Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whaaaj

Historia stara jak świat - on szybko dochodzi.

Polecane posty

Gość whaaaj

No właśnie. Długa gra wstępna, itp. W zasadzie on na samą myśl, że zaraz będziemy się kochać już jest w gotowości. Gdy jest już we mnie to..30 sekund i po wszystkim. Mnie to nie przeszkadza, nie każdy seks musi dla mnie kończyć się orgazmem. Ale widzę, że on się strasznie tym gryzie. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami, razem od 6 lat, kochamy się w pełnym tego słowa znaczeniu od 2, 5 roku. Późno zaczęliśmy bo w wieku 24 lat. Co robić?

Gość tania_kurwa 12
wsadź jej w rowa i pchaj z całych sił

Gość whaaaj
w istocie nick adekwatny do poziomu wypowiedzi

Gość Szaramara
Nie wiem. Sama mam podobny problem. Mój kiedys jakis lepszy byl w te klocki, a teraz to nic mu sie nie chce i jeszcze dochodzi w minute. Dziwie sie, ze Tobie to nie przeszkadza, bo mnie tak. Czuje sie tak, jakby on mial gdzies moje potrzeby i moja przyjemnosc. O jak dojdzie to tylko mówi: "Sorry kochanie" i odwraca sie na drugi bok. Próbowalam z nim rozmawiac delikatnie, ze uwielbiam seks z nim i ze jest mi z nim tak cudownie, ze chcialabym, zeby to trwalo wiecznie i ze moze moglibysmy sie postaram nauczyc dluzej czerpac te przyjemnosc i takie sranie w banie. On tylko sie wkurza i stwierdza, ze taki juz jest i nic sie z tym nie da zrobic i jak mi sie nie podoba to powinnam sobie znalezc innego faceta, który bedzie mnie ruchal godzinami.

Gość whaaaj
Nie pytałem cię kurwo o twoje historie z dupy wzięte, tylko o radę.

Gość whaaaj
Mój się stara, ale widzę, ile go to kosztuje. Nie chcę, żeby nabawił się nerwicy seksualnej. No i ta jego rozczarowana mina, gdy okazuje się, że już byłam na krawędzi i on mnie wyprzedził o ułamki sekund. i..nic z tego.

Gość whaaaj
spadaj podszywaczu

Gość velvettthour
o ułamki sekuns:)?:DD kurcze mogłam isc na sexuologie miała bym własny gabinet:)

Gość whaaaj
Jestem meżczyzną, więc pytam o gejowskie związki. Nie pisałem, że jestem dziewczyną, może to was myli

Gość Aryan77536
O matko, Szaramara, Ty z facet zrobisz klebek nerwow ;) Jesli mowi "sorry", to ma powazny problem. Plus taki, ze od Ciebie nie odejdzie, bo bedzie bal sie kompromitacji ;) A ja wlasnie mam odwrotnie, moge godzinami :o

Gość whaaaj
metaforyczne ułamki sekund. Bo widzę, że się stara i czeka na mnie, ale czasem mu zabraknie tych 2 pchnięć, że się tak wyrażę.

Gość Aryan77536
bo słaba jesteś w łóżku i masz za ciasną cipe

Gość Aryan77536
Podszywie, przeciez widac, ze inny poziom prezentujesz :)

Gość velvettthour
no mniej więcej wiem o co chodzi. I co radzą na to sexuolodzy/?:) 17:31..? może przy koncu ty działaj? z nim?:)

Gość velvettthour
moja rada jest taka: zmien faceta:) co sie bedziesz meczyc;):P

Gość velvettthour
wiesz co weź lepiej zrób mu soczystego loda to bedzie ok. Stwierdzam po namyśle

Gość Szaramara
Wiesz, ja mysle, ze jak Twój sie stara to juz polowa sukcesu. ponoc sa jakies techniki, gdzies sie sciska itp. zeby opóznic orgazm. Mój to nawet nie che spróbowac niczego takiego. Nie zromuzcie mnie zle, ja lubie mu sprawiac przyjemnosc, ale czasem chcialabym, zeby on sie tym samym odwdzieczyl. A czasem jest tak, ze ja mam ochote i musze sie prosic, zeby mi pozwolil zrobic mu loda (bo na normalny seks to on nie ma ochoty), a jak sie zgodzi to mu robie dobrze a potem wyciagam wibra i sie masturbuje, a on idzie spac. Dodam, ze wibrator to byl prezent od niego i sam mnie zacheca do uzywania go, bo on nie ma ochoty na seks. A jak juz go najdzie ochota to ja musze byc na górze, zeby on nie musial sie ruszac z miejsca i wtedy dochodzi tak szybciutko. A minetke to mi robi tylko od swieta, moze raz na pol roku. Nie wiem o co chodzi, bo dbam o siebie, cwicze, uzywam kremów i balsamów. Kiedys sie jeszcze przebieralam w seksi ciuszki, ale mnie opierdzielal, ze go stawiam pod presja, wiec przestalam.

Gość whaaaj
spierdalaj z takimi opowiastkami. Ide do niego nich mi zrobi minete. Będę za 10 minut

Gość komentarz zbedny....
juz sam fakt ze znacie sie 6 lat a bzyknal cie dopiero 2.5 mowi ze jest to troche dziwne. Pala mu powinna furkotac od samego poczatku,,,no chyba ze ty nie chcialas

Gość Grzesek
niech wsadzi chooja w pokrzywy, podobno daje niesamowite efekty

Gość szybko dochodzi.
Przedwczesny wytrysk? www.climaxcontrol.ocom.pl Sprawdz skuteczny srodek!