Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what a story

od 8 rano niemal bez przerwy buszuję po sieci

Polecane posty

Gość what a story

i tak dzień w dzień :o uzależniony jestem od tego cholerstwa :( chętnie wywaliłbym tego laptopa przez okno, ale no nie mam żadnej alterantywy na spędzenie wolnego czasu , znajomych mam 0 , do tego mieszkam na zadupiu - gównanie małe miasto w małopolsce :o nie mam co ze sobą zrobić i tak marnuję czas dzień w dzień siedząc rpzed kompem :o mając świadomość że czas ucieka :( i nic mi to nie daje :o

zapoznaj jakas dziewczyne to i zajecie sie znajdzie,chcesz spedzic zycie na kafeterii??

No to znajadź sobie jakieś hobby, nie wierzę, że nic Cie nie interesuje oprócz neta :O

Gość what a story
zapoznaj sobie jakąś dziewczynę :D ojj żeby to była taka łatwa sprawa :( oczywiście są osoby które nie mają z tym problemu, i zmieniają dziewczyny "jak rękaiwczki" co chwilę inna :( niestety ja się do takich osób nie zaliczam :o nawet kolegów nie mam więc o czym tu nawet gadać 😭 Gorzka_Słodka_Czekolaadaa cóż że mnie taki imprezowicz że szkoda gadać, w ciągu swojego 21 letniego marnego żywota byłem na.... 1 tak na jednej imprezie :o ponad 3 lata temu to było, wówczas równiez po raz pierwszy i zarazem ostatni piłem różne rodzaje alkoholu :( od tamtego czasu nie tknąłem piwa, wina, wódki nawet szampana w sylwestra nie piłem :o więc hmm do pubów raczej nie mam po co chodzić :o nemezis* hobby mam, wiesz to w sumie nie do końca tak że cały czas na necie spędzam na kafe :P ćwiczę swój angielski, czytam rożne ciekawostki geograficzne, interesuję się tez chyba jak każdy facet motoryzacją :) lubię oglądac filmy, słuchać muzy, itd wiele różnych rzeczy... tyle tylko, że moje życie skurczyło się do ekranu 15,4 cala :o

Hmm... mógłbyś się zapisać na terapię od uzależnień od komputera, ale skoro sam piszesz, że mieszkasz na zadupiu, to raczej będą marne szanse,że cos takiego jest w pobliżu Twojej miejscowości :P Ale zawsze możesz poszukać, czy jest coś takiego w okolicy.

Gość what a story
wiesz niby miasto 120000 ale taka nora że masakra :o zresztą co tu ukrywać tarnów / małopolska, miasto bez perspektyw, z niezliczonymi dziurami w drogach, gdzie praca jest tylko na stażu bądź dla ludzi z grupą inwalidzką, ew za 1317 zeta, miasto z którego wszyscy młodzi wyjeżdzają, no i paradoksalnie miasto w któym jest najwięcej praktykujacych katoli w polsce :o na terapie chodzą świry :P ja za świra się nie uważam :D nie mam po prostu żadnych znajomych z którymi mógłbym gdzieś wyskoczyć :( a samemu gdzieś iśc to też tak jakoś dziwnie :(

Nie przejmuj się, ja też mieszkam w takiej dziurze, tyle tylko, że niewiele większej, gdzie jedyną rozrywką jest empik, a wokół 10 kościołów :D A może mółgbyś wejść na jakiś czat tematyczny, związany z Twoimi zainteresowniami ? Tam na pewno poznałbyś ludzi o podobnych zainteresowanaich do Twoich. A może przy odrobinie szczęścia w Twoim mieście są też jakieś kursy, na które mółbyś się zapisać ?

Gość what a story
no cóż na czatach zazwyczaj na samych świrów lub różnych dewiantów sexualnych trafiałem :D a co do kursów to zrobiłem już 2 :) i byłem w trakcie 3 ale ludziska nie przychodzili i zostal przerwany.... rozważam obecnie albo pójście ponownie na studia, bo musiałem przerwać wcześniej, tyle że nie wiem czy jest sens studiować jakiś "gówniany" kierunek , a na polibudę się niestety nie naddaję bo z matmy leżę :( studia te były by oczywiście zaoczne, + tego było by że poznałbym nowych ludzi, na pewno przeprowadziłbym się do większego miasta ( kraków ) i znalazł teoretycznie tam jakąś pracę.... natomiast opcja nr 2 którą w zasadzie wolałbym wybrać to wyjazd do UK, IE, NL, albo BE :) tyle że nie mam tam nikogo :( a jechać samemu to. no było by to niezłe wyzwanie :) ale gdyby mi się udało jakoś sobie poradzić tam, to wiem że stanął bym na nogi :) no i opcja 3, niestety najbardziej prawdopodobna :o to trwanie w obecnym stanie beznadziejnej wegetacji :o i poczucia beznadzijeności, marnienie czaasu na siedzenie przewd kompem 😭

Gość wesoła dwudziestka
ja też nie mam znajomych i często siedze przy kompie, ale zapisałam sie w styczniu na 4 kursy(2 zawodowe, jeden przygotowawczy i prawo jazdy :P) i praktycznie większość czasu spędzam na tym, wydałam na to... ok. 3tys. :o ale przynajmniej mam co robić do końca czerwca! :D i kwalifikacje zawodowe po tym dostane :P miałam też miesięczny karnet na fitness, potem na basen, a teraz jak się pogoda zrobiła, to biegam sobie godzinke dziennie po parku! :) generalnie wszędzie chodze sama i dużo ludzi mnie zaczepia zawsze :D chodze sama do kina(raz na pół roku chodze :D), też piechotą 4km do centrum handlowego na lody kręcone :D i na pizze chodze sama.. ;) nie przeszkadza mi to, bo właściwie to nie potrzebuje nikogo - sama ze sobą mam dużo frajdy, a też lubie jak obcy ludzie mnie zagadują, gdy sama jestem na mieście :D:D:D (okolice Bytomia, może ktoś mnie kiedyś przypadkiem spotkał :D)

Gość wesoła dwudziestka
dodam, że do stycznia 2010studiowałam, ale przerwałam też studia :D a w tym roku też planuje ponowne kandydowanie, tym razem na inny kierunek :D często jak nikogo nie ma w domu śpiewam sobie, na caly głos, tak że pewnie sąsiedzi mnie nienawidzą :D hahaha od października ide na kursy językowe: angielski i niemiecki. chciałabym też pracować w weekendy w jakimś sklepie z ciuchami :D a tak ogólnie nigdy się nie nudze i kocham swoje życie! :) podobam się sobie bardzo, innym czasem też, także jestem szczęśliwa :D

Ja radzę Ci poprawić maturę i wybrać się na lepsze studia, potem znajdziesz dobrą pracę, i będzie dobrze :) Bo tak, z narzekania i nic nie robienia nic nikomu jeszcze nie wyszło, czas chyba najwyższy wziąć się w garść.

Gość what a story
wesoła dwudziestka haha :D widać że jesteś bardzo pozytywnie do życia nastawiona :) i tak trzymaj :D nemezis* matury nie musze poprawiać bo zdałem ją bardzo dobrze :) tyle tylko że jedyne studia które powiedzmy że gwarantują dobrą robotę, choć i tak w naszym pięknym kraju to wcale nie jest tak oczywiste, to wszelkie studia techniczne, natomiast te najpopularniejsze kierunki jak zarządzanie i marketing, administracje, stosunki międzynarodowe, europeistyka, turystyka i rekreacja, politologie, filozofie, itd to zwyczajne fabryki bezrobotnych wykształciuchów :o