Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wladca wszechswiata

Kobiety to zakłamane hipokrytki !

Polecane posty

Gość Ktostamskastam
Możesz wierzyć w co chcesz, sam czasami nie wierzę w to co moim życiu zaszło, również sporo przeżyłem , sporo widziałem. To czego się nauczyłem że nie ma najmniejszego sensu wiązać z kobieta inteligentną bo z takowymi związek jest tylko na dobre

Gość stucgebe paszetety
zamknac morde frajerzy!!!! ci którzy cisną autorowi tematu to jakies pierdolone cioty, ktore w realu sa pizdami a ich starszy bogaczami i stad maja kase i im latwiej!!! zac morde cwele!!!!! autor tematu ma w stu % racje!! KOBIEETY TO PIOERDOLONE SZMATY KTORE NON STOP KALKULUJA!!! wolaly by wyjsc za brzydkeigo starego bogatego dziada niz fajnego sympatycznego w porzadku kolesie w swoim wieku!! WY JEBANE SZMATY

Gość nochodzkurwoo
jak ja kurwa nie nawidze pierdolonych bananow, ktorzy maja kase tylko dzieki rodzicom a sami gowno robia i wydaja hajs rodzicow!!! pierdolone banany!! zajebal bym takich cweli a z autorem tematu sie zgadzam

Gość rfergregerg
stucgebe paszetety Bo Ty pewnie bys polecial na laske co wazy 130 kg? Myslisz, ze kazda bogata osoba to zlodziej albo frajer? Jestes kretynem, ktory zrzuca swoje niepowodzenia na innych. Przegrales zycie.

Gość elka266
biedni, sfrustrowani, zazdrosni...szkoda mi was panowie...

Gość wedrfgtyhujikol
N I E R O Z U M I E M , P A N I E D L A C Z E G O D Y S K U T U J E C I E Z T A K I M Ć W O K I E M ? N I E W A R T O ........

Co tu pieprzyć po próżnicy: każdy chce zadbać w pierwszej kolejności o własne dobro. Jeśli akceptujesz to autorze u siebie, zaakceptuj u kobiet. Jedyna śmieszna rzecz to to, że byle kurewka oczekuje małżeństwa, wspólnoty materialnej i takich tam. Zwykle staram się znaleźć zrozumienie dla ludzkich słabości.

Gość wszechwiedzacy gosc!
Witam, jestem autorem tematu. Co się tak sapiecie pajace? chcę tylko przedstawić rzeczywistość.. że kobiety są hipokrytkami, na każdym kroku mówią, że faceci lecą na ładny tyłek i cycki.. a w tym, że czasie, same patrzą tylko na tych atrakcyjnych facetów.. do tego sprawa materialna, nie interesuje Was, fajny, miły porządny facet, który powiedzmy sobie, zarabia przeciętne pieniądze, tylko w momencie poznania bogatego chama, to wskakujecie mu do łóżka.. kiedy się dorobię wielkich pieniędzy będę was wykorzystywał tanie suki.. ruchał i porzucał, poczujecie sie wtedy tak jak Ci fajni kolesie, którzy nie mają u was szans