Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórki pomarańczy dobre jak

gdzie chcielibyście siedzieć na maturze?

Polecane posty

Bo ja w przedostatniej od okna (lub ewentualnie od ściany) :P

Gość ja uwierze
tylko przegrancy siedzą tak daleko :classic_cool:

Gość skasa
hah ja bele gdzie, bele by zdać :(

ja na dwoch z trzech matur siedzialam w pierwszej lawce(ten sam numer 11, to samo miejsce) i tam było mi najlepiej.

a czemu w pierwszych było ci najlepiej? Ja bym chciała siedzieć w przedostatniej, bo wtedy mam widok na całą klasę, mogę się orientować kto co robi itp, a od okna, ponieważ jak się zastanawiam to lubię patrzeć w okno.

bo nie lubię jak wokol mnie osob za duzo jest. niemiecki pisalam w 3 od końca przy drabinkach i to była masakra, upał jak cholera, wszyscy się pocą, stękają, gryzą długopisy, brrr a w pierwszej luz , myslalam, że bedzie źle, a jednak było najlepiej.

ja na WOSie siedziałem tak chamsko na wprost przed samą komisją w pierwszej ławce :)

ja właśnie tak siedziałam, idealnie pośrodku, na wprost komisji. i głównie na mnie sie gapili, ale jakos mi to nie przeszkadzało.

a ja właśnie nie chciałabym żeby komisja się tak ciągle na mnie gapiła! rany, ale żeby to już było PO wszystko!

bedzie git, ja tez mialam stres, ale tylko przed ustnymi. browara wypiłam i bylo git. choc nie zdalam na tyle ile chcialam, no ale nic juz na to nie poradze.

Mi zależy na maturze z biologii ... to dopiero za tydzień, ale przed tymi najbliższymi też mam stresiora...

zdaję angielski... w sumie nie mam jakichś większych problemów, ale gorzej będzie z ustnym polakiem.... takiego mam babsztyla w komisji że szok! 😭

Gość słuchajcie a ja mam takie pyta
nie - otóż, ponoć w komisji na ustnej maturze nie może być nauczyciel prowadzący w liceum. A ja zdaje angielski nie ze swoją klasą i w klasie w której zdaje będzie egzaminatorem ta babka co mnie uczyła. Jak to bedzie wygladac? To ona bedzie mnie 'przepytywac'?

Gość HugoTJ
Może cię ona pytać lub ta druga.. one się zmieniają U mnie jest taka sytuacja, że naszej babki od anglika nie było prawie cały rok i w tym czasie mieliśmy zastępstwo z taką inną ze szkoły. W trzeciej klasie nasza wróciła i teraz jedna grupa od nas ma tą zastępczynię w komisji ...