Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wladca wszechswiata

Kobiety to zakłamane hipokrytki !

Polecane posty

Gość wladca wszechswiata

Otóż to! ile razy się słyszy z ust kobiet, że faceci lecą na wygląd i, że jest on najważniejszy.. a tym czasem drogie panie, również kierują się przede wszystkim wyglądem.. atrakcyjna kobieta widząc nie atrakcyjnego faceta NAWET PRZEZ chwilę się nim nie zainteresuje tylko z ułamek sekundy już jest on odrzucony.. jesteście zakłamanymi hipokrytkami dla których mógłbym nawet rzec, ze liczy się bardziej wygląd niż dla faceta... do tego szmaty, które lecą na pieniądze, powiedzmy sobie coś szczerze-atrakcyjna kobieta nie zainteresuję się przeciętnym facetem bez większych perspektyw.. a dlaczego? bo jesteście dziwkami, które ciągle kalkulują-materialnie kalkulują !

Gość przeciętniakaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak jesteśmy hipokrytkami,ale w takim samym stopniu co panowie. Przeciętniara na zonę,do bzykania plastik;)

Uogólniasz przyjacielu. Fakt, jest wiele takich kobiet. jednak są też takie dla których cechy które wymieniłeś nie są wcale priorytetem

Gość alfabet morsaaaa
każda kobieta patrzy na wygląd... a już te atrakcyjne, prawie tylko na wygląd i pozycje gościa.. taka prawda, jak sie nie jest przystojniakiem z dobrym hobby i kasą to można zapomnieć o niezłych niuniach

Gość To przeciez oczywiste, ze
laski leca na wyglad jak my, ale one o tym nie mowia, a w ich jezyku wyglad to charakter, a sam charakter... nie ma wielkiego znaczenia.

No tak, przecież dla mężczyzn wygląd wcale nie jest ważny, liczy się wnętrze*! * w domyśle nerki, jelita, wątroba ;)

Gość kobietaNieHipokrytka
wladca wszechswiata: A Co ty myślałeś? Jaki to facet bez perspektyw???? Żaden. Co ma taki do zaoferowania oprócz prawdopodobnej hipochondrii?? Nic W jaki sposób Ci pomoże taki facet? W niczym. Ku*** dzieci w przyszłości się naszą miłością nażrą? Nie, ubiorą się w nasze słodkie słowka? Nie, więc ku*** stul gębę i się za robote weź a nie narzekanie!!!!!!!!

Co w tym idioto dziwnego że wybiera się partnera najpierw pod kątem wyglądu? Ty masz 10 lat czy jesteś niedorozwinięty? Zarówno jeżeli chodzi o pieniądze, facet mający kase to pracowity czlowiek. Nigdy nie wiesz jaką ktoś musiał przejść droge by mieć to co teraz ma.

Gość elka266
a kazdy facet chce miec "niezla NIUNIE"...;p

zakompleksiony pasztecie, od dziwek wyzywasz kobiety tylko dlatego że chcą mieć pewną stateczność dla dzieci w przyszłości! Weź ty się lecz albo sobie penisa dosztukuj bo wnioskuje jakieś braki po twojej gadce. Takiego to żadna nie zechce pfff

Gość Ten koles co zalozyl ten temat
to jakis nieudacznik zawistny i zazdrosny. Zgadzam sie z Dominikiem, co tu sie nie zgadzac. Za to Ty autorze wypierdalaj robic cos madrego i nie wkurwiaj normalnych ludzi swoja glupota szmaciarzu.

kobietaNieHipokrytka Nie psoj sobie nerwow z powodu tego imbecyla do takich idiotow i tak nic nie dotrze, beda zrec przed telewizorem cale zycie i chlac, natomiast w internecie wyzywac wszystkich, ktorym sie udalo w zyciu.

Gość Ktostamskastam
W tym co piszesz jest jakiś sens! ale nie do końca się z Tobą zgadzam . Ja przykładowo Jestem przystojny, kobiety przezywają przy mnie niesamowite metamorfozy, w łóżku jestem dobry, na tyle dobry że sypiają ze mną mimo tego ze spotykają się już z innymi. Ba mówią że kochają mnie a do nich nic nie czują, ale są nimi Nasuwa się pytanie dlaczego nie są ze mną, odpowiedz jest bardzo prosta BO NIE MAM KASY, biedny facet ze mnie :) A oni mają kase Możesz być mega przystojny, mega ciekawy, możesz być chodzącym ideałem ale bez kasy nic nie zdziałasz! Proza Życia :)

do Ten koles co zalozyl ten temat. Oki, ale mnie wkurzył nieziemsko ten koleś :P

Kurde... a ja rzuciłam przystojniaka który zarabiał 8 tys na miesiąc... Chyba nienormalna jestem no :D

Ktostamskastam ile masz lat? daje od 25 do 30 i mieszkasz z rodzicami

Ktostamskastam Skoro spotykasz sie z kurwami to sie nie dziw. Ja jestem normalny, pracuje jak moge, moja dziewczyna tez i nikt do nikogo nie ma pretensji. I nie badz taki zarozumialy.

kobietaNieHipokrytka Mnie tez wnerwiaja idioci, ale wole sie posmiac z ich glupoty :P

Ten koles co zalozyl ten temat Dobrze że są jeszcze ogarnięci faceci na tym świecie :P Chociaż już śladowe ilości ^^

Gość mam pieniadze ze spadku
wladca wszechswiata Otóż to! ile razy się słyszy z ust kobiet, że faceci lecą na wygląd i, że jest on najważniejszy.. a tym czasem drogie panie, również kierują się przede wszystkim wyglądem.. atrakcyjna kobieta widząc nie atrakcyjnego faceta NAWET PRZEZ chwilę się nim nie zainteresuje tylko z ułamek sekundy już jest on odrzucony.. jesteście zakłamanymi hipokrytkami dla których mógłbym nawet rzec, ze liczy się bardziej wygląd niż dla faceta... do tego szmaty, które lecą na pieniądze, powiedzmy sobie coś szczerze-atrakcyjna kobieta nie zainteresuję się przeciętnym facetem bez większych perspektyw.. a dlaczego? bo jesteście dzi**ami, które ciągle kalkulują-materialnie kalk i nie lece na niczyje pieniadze,wiec odwal sie:D

Gość Ktostamskastam
Do "kobietaNieHipokrytka" w kwestii jak najbardziej masz racje, Niestety od wielu lat nie mieszkam z rodzicami a dokładnie od jakieś dekady:)

Gość Ktostamskastam
Do "kobietaNieHipokrytka" w kwestii wieku... wcięło mi słówko :)

Gość hahahahahhahahaha
jesteś przystojniaczkiem bez ambicji ,dlatego odchodzą.

kobietaNieHipokrytka Sporo jest normalnych, ale oni raczej nie decyduja sie na wchodzenie na tego typu fora :) ja bylem tu ze 2 razy, a teraz wszedlem, poniewaz zrobilem to co mialem do zrobienia do roboty, wiesz zawsze jak tu wchodze napotykam sie na wylewanie zali, niektorzy ludzie niczego ,nigdy nie osiagna w zyciu i zawsze wszystko zwala na innych.

mam pieniadze ze spadku A ten spadek to po Twojej matce ? Penwie jak patrzyla jakim synek jest idiota i jak podchodzi do kobiet - zeszla na zawal.

Ktostamskastam więc może czas się za siebie wziąć a nie narzekać? Trzeba mieć cel w życiu a nie życ od pierwszego do pierwszego. Jeśli jesteś pracowity to nie uwierze że nie zainteresowała się Tobą porządna dziewczyna, Chyba że szukasz "lalek blond" z tipsami dłuższymi niż same palce...no to wybacz. Po za tym sypianie z dziewczynami które mają innych, zakładam że o tym wiedziałeś świadczy o tobie bardzo nie korzystnie a o tych dziewczynach to hmmm.... już ktoś wyżej się wypowiedział

Gość Ktostamskastam
do Hahahaha, a może ambicji mi nie brak, tylko kasy i z powodu braku owego braku ambicji tylko sytuacji losowych, można na przykład odziedziczyć spore długi ?

Ktostamskastam piszesz: jestem przystojny, dobry w łóżku, nie mieszkam z rodzicami , jestem ambitny? Coś z Tobą musi być nie tak skoro przyciągasz same kurewki. A facet z takimi atutami (gdyby tak na serio było) osiągnął by wieleeeeeeeeee i kasy też by się dorobił. To Ci gwarantuje. Bo nie mam 15 lat, troszke widziałam i jakiegoś doświadczenia nabyłam. Wypowiadasz się o sobie jako o ideale bez kasy,więc daj spokój bo w takie bajki to nikt normalny nie uwierzy.

Na razie wszystkim juz mnie te wypowiedzi tych wszystkich nieudacznikow przestaly smieszyc. 3majcie sie normalni ludzie ;P ALE TYLKO NORMALNI :P