Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia_krk

Nimfomanka?!

Polecane posty

No to dziewczynko ci współczuję - 16 lat i 19 partnerów seksualnych. Rób tak dalej, a skończysz jako darmowa, imprezowa kurewka, jakich w naszym kraju pełno. Zresztą już taka jesteś.

Gość Małgosia_krk
KKKKKKKK nss- nie jestem żadnym lachociągiem, jesli już chodzi ścisłość. mam czarna xwke - dobrze zdaje sobie sprawę, że go krzywdzę, jednak nie potrafię odejść, przeszliśmy razem wiele, bo znamy się niemal od dzieciństwa. To moja druga połówka, jestem tego pewna. Poza tym nie wyobrażam sobie widzieć go u boku innej dziewczyny, nie wiem czy mogłabym to znieść. rainbow_girl - robię to tylko z osobami, które są w pewnym rodzaju "pewne". Nie chodzę na imprezy, nie jestem tapeciarą czy inną ździrą. Jestem normalną nastolatką, tyle że ze zwiększonymi potrzebami.

Normalna nastolatka tak się nie zachowuje. Zwiększone potrzeby to ty możesz mieć po 20 roku życia, ale też w granicach przyzwoitości. Teraz jesteś zwykłą młodocianą dziwką. Taka prawda i nie zaprzeczaj, bo każdy ci to powie. Nie chcę wiedzieć, co będzie z tobą za 5 lat. Aż się boję pomyśleć.

Gość KKKKKKKK nss
Smieszy mnie to co piszesz ty nie wyobrazasz sobie go z inna dziewczyna a sama dajesz komu popadnie, pomysl jak on sie poczuje gdy dowie sie o twoich zdradach (bo zakladam ze nie wie)

Gość Małgosia_krk
O tym, że zdradziłam go z kolegą wie, bo on sam się wygadał, na szczęście ustalił z nim, by nie rozeszło się to dalej. Mój Misiaczek mnie kocha i powiedział, że rozumie, choć sam by nie mógł. To jest właśnie ta więź

Powiem jedno: jeśli to nie jest prowokacja (chociaż mam wrażenie, że tak, bo jakoś nie nie mogę uwierzyć, że takie kretynki chodzą po tym świecie), to uważam, że jesteś głupia i pusta. Nie znajduję w ogóle słow, żeby cię określić. No chyba, że MORALNE DNO. Trochę szacunku do siebie dziewczyno.

Gość KKKKKKKK nss
No to masz racje musi cie bardzo kochac jak ci zdrade wybaczyl, tylko ciekawe czy wybaczylby ci reszte zdrad. Wedlug mnie powinnas odejsc od niego i pracowac jako prostytutka przynajmniej bedziesz miala z tego jakies pieniadze a nie tak za darmo

Gość azeruskinn22
i komenty nie docieają, zaczernione niki które systematycznie się pokazują na forum to osoby które dają dupy właścicielowi tej strony, no i oczywiście cały czas piszą bzdury Olka11305.Mr dzik, normalny.I979, monika_32 i jeszcze paru udzielających sie ZACZERNIONYCH TO JEDEN I TEN SAM PEDAŁ KTÓREMU PŁACĄ ZA PISANI DEBILNYCH POSTÓW NA TUM DEBILNYM FORUM ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Słabizna pedalska, więcej czdu cioty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Małgosia_krk
Nie jestem prostytutką! Robię to, bo lubię, a z miłości do niego nie zrezygnuję nigdy, z resztą myślę, że na pewno by mi wybaczył. On mnie kocha, a ja kocham jego. Kiedy zostanę jego żoną (staramy się o zawarcie małżeństwa jeszcze przed tym jak ukończę 18 lat) na pewno przestanę, choćbym miała cierpieć.

Gość KKKKKKKK nss
Jak jestes tego taka pewna to powiedz mu o tych zdradach, moze chlopak przejrzy na oczy i cie zostawi bo ten zwiazek nie ma sensu!!!

Gość Małgosia_krk
Skąd ty do ch*ja możesz wiedzieć czy ten związek ma sens czy go nie ma, NIE ZNASZ MNIE ANI JEGO. Ja chciałam tutaj zasięgnąć porady jak się wyleczyć z nimfomanii, bo mi też z tym ciężko na sercu, ale widzę że na tym forum siedzą sami popaprańcy potrafiący tylko nazwać się k*rwa, ździrą czy szmatą. Dzięki :/

Gość KKKKKKKK nss
To dam ci rade, przestan sie puszczac, uprawiaj seks tylko ze swoim chlopakiem a jezeli on cie nie zaspokaja to go zostaw albo zabawiaj sie wibratorem. Kpisz sobie z jego uczuc. Juz nie mam do ciebie sily zal mi tylko tego biednego chlopaka, twoje zycie, twoja sprawa. Nie nabaw sie syfa, no chyba ze juz to sie stalo

Gość Małgosia_krk
Skoro on o tym nie wie, to nie cierpi. Proste.

Gość yes we belive it
ma zadatki nie nimfomanki..a prostytutki..niestety.. z taką łatwoscią idziesz na sex...i dlatego masz az tylu facetów..w tak młodym wieku.. tez mi cie szkoda..ale z tego co widzę...jestes butna.

myślisz, że jak facet w Tobie nie kończy albo bzykasz się po pijaku to nie zdrada? Przeczytaj co Ty piszesz dziewczyno... Ja miałam 1 partnera w łóżku jestem z nim do dzisiaj, i mimo, że nie przeżywam orgazmów nie zdradziłabym go bo kocham! A Ty jesteś gówniarą szukającą wrażeń i nei usprawiedliwiaj się, aha jeśli weźmiesz ślub z tym chłopakiem nie mówiąc mu o tym, a on się potem jakoś dowie to nawet rozwód kościelny by dostał za takie zatajenie zdrad. Chcesz się kurwić to tak rób, ale nie nabaw się chorób bo życie przed Tobą i nie baw się kosztem biednego chłopaka...

Gość KKKKKKKK nss
Kurwa ale jak sie dowie to bedzie cierpial... Ta rozmowa nie ma sensu, wal sie ile chcesz, pamietaj o zabezpieczeniu ale nawet jakbys wpadla to on wychowa to dziecko przeciez cie kocha i zrobi dla ciebie wszystko.

" O tym, że zdradziłam go z kolegą wie, bo on sam się wygadał, na szczęście ustalił z nim, by nie rozeszło się to dalej. Mój Misiaczek mnie kocha i powiedział, że rozumie, choć sam by nie mógł. To jest właśnie ta więź " nie zasługujesz na takiego faceta, on wie o 1 zdradzie a nie o 18! Kocha Cię bezgranicznie jak widać a Ty takie świństwa mu robisz... Po co go krzywdzić?

Gość Małgosia_krk
Dziewczyny, ale co poradzę że mam taką psychikę a nie inną? Kocham go bezgranicznie i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Nieraz myślałam o samobójstwie, bo nie chcę krzywdzić ani jego ani siebie.......

Gość KKKKKKKK nss
Małgosiu idz juz lepiej spac a nie wypisuj takich glupot, bo watpie ze jestes zdolna do samobójstwa

słuchaj po prostu odpuść sobie innych, zabawiaj się z tym swoim, próbuj z nim wszystkiego ;) Bo ja nie sądze byś go tan bardzo kochała skoro tak wyprawiasz. Samobójstwo to idiotyzm i pójście na łatwizne. Nic Ci to nie da a skrzywdzisz wiele osób - odpuść sobie. Za kilka, kilkanaście lat, pożałujesz, że tak się puszczałaś w młodości... Spróbuj żyć ze Swoim albo jakiś psycholog? Może leczenie pomoże?...

Gość Małgosia_krk
już żałuję, że się puszczam, ale to jest nałóg... trudno od tego uciec, miłość Misiaczka też jest moim nałogiem, co ja na to poradzę? Widzę TYLKO 1 ROZWIĄZANIE...

I to właśnie przez takie debilki jak ty my normalne dziewczyny , kobiety mamy przejebane .Potem nas traktują jak ku*y bo byli zdradzani przez takie jak ty . Idź do psychiatry to nie jest normalne , i życzę Ci żeby twój ''Misiaczek'' się o tym dowiedział i Cię kopnął w tą zasyfioną wirusami dupę!! Dziękuję za uwagę !

zalozycielka tego tematu to zwykla szmata rozkalibrowana

Gość Małgosia_krk
Mr dzik- może i nie jestem super ciasną niewinną dziewicą, ale wiem co noszę w sercu.

ciekawe jaka ty pustke masz w sercu zmien sie i szanuj sie walcz z tym

Gość Małgosia_krk
Może tak właśnie jest, jestem po prostu inna niż większość, ale tego nie zmienię, mój Miś kocha mnie bezgranicznie i myślę, że byłby bardziej załamany gdybym go rzuciła niż powiedziała o zdradach...

Gość kolega koralgola
twój misiaczek to idealny materiał na męża współczesnej wyzwolonej kobiety ;)

Gość Małgosia_krk
Może tak własnie jest, jestem po prostu inna niż większość, ale wiem tez, że mój Miś kocha mnie bezgranicznie i byłby bardziej załamany gdybym go rzuciła niż wyznała wszystkie zdrady, których się dopuściłam.