Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sponsorka

były facet wysyła mi obraźliwe sms

Polecane posty

Gość sponsorka

rozstaliśmy się kilka miesięcy temu, był dużo młodszy zresztą nie układało się z wielu powodów głównie dlatego, że dręczył mnie psychicznie- w koncu to on odszedł- nie zatrzymywałam go. Jednak po rozstaniu- bardzo burzliwym zaczął do mnie dzwonić więc czasem spotykaliśmy się- potrzebował mojego wsparcia. w koncu chyba kogoś sobie znalazł- mam nadzieję że w swoim wieku no więc się odcięłam od niego. No i się zaczęło... co jakiś czas(2, czasem 3 tygodnie) dzwoni a ja nie odbieram- potem wysyła mi sms w których obraża mnie lub życzy bardzo źle. nie odpisuję ale zastanawiam się kiedy to się skonczy. i aż się boję myśleć czy i co rozpowiada naszym wspólnym znajomym. dodam, że to była kilkuletnia znajomość i to on bardzo na niej skorzystał- starałam się go rozumieć i wybaczac wybuchy wsciekłości teraz widzę, że niepotrzebnie. chcę, by dał mi spokój i zajął się swoim życiem.Najgorsze jest to, że sms dostaję, jak już trochę zaczynam zapominać o sytuacji.

Gość
to bylo zmienic numer

Gość sponsorka
zastanawiam się, czy jeśli zablokuję to nie zamknę jego wentyla bezpoeczenstwa i nie posunie się do czegoś więcej. ale myslę nad tym. i liczę, że już się uspokoi , niech następna się męczy...Szkoda mi tylko resztki dobrych wspomnien...

bedzie chcial to sie posuni8e zmien nr na poczatek moze to ma zwiazek z twoim nickiem? dobrze sie z toba czul, bezpiecznie no i kiedy czlowiek widzi, ze druga osoba sie oddala, ze ja traci, wtedy wychodzi cala prawda o czlowieku

Gość sponsorka
myślę że masz rację....ale przeciez nie da się ciągnąć związku z nową dziewczyną i ze starą sponsorką- dla tej dziewczyny niczemu nie winnej nie byłoby to dobre, nie mówiąc już o mnie....:-(ja go naprawdę kocham ale on widze że mnie nie. tak, chodziło mu o korzyści,teraz już wiem.

nie lam sie bol z czasem minie szkoda czasu dla takich sytuacji zycie mamy tylko jedno :)

Gość też byłam z takim
nie myśl o nim, dbaj o siebie:-) zablokuj jego numer albo najlepiej zmien numer telefonu

Wspierałaś go finansowo? Ile ona ma lat że sobie sam nie potrafił zabezpieczyć? :o I o ile młodszy od Ciebie był?

Gość sponsorka
to nie tak że pensję mu płaciłam:-)ale wiecie, jak się ma więcej to się stawia czy jedzenie w knajpie czy takie tam. A wsparcie raczej psychiczne mu dawałam, mówiłam,że sobie poradzi, wspieralam w poszukiwaniu pracy( ale z tego co wiem to już pracę rzucił bo teraz będzie firmę zakładał a pieniądze będą się z nieba sypały-naprawdę mu tego życzę ale nie da się bez pracy i ryzyka osiągnąć sukcesu) . A różnica wieku to 17 lat- sporo.Ja po 40tce.

To faktycznie różnica duża... Wiesz najlepszą opcją będzie olać i zmienić numer - chyba w każdej sieci można :) Tylko czy jak dasz znjomym to on od nich nie wyciagnie?

Gość żal miiii
takich frajerek jak ty :-0 :-0 :-0 z calym szacunkiem, ale to naprawde porazka :-0 :-0 i jeszcze przyznajesz sie do tego ze go lekko sponsorowalas, dla mnie to dno i desperacja. ja zawsze mialam mlodszych facetow, teraz tez jestem z jednym i kochamy sie. NIGDY nie bylam zadna sponsorka, wrecz przeciwnie, to raczej oni mi pomagali. tak jest np teraz: ja mam mase problemow wiec on mnie wspiera i pomaga jak moze. jest moim przyszlym mezem, ale i najlepszym przyjacielem. zycze ci, zeby ktos naprawde cie pokochal i zebys nie musiala zebrac o uczucie.

Gość sponsorka
nie musiałam żebrać o jego uczucie po prostu chcę się uwolnić od jego obecności. JEśli miałabyś kasę a on nie pomogłabyś swojemu facetowi? nie moja wina że okazał się nieudacznikiem i nie umiał rozwinąć skrzydeł...Nie planowałam też z nim życia- dla mnie to za duża różnica wieku- to on się nakręcił. Ale teraz, jak kogoś ma to chcę tylko by do mnie nie dzwonił z problemami...

Gość sponsorka
bez sensu- ja chcę się uwolnić a nie żeby mnie do sądu podawał- a ta dziewczyna ze zdjęc powinna to zrobić jak najszybciej ten jej chłopak to niezły szmaciarz...