Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowy cukiereczekkk

czy na ktos z was internet w play? Wazne

Polecane posty

Gość ja.................
ja mam

ja wzięłam 1 kwiatenia internet pakiet 5GB do 26 miałam do zapłacenia rachunek zapłaciłam ładnie pięknie poszłam do salonu play i pytam czy jeśli nie wykorzystałam całych 5GB w ciągu miesiąca to czy mi to przepada czy zostaje na kolejny miesiąc pani powiedziała ze przepada no ok ale w domu tak patrząc te 5GB nadal leci dziś dostałam wiadomość ze zostało mi mniej niz 500 MB dlaczego tak jest? co jak wykorzystam te 500 MB?

Gość ja.................
he he mam ten sam problem nie przejmuj się to są oszuści..ja podpisałam w tamtym roku umowe w marcu (na dwa lata:( )rachunki płacę też regularnie..ale co z tego..zawsze po około dwóch tygodniach przychodzi mi sms od nich ze zostało 500 coś tam do wykorzystania...w co nie wierze,ponieważ nie ściagam zadnych filmow ,muzyki itp..uzywam neta sporadycznie....Ten cały PLAY to po prostu jedno wielkie dziadostwo...internet jest wolny..jeśli Ci się skończy możesz sobie telefonicznie doładować przez infolinie ,ale ja już tych skurw.... dorabiać nie będe i czekam zeby ta umowa się jak najszybciej skończyła...

Gość ja.................
jeżeli przyszła C ta wiadomośc to za góra dwa dni przyślą Ci ,ze limit został wyczerpany i internet bedzie przerazliwie wolny i nawet nie bedziesz miala jak z niego korzystac...

Gość a ja mam 10GB w paly
od listopada płace 45zł i jestem bardzo zadowolona - limit nigdy się nie kończy a cena jest przystepna - chodzi duzo lepiej niz orange który miałam wcześniej - choc do kabla nie ma popału wiadomo.

no to masakra co ja mam teraz zrobic? isc moze do salonu play?

Gość ja.................
cukiereczku...a już nie daj Boże żebyś siedziała na skype na kamerce ..sciagala muzyke lub oglądała youtube dużo wtedy tydzień i po limicie...:( ja mam ochote ten cały modem z karta na śmietnik wyrzucić:(jak wczesniej mialam stacjonarny internet to byłam zadowolona...mogłam siedzieć non stop i nie bylo żadnego limitu

Gość ja.................
he he ja już byłam i dziką awanturę zrobiłam w Saturnie w Arkadii tam gdzie podpisywałam umowe..niestety nic się nie da zrobić:(jeśłi chcesz rozwiązać umowe to placisz kare umowna...jedynie co to teraz musisz wytrzymac i placic im tak jak ja ...za nic ..45 zl w błoto

no ja właśnie siedzę na Skype często.....ehhh

Gość ja.................
ja już staram się jak najmniej bo wiem czym to grozi..:( straszne

ja mam neta w play onlie modem zakupiony net ograniczony niewiem ile mb nawet;/ ale jest wkur..... gubi czeso zasieg i sie rozlaczaa dosc wkurzajace gdy pisze z kims nagg