Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie moge juz wytrzymac

Dlaczego na tym forum?

Polecane posty

Gość gjdjhhdjhaksf
gorszego zjeba nie widzialo to forum od miesiecy :o matka powinna na ciebie usiasc jak sie rodzilas pozdrawiam cie srodkowym palcem 🖐️

Gość buahahahahahahhaahahah
w pizde se wsadz tępa strzalo tego palca....zrob se dobrze bo nikt inny pewnie tego nie robi tłusta macioroooooooooooo:D:D:D:D:D:D

jestem pierdolonym gownojadem :D i wlasnie sie brendzluje moim serdecznym awwww grrrrr ooooooch...prut :o o kurwa pierdlo mi sie jak se bryndzlnelam kakaowe okos zamiast mojej jebiacej sledziem pizdziochy :o och fuuuj ale fetoru naprodukowalam... och w choooj nie da sie wytrzymac

dawaj kuurwo dalej, pokaz swoja prawdziwa zjebana twarz:D

pokaz swoja prawdziwa zj**ana twarz:D bo ja juz nie moge patrzec na moj zryty ryj i tak se mysle ze moze zrobie se jaki przeszczep w łykend?

oooooooooch kuoorva ale sie spierdlam :o ekh ekh ek eeeekh ..bosze zadlawie sie :o

i ty zjebie genetyczny masz czelnosc pisac o kims??? hahahahhhaha..pisz,pisz szmato..czekam:D:D:D:D:D:D

nudzisz mnie buahaha, ide na mecza :o myslalam ze jestes ciekawsza, a ty to taka szara mysz co ja pewnie co rano wszyscy popychaja na chodniku i przygniataja plecakami w tramwaju jak jedzie do tych swoich drobiarskich na druga zmiane :o wal sie w kakao, na tym forum jestes zerem!

dla mnie ty jestes tylko kawalkiem gówna....:D:D:D:D:D takim nieudanym wypierdzianym gówneeeem:D:D:D:D