Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia_krk

Nimfomanka?!

Polecane posty

Gość kolega koralgola
jasne, jasne :) tak sobie tłumacz

Gość Małgosia_krk
Tak właśnie to sobie tłumaczę, nie znasz go i nie wiesz jaki jest. Ja go znam b. dobrze, dlatego wiem co by zrobił.

Gość kolega koralgola
1. ten temat na kilometr pachnie mi podpuchą 2. jeżeli to nie jest 1. to proszę nie zastawiaj się tekstami w stylu "nie wiesz jaki jest" bo jest po prostu głupi. jestem już za stary żeby wierzyć w bezwarunkową miłość :)

Gość Małgosia_krk
Więc chyba nie znasz się na nastolatkach, bo jesteś po prostu za stary.

Gość kolega koralgola
też kiedyś miałem naście lat (teraz dobiegam 30) dwa wnioski 1. twój luby albo się zmieni i wyleczy z romantyzmu, albo skończy nieciekawie 2. ty się nie zmienisz

Gość Małgosia_krk
Mo że i wy wszyscy macie rację, nie wiem. Wiem jedno- miłość potrafi zdziałać naprawdę wiele i wciąż wierzę, że czeka nas happy end :)

Gość kolega koralgola
jaka miłość kotku. masz 16 lat i sieczkę w głowie nie zdajesz sobie sprawy jak rzadko spotykanym zjawiskiem jest Miłość (przez duże M, nie mylić w "miłością") a happy end nie czeka nikogo kto kocha cichodajkę, a ty wyrośniesz na rasową sucz

Gość Małgosia_krk
No to chyba nie oglądałeś takich przebojów swojej młodości jak "Prety Woman".

Gość kolega koralgola
mam nadzieję że twoja powyższa odpowiedź to żart :)

jeżeli kochasz swojego misiaczka powiedz mu całą prawdę, nie wiesz, że w związku najważniejsza jest między innymi szczerość?

Gość Małgosia_krk
Tak jest najlepiej, ponabijać się i pominąć czyjś problem :/

Gość Marcin - 26
Witam Panie. Odrazu proszę o darowanie sobie negatywnych komentarzy odnośnie mojej propozycji, ponieważ działają one jak powietrze... W związku z tym, że pasuje mi póki co umilanie życia kobietom za pieniądze, chcę zaproponować nieśmiałym kobietom wspólne zabawy w sieci poprzez Skype'a. A jeśli nie wspólne to mogę być Twoim podwładnym, posłusznie wykonującym Twoje skryte do tej pory marzenia... Więc jeśli troszkę skoczyła Ci adrenalnika i ciekawa jesteś jakby to było, proszę o kontakt... marcin.odloty@gmail.com Oczywiście zupełna anonimowość... Pozdrawiam! Marcin

Gość korzystaj z fachowej rady
Zatrudnij się w burdelu, będziesz miała kasę i uciech, co nie miara, a fiutów i tylko obrobisz. Jednym słowem przyjemne z pożytecznym.

PROBLEM JEST W TYM ZE NIE UDOWADNIASZ SWOJEMU MISIOWI MILOSCI SPIAC Z INNYMI,POWINNAS BYS SAMA NIE W ZWIAZKU WTEDY MOZESZ ROBIC ORGIE A PRZY OKAZJI NIE RANIC LUDZI,JESTES W TAK MLODYM WIEKU ZE POWINNAS NA RAZIE SOBIE POEKSPERYMENTOWAC A NIE BYC W ZWIAZKU , JA TEZ LUBIE FACETOW ,PRAWICZKOW GLOWNIE ALE JESTEM SAMA I NIE ZDRADZAM NIKOGO ,MUSISZ ZROZUMIEC REAKCJE LUDZI TUTAJ - JAK JA NATRAFIE NA NAPRAWDE WARTEGO FACETA TO NIE BEDE SPALA Z INNYMI TO JEST OCZYWISTE,JA MAM 26 LAT I NIE POCE SIE ZE NIE BEDE MIALA STALEGO FACETA A TYBEDAC TAK MLODA TYM BARDZIEJ NIE POWINNAS BYC POD TA PRESJA BO TO ZACHOWANIE NIE POKAZUJE ZE GO KOCHASZ RACZEJ KOMPLETNY BRAK SZACUNKU NIE WYDAJE MI SIE ZE ON NA TO ZASLUGUJE

WIEM ZE JESTES BARDZO MLODA I HORMONY BUZUJA TO ZROZUMIALE ALE NIE POWINNAS BYC Z FACETEM TYLKO DLA TEGO ZE WSZYSCY NAOKOLO CIEBIE TAK ROBIA MASZ CZAS A JAK GO KOCHASZ TO ALBO PRZESTAN SYPIAC Z INNYMI ALBO ROZSTANCIE SIE A ZNAJDZIESZ SOBIE KOGOS JAK JUZ SIE USTALISZ UCZUCIOWO XX

P.S. NAPRAWDE NIE WIESZ JAK ON ODBIERZE JAK SIE DOWIE O TYM JAK NIE OD CIEBIE TO OD ZNAJOMYCH I WLASNIE WTEDY ZLAMIESZ MU SERCE BEZPOWROTNIE ,PO PROSTU JESTES MLODA I NIE ROZUMIESZ PEWNYCH RZECZY ,ZWLASZCZE ZE NACIAGANIE LOSU ODPLACI CI PIEKNYM ZA NADOBNE,PO PROSTU PRZEMYSL ,NIE UNOS SIE,PRZEANALIZUJ XX

Gość nosnosnos
jesli naprawde lubisz seks to przeciez mozesz laczyc przyjemne z pozytecznym. pracuj w taki spsoob. uwazam ze kazda prostututka powinna byc nia z powolania. a nie laska puszcza sie a wcale nie ma na to ochoty. lepiej juz jak to lubisz robic i sprawia ci to przyjemnosc. mysle ze jestes stworzona do tej pracy. !!!

Gość nosnosnos
a jak twoj MIS cie tak kocha to moze nawet sie ucieszy z tego ze jestes taka sprytna i potrafisz zarobic na swoim hobby:) ja mysle ze on to napewno zrozumie:):) powiedz mu smialo ze kochasz to robic z innymi, napewno zrozumie:) przeciez Cie tak kocha :)

Gość djabeL
,ja lubie jak dziewczyna sika mi i robi kupe do mego pyska!!,jadlem pilem panowie polecam!!ps.moze jak szukasz czegos innego to,poszukala bys.takiego faceta jak ja!,nasiusiala bys do pyska jego zrobila mu kupke. .

Gość tdk890@tlen.pl
nawracajcie się zboczuszki, jestem prawiczkiem i da się żyć ;d nie chcę seksu do ślubu a dewiacje mnie nie interesują, jedna kobieta do końca życia

Gość tdk890@tlen.pl
sorry miało być, że jedna ręka do końca życia !

I co z tego że nie jesteś po ślubie ale nie powinnłaś zdradzać chłopaka bo jesteś za młoda i za głupia jeszcze nie znasz życia ale życie cię też potraktuje tak samo jak ty traktujesz chłopaka ja bym nie potrafił zdradzać dziewczyny notorycznie i jeszcze z nią żyć ty poprostu nie masz dziewczynko sumienia a on cię kocha z myślą że jesteś mu wierna co to się dzieje z tymi nastolatkami