Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciezyciexxxx

POWIEDZCIE MI PANOWIE CZY TAK JEST???

Polecane posty

Gość zyciezyciexxxx

Rozmawialam wczoraj z facetem i pyta mi sie czy pojde z nim do kina na jakis film akcji. w zartach zaczelam mowic ze nie ma z kim isc ze chce ze mna na taki film chodzic? a on, ze ma z kim isc ale droga selekcji woli isc ze mna. i zapytalam sie czy codziennie dokonuje selekcji, a on ze tak :O ze spotyka codziennie mnostwo kobiet, kolezanek ale droga selekcji i tak ciagle ja wygrywam :O myslalam ze po 2 latach ja powinnam juz byc ta jedyna bez ciaglego udzialu w rywzalizacji o niego :O dupek :O

Gość zajebistego masz faceta
:o zrob mu porzadna selekcje i najlepiej urzadz zawody

Gość przynajmniej szczery jest
🖐️

Gość zyciezyciexxxx
NO ON NAWET NIE wie ze zrobil mi przykropsc. dla niego byl to komplement ze mimo tego ciagle wybiera mnie ale tym samym ciagle mam obawy ze przeciez w kocu spotka taka ktora wygra w jakiejs konkuyrencji ze mna i co wtedy???? no dupek :O myslalam ze to milosc a nie zawody :O chyba tez zrobie selekcje i wypadnie z gry :O

:D jaki typ:D dobra rada ,ta u góry! zrób mu selekcje i powiedz,ze niestety póki co jest remis więc musi się bardziej postarać:D

dupek i suki nsyn i dlatego 2 lata z nim jestes - szkoda slow

Gość ejejejejejejejejjejejje
panny sa po je ba ne... po co zadawac glupie pytania?? typy roznie interpretuja je i nie chc odpowiadac tak po prostu... tez chca zeby dziewczyna byla zazdrosna itpo... ale... czasami poprotu powiedza cos o czym nie pomysla szybciej tymbardziej jak odbierze to dziewczyna znam to hyhyhyhy^^

Gość facet ci mowi ze jestes najwaz
niejsza a Ty masz od niego pretensje, to wyglada jak takie male droczenie sie, zarty, dziewczyno przesadzasz, mysle ze nie masz prawa sie na niego denerwowac, a Ty ni masz kolegów? Przez cale zycie bedzie dokonywal wyborow miedzya Toba a pilką, miedzy Tobą a piwem z kumelem, między Toba a pracą, między Toba a telewizowrm, Ty tez ;)

Gość zyciezyciexxxx
no on tez tak stwierdzil ze przeciez codziennie dokonuje sie wyboru czy pojsc do lozka z ta sekretarka czy zostac wiernym :O ze zycie to codzienna sztuka wyboru :O ale to prawda ze wcale nie mkysli, najpierw cos palnie a potem dziwi sie ze sie nie ucioeszylam bo to komplement :I

co was popierdzieliło??? bez przesady z tym wzbudzaniem zazdrosci! chcielibyście słuchać od partnera,ze codziennie zastanawia sie czy bzyknąć panią z warzywniaka,czy zostać z wami??? porażka:O

Gość zyciezyciexxxx
no wlasnie :O i ciagle teraz bede sie bala ze on idac ulica dokonuje selekcji i pewnego dnia przegram w wyscigu :I