Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona- odmieniona

zanim zrozumiesz:(

Polecane posty

Zanim zrozumiesz jak Bardzo kochałeś ją. Zanim pobiegniesz kupić czerwone wino. Ona zapomni, zapomni już świat Twych rąk. Zanim będziesz próbował Odkupić ją za słowa. Zobaczysz jak na drugim brzegu rzeki Spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim. Ona ma siłę Nie wiesz jak wielką. Umierała długo Teraz rodzi się lekko. Nie dla Ciebie juz nadszedl ten czas, by zaczac wszystko od nowa... z kims nowym, byc moze lepszym:( dluzej nie moge czekac:(

Gość kołobrz4
do kogo to , do faceta ?:D dziewczę obudz się !pewnie jestes młoda i głupiutka

nie nie, nie do faceta;p do moich wlasnych mysli, zebym mogla w koncu je nakierowac na wlasciwa droge. moze mloda, ale nie sadze, ze glupiutka:P

Gość zasmucona chmurka
ja też nie będę już na niego czekać, jesli do tej pory nie zdecydowal się, to już nic tego nie zmieni - dziś wykasuję jego nr z komórki; nie znam na pamięć.. także... pa

i dobrze zrobisz. ja wykasowala nie tylko z tel, z gadu ale rowniez juz dojrzalam do tego, zeby wykasowac z mojego zycia. wie co stracil, drugiej takiej jak ja nigdy nie bedzie mial, jego pech:p

Gość zasmucona chmurka
ja też mam zamiar iść do przodu..:) on może nie będzie żałował, ale przynajmnie ja też nie, np. straconego czasu

poki jestesmy mlode musimy korzystac z zycia jak najwiecej. a on i tak bedzie chcial wrocic, wtedy jedynie powiem- za pozno:D nie ma co sie ogladac za siebie!!

Gość zasmucona chmurka
jak będzie chciał wrócić, to ty już z innym będziesz; a wtedy ;) 🖐️

hehe i masz racje tylko... boje sie, ze nie bedzie to takie proste. ale wierze w siebie i dam rade;d