Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what a story

Gdyby się tak dało dokonać upgradu softu w mózgownicy, zmienić osobowość

Polecane posty

Gość what a story

z miejsca bym się zdecydował na taką operację, bez względu na koszta, nawet kredyt bym zaciągnął na ten cel gdyby była taka potrzeba.... zmieniłbym wówczas swoją nudną osobowść, na wygadanego, wyluzowanego cwanika, z dużym poczuciem humoru, pewnego siebie, śmiałego... po prostu całkowite przeciwieństwo mojej osoby :( kuźwa naukowcy weźcie się do roboty i zróbcie coś by to było możliwe 😭 bo w przeciwnym razie zdechnę sam, samotny z poczuciem przegranego życia, nieszczęśliwy, nie zaznawszy odwzajemnionej miłości, i jak to jest być z kobietą :o

Gość
zawsze mozesz stracic pamięć i uczyc sie wszystkiego od nowa

słuchaj, to jest tylko kwestia w Tobie. To wyobraź sobie że własnie wróciłes do domu ze szpitala po operacji, i jesteś nowym facetem jakim bys chcial byc. Pozwodzenia.

Gość what a story
dlaczego niektórzy z nas są tak jakby niedostosowani do życia w społeczeństwie ??? wśród ludzi ??? jaki jest cel naszej egzystencji ??? mam do końca życia żyć w samotności ??? już pomijam nawet dzewczynę, choć mimo iż nigdy nie byłem w żadnym związku, i wiem że się do tego nie naddaję to mimo wszystko bardzo chciałbym, kurvva być po prstu szczęśliwy, czy ja tak wiele chcę ??? czuć się szczęśliwym , zadowolonym z życia ;) tymczasem przez to że jestem jaki jestem ?! jestem zupełnie sam :/ nawet kumpli nie mam :o my laptop is my only friend :o

/nie zaznawszy odwzajemnionej miłości, i jak to jest być z kobietą/ Takie cuda to tylko w erze :classic_cool:.

poczytaj sobie literaturę motywacyjną.. zig Ziglar , Brain Tracy i czytaj ze zrozumieniem... mi pomogło ruszyć dupę i zacząć biegać.. co z tego, że nie mam faceta, nie mam seksu, jak mam sport, po którym jestem tak zmęczona, ale kocham to uczucie... endorfinki i te sprawy.. mnie każdy facet miał gdzies to i ja mam ich gdzieś.. radzę ,zmienić nastawienie tylko. bo argument, że dzieci w Afryce głdują, a my tu o samotności ględzimy... nie trafia