Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezchłopaka

brak chłopaka

Polecane posty

dluga historia:P wiele powodow...chyba w wiekszosci to glupota i odwaga mlodziencza:)ja zaraz do pracy sie zbieram wiec dlugo nie posiedze:o a tak mi sie nie chce 😭 bank holiday a zamiast placic podwojnie to dali nam po paczce chipsow i slodyczy dla kazdego, chyba pomylili z gwiazdorem:D .....

acha moj glowny powod to studia tutaj ale to tak wszystko bylo na dziko robione, no ale sie udalo:D

Gość Aryan77536
Fajnie macie, to bedzie motywacja, zeby sobie troche pocwiczyc. Moze przyznaja Wam dzien wolny ... jak "ruszy" pomoc dla Grecji ;) Materialistka? :x

o mnie to najmniej mozna powiedziec...ja na part tima robie wiec duzo tego nie ma:D to z grecji jestes ?

Gość Aryan77536
Grecja, sie goraco zrobilo, ale nie Grecja tylko Szwecja. No szkoda, ze nie jestes materialistka, bo one to potrafia o siebie zadbac, a tak to musisz pozwolic, zeby ktos o Ciebie zadbal ;) No, ale jak widac, na razie tego nie chcesz.

jakbym nie potrafila o siebie zadbac to bym dawno pod mostem byla:D bycie za granica uczy niezalenosci i odpowiedzialnosci, co prawda brakuje czasami wsparcia, jakiegos "meskiego ramienia" ale tak widocznie musi byc:)daje sobie rade jedym slowem 🖐️ musze leciec do pracy:o tak wiec milego dzionka na kafe :D

Gość Aryan77536
Czesc, milego lotu na miotle. P.S. skoro sobie dajesz rade i Tobie dobrze, to ja tez poprosze o jakas rade - zeby bylo jeszcze lepiej ;)

Gość Aryan77536
Mam nadzieje, ze zbyt czesto nie masz wpadek ;) To owocnej pracy zycze, a Ty pracujesz z warzywami?

Gość alicja 22 :)))
e tam :) gadanie gdybyś była ładna napewno miałabys już fajnego chłopaka :)

Gość Aryan77536
Pa, to juz nic nie bede pisal - pomijajac to, co wlasnie napisalem ;)

Gość yhyyymmmmnnn
to ja mam lepiej.... :( wesele siostry ciotecznej i nawet nie mam z kim pójść... za ponad pół roku studniówka i też nie bede miala z kim isc... tez nigdy nie mialam chlopaka. nie jest to moj cel zyciowy i nie podporządkywuje temu calego swego zycia ale nie za fajna jest ta moja sytuacja jednak.... z tym, że ja nie jestem ładna. :(

Mozesz mnie wynajac ... za darmo :D Pieniedzy i tak mam za duzo, przystojny jestem masakrycznie, inteligentny jak cala NASA razem wzieta, przynajmniej Twoj prestiz w rodzinie sie podwyzszy :classic_cool: Kiedy masz to wesele? Za miesiac jestem w PL :D

Gość bezchłopaka
masz konto na nk? chetnie Cie zobaczę. podaj namiary

Gość yhyyymmmmnnn
http://bi.gazeta.pl/im/2/2474/z2474852N.jpg no i jak? ;) P.S. w troce o Twoje zdrowie psychiczne oraz fizyczne, a także iloraz Twej inteligencji lepiej dla Ciebie żebym sama na to wesele poszła ;) Gdyż iż eż ponieważ tańczenie ze mną jest niczym banalsowanie nad przepaścią życia i śmierci ;) A bez tańczenia skazany byłbyś na pewną śmierć tym razem z nudów, bo jakoś specjalnie gadatliwa nie jestem ;) szczególnie wszelakie plotki i tym podobne jakoś średnio mnie obchodzą... ;) jednym słowem mówiąc - nuuuda, nudaa, nuddaaa. (mialo być jedno, ale anafora lepiej brzmi ;) i podkreśla najważniejsze ;) ) flaki z olejem to przy mnie pikuś :D

Gość yhyyymmmmnnn
Quicksand - ejjj jak ja bym chciała mieć takie podejście jak ty... widać że jest super babką :) Jakby powiedziała to moja znajoma - ''nie wiem co bierzesz i w jakich ilościach ale ja też tak chcę'' :classic_cool: ;) A stopka świetna - baardzo pobudza do myślenia :)

Gość yhyyymmmmnnn
widzę że obeznany jesteś ;)

A nie, nic z tych rzeczy, nie mialem przyjemnosci dotykac, glaskac, calowac, laskotac, lizac ... no przeciez nie napisze - wachac ;)

Gość mmmmmmmmmmmmmm
hah ;) ps. gratuluję rekordowej ilości postów :D czyżby renomowana czerń wstydziła się że ze mną gada i musiała zmienić nick? ;) działasz na dwa fronty? nie ładnie, nie ładnie... :p

Zmienilas literki? :P Troche sie udzielam, ale pod jednym nickiem, nie wiem dlaczego - 3 :)

Gość ula la la la
kobieta zmienną jest :P

Ah, juz rozumiem, tylko, ze ja nie wiem kim jestes :) Dopiero dzis zaczalem przygode z tym miejscem, i mi sie to nie podoba. Miales isc spac o 22, a do tej pory - jak widac ;) - jeszcze nie spie i na dodatek mam zaleglosci ... dziekuje :P

Gość ula la la la
tłumacz się, tłumacz :D ależ proszę :D ciekawe co to za zajęcie... [cool[ a jak będziesz jeszcze kiedyś chciał zeby ci troche poprzeszkadzać to polecam się na przyszłość :p :p

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-
dobra może lepiej idź spać jak masz później na mnie zganiać że po nocach nie sypiasz :p

A mozna przez Ciebie po nocach nie spac? :) W tym miejscu - na ogolnym - jestem nowy :)

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-
A mozna przez Ciebie po nocach nie spac? - zależy z jakigo punktu widzenia ;) dobranoc. :p