Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambarka

bardzo was prosimy

Polecane posty

Gość melissaa **
Zagłosowałam :D

zagłosowałam, słodki dzidek. Bambarka- ja nie dałam mojej pociechy do żadnego konkursu, więc jednak nie wszystkie mamy dają do konkursów. A z tą pedofilia to przesadzacie.

Gość saleminka8
zagłosowałam :P piękny uśmieszek

Gość Maciazwacia
Skoro nie chodzi o nagrode, to o co? Dziwne! :-)

Gość sdasddsadadas
zrobione, śliczna :)

Gość bambarka
dziekuje za glosy a jezeli chodzi o reszte bez komentarza

Gość jutyrena
I czujesz sie w porzadku ze zdjecie twojego dziecka moze byc zgodnie z prawem i regulaminem wykorzystane gdziekolwiek? Ze jak zechca to umieszcza zdjecie twojej coreczki na opakowaniu prezerwatyw na przyklad? :O

Gość bambarka
nie przesadzaj nigdy tak nie bylo zeby dzieci zdjecia umieszczali gdzie koliwek jeszcze sie nigdy z takim czyms nie spotkalam,wiec prosze was nie chcecie nie glosiujcie bo to co piszecie przetasta was wszystkich,nawet nie wiecie co piszecie,co to takiego ze dalam dzidzie do konkursu czy to cos zlego jedynie popelnilam blad ze dalam jej link do kaffe tylko to bo wasze uwagi sa niesluszne,sory ale to tyle

Gość kolejny głupi konkurs
dziecko ładne, ale mamusia jak widać mało inteligentna :P

Gość bambarka a ty w ogole
przeczytalas ten regulamin? Czesciowo nawet tu mialas wklejone punkty regulaminu. Czy w ogole rozumiesz ten caly ich regulamin? Wiesz po co sa te zdjecia dzieci potrzebne? Dalas kobieto zgode na umieszczanie zdjecia swojego dziecka gdziekolwiek organizator tego pozal sie Boze konkursu zaechce. Rozumiesz to? Ja ci moge zaglosowac na twoje dziecko ale czy ty wiesz co zrobilas, na co zgode wyrazilas?

Gość bambarka
tak i powiem ze te zdjecia w kazdej chwili mozna usunac,

Gość ... a do tego czasu
...juz zdązą je wykorzystac ;/ wiesz co- glupia jestes, ile masz lat dziewczyno?

Gość bambarka
a co cie to obchodzi,czmu nie krytykujecie dziewczyn co pokazuja gode duzy cycki czy facet pokazuje fiuta tylko krytyka ze dalam dzieci do konkursu nie chcesz nie glosuj a twoje zdanie mnie nie obchodzi, nie wieze w to ze taka firma jak bobovita zrobila by takie hamstwo malemu dziecku ile tam dzieci jest co miesiac i jakos nie widac zeby jakies bylo wykozystane!!!!!!!

Gość kurcze bambarka
to przeczytaj regulamin. W momencie kiedy dalas zdjecie dziecka to zdjecie jest ich WLASNOSCIA!!! Moga je umiescic gdzie zechca, odsprzedac komu innemu aty nie masz nic do gadania. ROZUMIESZ co zrobilas? Jak dorosla baba czy dorosly facet chce sie na golasa w necie pokazywac to ich sprawa, decyduja o sobie. A ty zdecydowalas o swoim dziecku. Nie masz wplywu gdzie to zdjecie sie moze pojawic. I nawet kurde kasy za to nie dostaniesz tylko co najwyzej kilka kaszek wartych grosze :D:D