Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabral mi milosc

Chyba dzis skoncze ten zwiazek....tak mi zle

Polecane posty

Gość zabral mi milosc

1,5 roku razem...Przestal sie starac,owinął mnie wokół palca,wszystko stalo sie wazniejsze.....Ciagle awantury,brak szacunku,nie okazuje mi miłości..... Tak mi zle ,tyle pieknych chwil razem.... Na dodatek słucha mamusi ktora go buntuje przeciwko mnie rownież.. Chyba dłuzej tego nie zniose.... musialam sie wygadac..:(

Gość ona23lat
A moze sprobuje z nim jeszcze raz porozmawiac? Chociaz pewnie juz nie raz probowalas.

Gość NieLubiacaKrytyki
Jestem w takim samym położeniu jak Ty.. mam nadzieje, że znajde siłę, by w końcu to zakończyć. Powodzenia:)

Gość ona23lat
Dziwczyny wiem ze to trudne. Ale na sile nie da sie stworzyc czegos. Ja bylam przez 3 lata w zwiazku. W zasadzie po 1.5 roku wiedzialam ze nic z tego nie bedzie. Ale staralam sie, probowalam. Ale juz nie moglam. Bylo mi ciezko to zakonczyc. Ale dalam rade. Nie warto sie tak meczyc.

Gość zabral mi milosc
dokladnie...:-) tysiace rozmoc,próśb i nic...jest coraz gorzej :(

Gość NieLubiacaKrytyki
Najgorsze jest to, że jesli już czuje siłę, by to zakończyć raz na zawsze, to pojawiają się wspomnienia, nasze wspólne chwile, itd itd;/

Gość zabral mi milosc
ja mam to samo...Własnie siedze i rycze setny raz i mysle.....Niby jest wczystko czarne na białym,nie chce takiego zwiazku....Chce faceta ktory bedzie mnie szanował,kochał.... A mam maminsynka,ktory na dodatek zaczal traktowac mnie jak swoja niewolnice.... Nie okazuje juz zadnych uczuc,jest chamski,niemiły,......:(

Gość BuszmenkąNieJestemAle..
Mam to samo:(:( mój powiedział wprost, że nie będzie pracował i żebym to ja utrzymywała przyszłą naszą rodzinę. Oczywiście nie licząc wyzwisk, poniżania, grożenia itd:( Tak na zdrowy rozum, to oczywiste, że nie można być z własnej woli z kims takim, a ja wciąż nie mogę się uwolnić!

Gość NieLubiacaKrytyki
Nie płacz, w końcu się rozejdziecie, bo to normalny związek nie jest i nie da się w takim być. Przez niego wpadłam w depresje, też ciągle płakałam.

Gość ona23lat
Dziewczyny zameczycie sie w takim zwiazku. Czym szybciej tym lepiej.

myślę ze jego matka buntuje go przeciwko tobie...ale on powinien miec tez swoj rozumi nie krzywdzic cie...jesli tak dalej bedzie cie traktowac pogadaj z nim a jak dalej to bedzie robic...nie przeciagaj tego .