Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dwudziestka

mój 22letni facet zdradzał mnie ze starym próchnem!!!

Polecane posty

Napisała do mnie dzisiaj jakaś trzydziestoletnia kobieta na NK, twierdząc, że mój facet podkochiwał się w niej, gdy był w gimnazjum(ona podobno była tam nauczycielką). Na dowód swojej teorii posłała mi ScreenPrt wiadomości, które z nim wymieniała w 2009roku. W wiadomościach były negatywne opinie na temat związków i stwierdzenie, że małżeństwo, to PONIŻANIE samego siebie :o:o:o Faktycznie napisal tam, że szybciej biło mu serce przed lekcjami z nią... może to normalny objaw dla dzieci w gimnazjum..? :o Wiem też od niego, że podkochiwał się w swojej wychowawczyni w technikum(teraz ma 27lat)... Znamy się 4 lata, on ma 22, ja 20.. Nie wiem, co ta kobieta miała na celu wysyłając mi te obrazki.. mojego faceta nie ma od 5dni, bo wyjechał na obóz sportowy... babka twierdzi, że mój facet się z nią spotykał niedawno :o:o:o a mnie kiedyś opowiadał o tym, że jakas stara baba do niego pisze i że on nie chce sie spotykać z tym starym próchnem :o i nie jest nią zainteresowany!!! :o co za palant... dowiedziałam się też, że spotkał się z nią dzień po tym jak wyznawał mi dozgonną miłość... i nie miał czasu spotkać się ze mną, bo musiał się uczyć :o:o:o co za gnój!!! wierze tej kobiecie, bo daty w wiadomościach się zgadzają... styl pisania jest jego.. generalnie to nie pierwsza jego taka akcja.. kiedyś sama wyniuchałam, że flirtuje na NK z róznymi laskami takimi, które zna i z takimi, których nie zna.. i niektóre od razu go spławiały, a niektóre kontynuowały dialogi... po tym wszystkim.. jestem nim obrzydzona :o:o:o bo niektóre podrywane przez niego laski były tandetne, wieśniarskie i obleśne :o:o:o ta stara bźdźiągwa z gimnazjum też obrzydliwa... :o byłam w totalnym SZOKU, że leci na takie paszczury :o zawsze jak gdzieś razem szliśmy to komplementowal naprawde laski z klasą, eleganckie, nie imprezowe, tylko takie raczej na poziomie... w życiu już na niego nie spojrze.. NIENAWIDZE GO!!!

Gość
i dobrze, ze teraz to sie stalo. masz wiecej czasu aby poznac kogos normalnego

Gość Zinnka
Rozumiem twoje rozczarowanie, ale dziwie sie, ze wyrobilas sobie zdanie o swoim facecie tak od razu, bez pogadania z nim. A jezeli to pomylka lub celowa prowokacja? Poza tym sposob, w jaki piszesz o innych kobitach, jest obrzydliwy. I bardzo zle swiadczy o tobie. Nie o innych kobietach, tylko wlasnie o tobie. Dla mnie jestes zenujaca.

stwierdzam fakty na temat tych kobiet!!! :o trzydziestoletnia, gruba baba w mini i bluzce z dużym dekoltem dla mnie jest obrzydliwa, tak samo jak wytapetowane laski w białych kozakach i bardzo jasnym błyszczykiem są dla mnie obleśne :o:o:o poza tym moje wzbudzenie usprawiedliwia sytuacja, w której się znalazłam. nie chce z nim gadać i to nie jest prowokacja... niektóre fakty mogą diametralnie zmienić moje nastawienie i tutaj przeważyły dowody oszustw... :o on nie zasługuje na NIKOGO! bo flirtował przez NK z kilkoma jednocześnie :o

Gość Zinnka
no taaaaak...mowie o trzydziestoletniej kobiecie "stare prochno" to jest stwierdzenie faktu...tiaaa....jedzie od ciebie zloscia i glupota. Obrazasz ludzi, i stwierdzasz, ze rozmawiac nie warto...na pewno to nie dowod twojej dojrzalosci. Dorosnij dziecko, a dopiero potem ocenija innych.

Gość Zdzisław Dyrma zasadniczo
sądziłem po tytule, że facet walił po kryjomu sęk w spróchniałej desce :D

Gość powiemmmmm ci
babo, ze juz sie sypiesz i niedlugo sama o sobie bedziesz mogla powiedziec stare prochno. i mowie ci to ja, panna, ktora za pol roku bedzie miala 17 lat :-P :-p :-p :-p

Gość bywalllec
No coz, widac to stare prochno jest lepsze od ciebie

Gość 30-ka
Jak Ci przyłożę za to określenie "stare próchno" na temat 30-letniej kobiety, to się nie podniesiesz.

Gość Wielu jest samotnych facetow
kolo 20 wiec znajdziesz kogos nowego zobaczysz :)

Gość stare prócho to twoja matka
durna rozlapiocho. Widać tamta ma węższą cipę albo jej stamtąd nie wali rybami jak tobie.

Gość etgryrtutyiuk
Ale sie prochnice 30 letnie oburzyły hehe:P Niestety taka prawda dla 20 latka tandetna 30 bez stylu jest stara:D LOL nie wiecie? To was uświadamiam:D Zerwij z nim dziezyno dobrze ci radze.. Moze on lubi wlochate mamuski....

Dziewczyno,nie wiem co ci powiedzieć. To prawda, że większość facetów woli kobiety młodsze i ładniejsze, ale na pewno ni głupsze. Ty jesteś głupia.

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jestem młoda laska mam 46 lat

Gość ty marna autorzyno topicu
Daruj sobie takie stwierdzenia ze 30 letnia kobieta to stare prochno! ty za to jestes niedojrzalo gowniara i moze dlatego twoj facet woli dojrzale, namietne i sexowne 30 latki zamiast takie badziewie jak ty

Gość usmialam sie z tego próchna
autorko przypominisz sobie to co piszesz, jak bedzisz miala 30...

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przede wszystkim to ta baba może kłamać. Ja kiedyś tak miałam też do mnie pisała pewna osoba bzdury na mojego faceta, pewne rzeczy mogły sie zgadzać i wzbudzic mój niepokój, ale i tak byłam daleka od uwierzenia w to, jednak pewne ziarno niepewności zostało zasiana. Ale też kiedyś dostałam wiadomość że sie nieby spotkał z jakąs babą właśnie tu i tam i potem znowu, no i świetnie, tylko że w tym czasie był ze mną, więc soryy, ale to by było niemożliwie, heheh. POza tym mój facet dostawał głupie wiadomości na komórke i zawsze mi je pokazywał, nawet zadzwonilismy pod ten numer żeby wyjaśnić sytuacje, ale nikt nie odbierał i nadal wysyłal smsy. Kilka razy zarówno ja jak i on pisaliśmy tej osobie żeby sie odpierdoliła, aż w końcu dała sobie na luz i sie od nas odczepiła. Później okazało sie że to mój durny zazdrosny znajomy pisał te wszystkie głupoty.

Gość jhgdbuewdg
kurde! jak można 30-letnią kobietę nazywać starym próchnem?! Wbrew pozorom kobiety w tym wieku mają większe możliwości seksualne niż gówniary w Twoim wieku i są o wiele bardziej sexy moim zdaniem, a ja mam 25 lat i jestem kobietą.

Gość wbrew pozorom
jakim pozorom ? :O A to są takie poglądy, że 30 letnia dziewczyna jest mniej wydolna w łóżku niż 20 letnia ? :D A kto tak mówi i gdzie ? Ja pierdzulę, brak słów. Ten kraj to mekka dla zaofanych kretynów, dla których życie kończy się w okolicach 30 urodzin.

Gość przecież ona jest od niego
zaledwie 8 lat starsza, więc z jakim próchnem, kretynko ? :O Jak nie rodziła, to ciało może mieć lepsze niż ty :D

Gość chłe chłe dobre
jak widzisz, mieć 20 lat nie gwarantuje sukcesu :D Zawsze mozesz być brzydsza/mniej atrakcyjna od kobiety nawet o 20 lat od siebie starszej. Takie życie, a młodość krótka - pamiętaj o tym i nigdy na wieku nie opieraj swojej atrakcyjności. To jedyna "cecha" ciągle ulegająca zmianie. A 30tkę skonczysz już za 10 lat - pojęcia nie masz jak szybko to zleci. Ciekawe czy wtedy też będziesz o sobie myślała tak jak teraz myślisz o tamtej. Zapewniam, że nie. Bo będziesz ciągle jeszcze młodą kobietą.

Gość no oczywiście, że tak
chłe chłe >>>> święte słowa. Ale co taki pustostan może o tym wiedzieć. Starsza będzie, ale mądrzejsza to już na pewno nie :O

Gość To ma wysoki target
Kurwa ze zadaje sie ze starym prochnem haha.