Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panzer

Czy którąś z Pań podnieca dominacja?

Polecane posty

Gość SusiDD
mnie podnieca, a co?

Bardzo mnie kręci femdom,nie próbowałem jeszcze tego a Ty Susi. Witam Cię🌼

Tak naprawdę nie próbowałem tego w żadną stronę .Fajnie,że ktoś w ogóle tu zaglądnął.Chętnie o tym bym pogadał dłużej nawet na mailu Mój adres... panzer1@onet.pl.Jeśli jest jakaś chętna do wtajemniczenia mnie w ten temat to zapraszam.Mam 35 lat.Dla wszystkich Pań przesyłam 🌼

Chyba jednak nie podnieca.Wszystkie wolą być dominowane.Czyżby brutalność w seksie to to tylko cecha mężczyzn?Czy kobiety nie chcą brać czasem spraw we własne ręce i żądać od faceta realizacji własnych zachcianek seksualnych? Brak fantazji i chęci do eksperymentów,czy lenistwo seksualne?Oświećcie mnie kobietki.

Gość mloda123445
ja bym chciała tak i tak, chętnie stałabym się rzeczą dla jakiegoś Pana i chętnie mogłabym zdominowac jakiegoś faceta rozkazywać mu a nawet przyłożyć jak będzie nieposłuszny;) najlepiej jakbym mogła się wymieniać tymi rolami z partnerem, no ale takiego to chyba nie mam co szukać

Gość tania_kurwa 12
jesli o mnie chodzi to lubię traktować facetów jak szmaty. Ruchać ich w dupe wibratorem, robić lewatywy i bić po twarzy. Mój chłopak to lubi

Gość velvettthour
2 posty wyzej..chyba nie o to chodziło.za duzo filmów xxxl;)

Gość mloda123445
nie znajdzie się taki facet dla mnie? ;(

Witam Cię Młoda🌼Myślę ,że chciałbym być takim facetem.Jesli chcesz to pogadał bym szerzej i śmielej na @ ...panzer1@onet.pl.Spróbujesz?

Gość mloda123445
najpierw bym chciała wiedziec skad jestes i ile masz lat? iu czy jestes nastawiony na samo pisanie maili czy na jakies spotkanie?

Na pewno jestem facetem,na pewno mam 35 lat...a reszta zależy od naszych rozmów.To przecież do niczego nie zobowiązuje,można to zawsze potraktować jako zabawę gdy będzie Ci to niewygodne.Maile tez można usunąć,a do skrzynki nie zaglądać.Chyba uczciwe postawienie sprawy.No uśmiechnij się:))

Gość martishaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oj mnie cholernie podnieca jak facet dominuje marzy mi sie ze ktoregos razu wezmie mnie rzuci na lozko i zerznie jak na filmach niestety moj obecny partner woli gdy ja przejmuje inicjatywe ;/

Marti.Dużo,dużo niżej padł topik o dominacji nad kobietami,ale da się go chyba reanimować?Albo tu spróbujemy coś takiego utworzyć?

Gość mloda123445
napisałam, ;)

Gość ona23lat
Jeszcze tego nie próbowałam, ale chciałabym być zdominowana przez faceta. Mógłby mnie wyciorać na moje włosy. (Tylko żeby mi ich nie powyrywał :) ).

Gość ona23lat
Jakbym wiedziała, że mój facet chciałby być zdominowany przez mnie, to bym to zrobiła i sądze, że też by mi się to spodobało :)

Gość sancho_panchooooo
Jestem kobietą i lubię dominować, mam w tym małe doświadczenie. Lubię sprawiać mężczyznom ból i ich upokarzać, sprawia mi to przyjemność. Nie robię tego na co dzień, ale od czasu do czasu jest to dobrym urozmaiceniem seksu

Ja bym chciała spróbować. Chciałabym zdominować faceta, mam na to niesamowita ochotę. Najchętniej skuć go kajdankami lub przywiązać do łóżka. Ehhhhhhh

Gość ona23lat
Hmm.. Diabolique Angel podoba mi się ten pomysł. Wykorzystam to kiedyś. Mam nadzieje.

Gość zbereźnicy
:P

Oj kobietki! Macie przecież najbardziej pożądane przez facetów argumenty.Dlaczego zatem marzycie.Brać się do realizacji..Go,go,go

Gość niewolnik2323
ja jestem z warszawy mam 25 lat jesli jest jakas chetna Kobieta by pogadac o Dominacji lub zdominowac mnie realnie lub wirtalnie , wolalbym realnie prosilbym o napisanie do mnie

chodzi o popisanie czy serio/ femdom hmm widziałam ostatnio filmik jak używa jego języka między innymi za popielniczke ale to musi być ktoś kto to już robił bo można czasem można się zagalopować a to jest nad czym ma się kontrolę