Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie fatalnie

czuje sie fatalnie-zatoki.POMOCY!!!

Polecane posty

Gość czuje sie fatalnie

mam chore zatoki. Wzięłam rano tabcin-czuję się strasznie. Zatoki bolą, wszytsko mi schodzi. Po tabcinie nie powinno być lepiej?

Gość to mój ból
ja mam zatoki co 2 miechy i tak wkolko od trzech lat lekarze nie wiedza co robic juz ze mna, idz do lekarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam zatoki raz w roku chore, ale to zadne srodki ne pomagaja i zawsze lece do lekarza i przepisuje mi "penicyline" w tabletkach, to jest srodek dezynfekujacy na rozne stany zapalne i pomaga zawsze:P

Gość czuje sie fatalnie
w srode ide do pracy,musze byc zdrowa. na noc wezme jeszcze tabcin i rano(na tyle mam dawki w opakowaniu). jesli nie to lekarz. dziwi mnie ze tak wszyscy zachwalaja a tu tylko gorzej

wez "sinutab" to sa jedne zz najsilniejszych tabletek bez recepty, nie wiem czy w pl mozna je tez kupic

Gość czuje sie fatalnie
najgorzej ze nie moge mieszac, biore tabcin to musze przy nim zostac. to podobno bardzo silny lek.

sinutab jest zaliczany do antybiotykow juz po pierwszym wzieciu widac efekty, no ale lepiej nie mieszac wiec trzymaj sie tego srodka ktory masz dodatkowo mozesz jakies kuracje domowe sobie zrobic sol goraca okladac na zatoki zalezy jaki rodzaj masz