Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GiboneQ

Ochrona Juwentus i Solid KPINA !!

Polecane posty

Witam .. Byli u mnie ostatnio przedstawiciele firm ochrony JUWENTUS I SOLID z oferta na monitoring mojego domu za abonament wynoszacy 1zl miesiecznie przez 3 miesiace .. Odmowilem ... gdyz wedlug mnie to jest jedna wielka kpina .. gdybym mial kupic sobie buty za 1 zl albo za 100 zl wolalbym te za 100zl gdyz pewny bym byl ze sa solidniejsze od tych tanszych ... wiadome jest to ze profesjonalne uslugi wykonywane w najlepszej jakosci maja swoja cene .. i ja mam monitoring domu prywatnego za 100 zl przez miejscowa firme i jestem zadowolony .. a co do tej oferty za 1 zl to hahahah .. zal mi was SOLID I JUWENTUS !! za 1 zl bym kupil batonika i bym wam dal i byscie mi monitorowali moj dom za batonika .. hahahahha .. Mysla ze taka debilna oferta namieszaja w glowach ludzi ... wiadome jest to ze firmy maja swoje fundusze przeznaczone na dany teren aby pozbyc sie konkurencji .. i maja haczyki w umowach ze na 3 miesiace masz 1 zl a pozniej za 200 zl + koszty za podjazd grup i falszywe alarmy .. kpina .. a umowe jak podpisujesz to na okres 2 lub 3 lat .. i za zerwanie umowy grozi kara i to konkretna ... ludzie czytajcie umowy i nie dajcie sie nabrac tym oszustom .. bo im chodzi tylko o to zeby was oblupic a nie obchodzi ich wogole wasze bezpieczenstwo oraz waszego majatku .. POwtarzam jeszcze raz .. nie dajcie sie nabrac ! Pozdrawiam !! >>>> JUWENTUSSOLID

Święta racja olaliśmy ten Solid bo drogo i wcale nie dbają o bezpieczeństwo ściągają 500% na materiale(alarmy) więc wybraliśmy dobrą alternatywę i z mężem wzięliśmy firmę electric-system fajne chłopaki do nas przyjechały :) Tutaj macie do nich namiary www.electric-system.com.pl

Gość gejek
dobry marketing to podstawa sprzedaży.