Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skasa

maturaa ! problem

Polecane posty

Gość skasa

Hej mam pytanie.moze ktos sie orientuje.. bo juz calkiem babka z polaka namieszala nam w glowie. Jesli jest czytanie ze zrozumieniem i jest polecenie wypisz 3 przyklady to trzeba 3 czy mozna wiecej??:> bo babka twierdzi ze lepiej wypisac wiecej i wtedy jest wieksze prawdopodowienstwo ze sie trafi cos;/ mam watpliwosci co do tego i drugie pytanie; ponoc zmienily sie reguly w wypracowaniu. jesli nie odwola sie do calosci wypracowania to matura jest nie zdana? prawda to jest? z gory dziekuje za odp:*

Gość skasa
haloo ;D

Gość uuyew5
Jeśli nie odwołasz się do całości to polecą po punktach, ale na pewno nie będzie tak, że nie zdaje się matury. Co do tych odpowiedzi to jest tak: jeśli masz w poleceniu 3 to piszesz 3. Jeśli napiszesz więcej to nie dostaniesz więcej punktów jeśli to będą dobre odpowiedzi, jeśli natomiast złe, to odejmą ci punkty. Więc ja radzę pisać TYLKO 3! Zastanowić się i napisać najlepsze.

Gość skasa
a no ok.. bo nas tak strasza w tej szkole ze juz sie pogubilam.. ;/

Gość uuyew5
To nie wierz i nie ulegaj panice na korytarzu... zawsze ktoś się znajdzie, kto rzuci hasło: "matura będzie trudna, nie zda połowa z nas" ... :o ale z tymi dodatkowymi pytaniami to uważaj. Ja też piszę jutro maturę, trzymam kciuki ;)

Gość skasa
hehe no to tez Ci powodzenia zycze ;) damy rade :D

Gość uuyew5
dodatkowymi odpowiedziami* miało być

Gość MMMery
Nawet jak wypiszesz więcej niż 3 przykłady to nie uwzględnią tego. Wezmą pod uwagę 3 pierwsze,,,

Gość ja bym do tej listy
jest tak jak napisala uuyew5 ... Chocbys napisala 10 przykladow egzaminator pod uwage wezmie 3 pierwsze. Nawet jakby te 3 pierwsze byly zle, a reszta dobrze dostaniesz 0 punktow.

Gość skasa
ok dziekuuje wam :) czyli nauczycielka nas źle poinformowala :/