o obecnym chłopaku a właściwie od niedawna narzeczonym :-(. Zastanawiam się jak to by było między nami. Z drugiej strony przecież mam a raczej do niedawna miałam udany związek. Czy warto to psuć? Boję się że mój chłopak by sobie mógł wtedy coś zrobić - w pracy ma do czynienia z bronią. I zastanawiam się co mam zrobić. Odizolować się od tamtego. Może głupie myśli przestaną mi się kołowąc po głowie? Może powiedzieć chłopakowi o tym co się ze mną dzieje. Przecież ja nie chce go skrzywdzić ale to samo tak ze mną się dzieje. On jest bardzo wartościowym człowiekiem. Cholera a było tak dobrze. A może mi się wydawało może to przyzwyczajenie już tylko zostało.

Znam to! Będzie Cię wkręcał, bajerował, a jak już końcu kiedyś mu ulegniesz i on Cię przeleci, będzie się przechwalał w biurze i narobi Ci smródu. :P

Gość
k**wa i wez zaufaj kobietom

Gość Gwiaz123456789
Nie zdradziłam go i nie zamierzam. Jeśli będę chciała budować coś nowego nowy związek to odejdę. Nie chce oklamywac chłopaka bo to bardzo wartościową osoba.

Gość Gwiaz123456789
Proszę powiedzcie co mam zrobić. Powiedzieć mu o swoich wątpliwościach? Czy na razie zaczekać przemyśleć sobie wszystko? Czekam na jakąś posadę

To normalne ze od czasu do czasu w zwiazku masz ochote na innego ale nie nalezy ulegac tym emocjom. Skoro kochasz swojego mezczyzne i dobrze wam razem to szanuj to. Jesli Ci czegos brakuje w zwiazku - powiedz mu o tym, ale nie mow mu czasem ze podoba Ci sie inny..

Gość jestem w podobnej sytuacji
Jestem z chłopakiem od 6 lat, jesteśmy przed 30, ale żadnych oświadczyn, ani nic w tym stylu nie było jeszcze. Od jakiegoś czasu nie możemy się dogadać, wieczne pretensje. Starałam się rozmawiać z nim, naprawiać, pójść na kompromis, ale nic nie wskórałam. I w takim momencie pojawił sie On. Biję się z myślami, nie wiem co zrobić...