Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety nie patrzą przyszł.

Kobiety wolą myjącego kible w UK niż kogoś z perspektywami

Polecane posty

Gość Kobiety nie patrzą przyszł.

Nie patrzą w ogóle przyszłościowo i na to, że ten pracujący w Polsce skończył studia i ma dobrą pracę, w której może awansować i się rozwijać, interesuje je tylko to, że ten myjący gary w UK aktualnie lepiej zarabia

Gość polskie kobiety
to idiotki. niewyksztlcone kury domowe albo robotnice po zawodowkach i podstawowkach, bez matury, ktorym szczytem ambicji jest miec meza, ktory je bedzie utrzymywal

Gość polskie kobiety
to prosty, ciemny motłoch

Gość malo ktora polka ma mature

Gość elka266
hehe, ja mam mature, studia...i nie liczy sie dla mnie czy facet myje kible, zeby zarobic jakas kase, co swiadczy o tym, ze jednak mysli o przyszlosci, ale wazne jest to jaki jest dla mnie...czasem po studiach, niby inteligentny, z perspektywami...a zupelne zero...

Gość londyn11111
tyle ze nie kazdy myje kible w UK:) a nawet jak ktos myje to znaczy ze nie czekal az mu skapnie od rodzicow,wzial zycie w swoje rece i wyjechal a jesli pracuje uczciwie to ja nic zlego w tym nie widze

Gość w uk masa polakow
robi na czarni :O

Gość elka266
straszne..;p

Gość a wy kobiety patrzycie
tak: szoruje kible w uk, podstawowke tylko skonczyl, w uk gary myje, ale uzywane bmw ma, wiec lepszy niz ktos kto w polsce ma ambitna prace, bo z tym z uk lepiej szpanowac, bo wiecej zarabia

Gość elka266
musisz miec jakies straszne doswiadczenia...zostawila Cie dla takiego???to nie byla warta.albo szukasz wsrod takich, co wlasnie patrza tylko na to jakim samochodem szpanuje...przykre

Weź pod uwagę, że każdy ma nieco inne priorytety. Dla niektórych kobiet bycie z kimś, kto mieszka w UK a najlepiej żeby był obcokrajowcem do tego, to szczyt marzeń. Nie ma ich za winić, pewnie same mają niewielkie osiągnięcia zawodowe i niekoniecznie dobre wykształcenie, że bardziej cenią chłopów z zagranicy :D