Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wa3632

Czy można mieć niższego chłopaka?

Polecane posty

Gość Wa3632

Podobam sie mężczyźnie niższemu ode mnie ja mam 175 a on jakieś 170.czy mam zacząć sie z nim spotykać? Tak naprawdę to on też mi sie podoba

Gość
nie mozna, jest to zakazane i grozi za to kara więzienia

To zależy jak się z nim czujesz i czy Ci to nie przeszkada. Mnie by przeszkadzało bardzo, co więcej, chciałabym partnera sporo wyższego ode mnie. Ale jeśli czujesz sie z tym ok, to przecież nie ma najmniejszego problemu:)

Gość Wa3632
Ale on jest niższy ale bardzo dobrze zbudowany ma kilka kg za dużo-ja jestem za to szczupła.szpilek to już raczej przy nim nie założe.ale on mi sie strasznie podoba ja jemu tez,dowiedziałam sie od jego znajomego.i niewiem teraz co robić...;-(

oj co się łamiesz tom cruz z nicol k.też tak wyglądali zreszta teraz też ma żonkę wysoką

Autorko na serio jak Ci sie podoba to w czym Ty widzisz problem. Spotykajcie się i powodzenia:):) Mnie by z założenia ktoś niższy, tego samego wzrostu lub nawet tylko trochę wyższy się nie podobał i już choćby nie wiem jak dobrze był oprócz tego zbudowany. Lubię chodzić na obcasach i lubię tańce towarzyskie a nie wyobrażam sobie tańczyć z kimś niższym, chyba ja bym prowadziła wtedy:O A żyrawą nie jestem, mam 167. Ale to jest tylko mój punkt widzenia, Twój może być inny i jeśli jesteś zainteresowana tym facetem to na co czekasz. Najważniejsze żeby się Tobie podobał a opinie innym możesz mieć gdzieś:)

Gość olikol
ale uważaj,bo niscy faceci mają mnóstwo komleksów z powodu swojego niskiego wzrostu i w konsekwencji może się to kiedyś odbić w taki sposób,że zrobi sie agresywny w stosunku do ciebie.

Gość ladna jestem
ja bym sie w to nie pakowala ale jak chcesz

Gość do misiaczkowej
To zależy jeszcze kochana, jak Ty sama masz 185 to faktycznie trudno o wyższego o wiele faceta. Ja się zgadzam z Aggiee 85