Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambarka

bardzo was prosimy

Polecane posty

Gość ja mam dziecko
juz fajna dzidzia

Gość bambarka
dziekuje :*

Gość jestem zwolenniczkąą
o matko a nagrodą są kaszki :O powiem szczezre ręce mi opadają wstawiac zdjecie dziecka do netu ,potem na kafe zebrać o głosy normalnie żal.pl (za zadna nagrodę nie wstawie fotki dziecka )

zrobione! ps. śliczna dzidzia!! :)

Gość bambarka
nie musisz glosowac,wypowiadac sie tez nie musisz bo nikt na to uwagi nie zwroci

Gość bambarka
asda dziekuje slicznie :)

Gość obawiam sie ze ona ma racje
ja jakos sie z nia zgadzam ze przesada jest zebranie o glosy na dzieciaka aby dostac kilka marnych kaszek, jak cie nie stac aby kupic to po co dziecko rodzilas pytam?

Gość evva...evva
klik klik i jeden głosik więcej

Gość mowisz masz piekne
szczesliwe dziecko

Gość jestem zwolenniczkąą
powiem tak- raz wykorzystano na wystawie fotkę mojego dziecka i to bez mojej zgody!! niby powód do dumy -ale ja dziekuję ,postoję ,nie mam zamiaru wystawiac dziecka na widok publ. interwenoiowałam i mam nadzieje sie to wiecej nie powtórzy

Gość mój głos
też już masz:):):) Powodzonka :):)

Gość kajtaaa
Ty czytalas regulamin w ogole????? :O 2)Z chwilą zgłoszenia zdjęcia do Konkursu udziela Organizatorowi nieodpłatnej, niewyłącznej licencji oraz nieodpłatnych zezwoleń zgodnie z postanowieniami regulaminu, bez ograniczeń czasowych i terytorialnych, na korzystanie i rozporządzanie zdjęciem według uznania Organizatora, w tym dla celów komercyjnych i/lub promocyjno-reklamowych, w tym poprzez zwielokrotnianie zdjęcia dowolną techniką, wprowadzania do obrotu dowolnym sposobem oraz rozpowszechniania dowolnym sposobem tak, aby każdy mógł mieć dostęp do zdjęcia w miejscu i w czasie przez siebie wybranym, w tym publikowanie w różnych materiałach promocyjnych, wykorzystanie w różnych akcjach promocyjnych, w tym w ulotkach, direct mailingu, internecie, prasie, telewizji i poprzez inne środki techniczne odpowiednie ze względu na potrzeby promocji i reklamy, na dokonywanie i zezwalanie na dokonywanie wszelkich przeróbek, zmian (łącznie: opracowań) zdjęcia według uznania Organizatora, rozporządzanie i korzystanie z tych opracowań (w szczególności na łączenie z innymi elementami w materiałach reklamowych). 6.2 Organizator ma prawo przeniesienia uzyskanych praw, zezwoleń i upoważnień na inne podmioty według własnego uznania, bez żadnego wynagrodzenia z tego tytułu. Machneli ci przed nosem kilkoma kaszkami a zdjecie twojego dziecka moze ukazywac sie wszedzie, przerobione wedlug uznania i bez zadnego wynagrodzenia dla ciebie Trzeba byc porabanym :O

Gość a nie łaska zapytac
o kurde ale jaja. faktycznie

Gość fgfdgdg
O MATKO MASZ RACJE Z TYM REGULAMINEM TOZ TO PORAŻKA!!!!!! ja cie krece i tak lidzi wrabiją ...za kaszke :O

Gość Bon appetit______________
no cóż niektóre kobiety wraz z dzieckiem rodzą mózg :P Kilka kaszek odbiera im zdolność racjonalnego myślenia. Chyba, ze autorka chce potem znaleźć zdjęcie dziecka gdzies w "zacnych" zasobach pedofila bądź na śmietniku :O ale to już inna historia...

Gość pyjamajama
Dziecko ladne ale kupczenie w necie zdjeciem za kilka kaszek powoduje ze teraz inni moga wykorzystac zdjecie dzieci do swoich wlasnych celow. Moga umiescic to zdjecie na jakim zechca produkcie a ty nie masz nic do gadania bo regulamin czytalas ;-) i dalas zgode na to.

Gość a ja napisze tak....
sporzedalas swoje dziecko..

Gość bambarka
wiecie co nie wieze ze zadna z was nie dala swojej pociechy do konkrsu jakiegos,po 2 nie sprzedalam swojego dziecka,jak inne mamy daja swoja pocieche to dlaczego ja mam byc inna a tu nie chodzi o kaszki bo stac mnie na jedzenie!!!!!!

Gość hahajjiwwmdnhn
Zrobione

Gość zastanawiam sie czy to ok
chyba jednak chodzi ci o marne klaszki ;/

Gość bo inne daja,..
"jak inne mamy daja" to znacyz ze ty tez musisz tak? rozumiem ze jak inne wskocza w ogien to ty tez wskoczysz;/

Gość kuniiaa
Bambarka to o co ci chodzi? Dalas zdjecie swojego dziecka i pozwolilas aby ktos na nim zarabial, aby je umieszczal gdzie zechce, przerabial jak zechce i trzepal kase. A ty bedziesz miala ewentualnie kilka kaszek. Naprawde warto????????

Gość a ja dobrze ci doradze..
moze dotrze do ciebie ze zdjeciem twojego dzecka bedzie sie teraz podniecal jakis pedofil, a ty dalas na to przyzwolenie. tyle temacie kochana "mamusiu".