Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal_1987

nietypowy numer na imprezce

Polecane posty

Gość rafal_1987

W ubiegłym tygodniu byłem na kameralnej imprezce u koleżanki z pracy. Atmosfera była bardzo luźna i w pewnym momencie powiedziałem jej, że kręcą mnie jej stopy, że to mój fetysz. Miałem ochotę już dawno jej to powiedzieć, ale wstydziłem się ( ona jest starsza, ma 27 lat). Teraz nie wiem jak, ale jakoś tak wyszło, że jej o tym powiedziałem. Nie wiedziałem jak zareaguje, myślałem, że potraktuje mnie jak jakiegoś zboczeńca. Ją to jednak bardziej ubawiło. Położyła mi stopy na kolanach i powiedziała ze śmiechem, że jak chcę to mogę je pocałować. Wycałowałem je chyba z 10 razy, ona cały czas się śmiała. Później jak zrobiła drinki, powiedziała, że dla mnie ma super drinka. Kazała mi usiąść na podłodze koło krzesła na którym siedziała. Domyślałem się o co chodzi. Przełożyła nogę przez moje ramię i polała mi drinka... po swojej stopie. Miałem go zlizać, co zrobiłem z najwyższą rozkoszą. Po tym incydencie jak przechodzę koło niej to się podśmiewa. Rozmawiałem z nią o tym i powiedziała, że dla niej to była świetna zabawa. Nadal dobrze nam się ze sobą pracuje

Gość rafal_1987
No to jak ? Są tu jeszcze jacyś miłośnicy łaskotania kobiet? ;) a może ktoś miał podobną przygodę tyle że lizał pachy kobiecie ? :) wpisujcie się :)

Gość rafal_1987
to oczywiście podszyw

Gość rafal_1987
Ten nad dzikiem to podszyw, pytałem poważnie, co za kretyn się znowu podszywa, mam nadzieję ze to nie mr dzik bo on tak pisze jaki jest rpzeciwny a kij ma dwa końce :P

Gość tu życie jest weselsze
już gdzieś to czytałam💤

zastanawiam sie jak trzeba być głupim i jak bardzo mieć nudne życie, żeby marnować czas na takie podszywajace sie teksty pod kogos.gratuluje głupoty

Gość rafal_1987
do zabajona83 nie ma szans, to mój text i zapraszam do dyskusji

Gość rafal_1987
czekajcie idę zrobić kupę bo mnie ciśnie, zaraz wracam ;)

Gość rafal_1987
dobra jestem ufff ale poszło ... nie ma chętnych do dyskusji ?

Gość rafal_1987
zaraz wracam, ide jeszcze dupsko umyć, znaczy się odbyt żeby mi rodzyny się nie posklejały z włosami ;)

Gość Fajans nad fajanse
Trzeba było trzepbnąć się jej na nóżki, albo pozwolić by Ci dogodziła stopami :D