Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie chce mi sie logowac

jak to z owulacja? podpowiedzcie prosze

Polecane posty

witam pisalam tu kiedys nt poronienia itp, nie bede sie o tym rzopisywac, tylko powiem w czym rzecz. zastanawia mnie jak dlugo utrzymuja sie hormony ciazowe po poronieniu(mialam zabieg 2 tyg temu). kiedys ktos pisal ze testy owulacyjne pokazuja owulacjce jak sie jest w ciazy, sprawdzalam na sobie, prawda. Ale jak to jest teraz?czy to wciaz te hormony czy moze to juz na prawde owulacja???

Gość łomatko...
A nie robiłaś testu z krwi na betę? Może spadła już całkowicie i rzeczywiście masz już owulację.

wlasnie nie robilam troszke jeszcze plamilam potem przestalam i teraz znowu troszke. mieszkam na wyspach wiec nie bardzo wiem jak to tu z tymi testami z krwi. ale czy to mozliwe zeby po ponad 2 tyg sie te hormony utrzymywaly? wczoraj zrobilam ten test tak z ciekawosci, ale i tez dlatego ze dzien wczesniej sobie pozwolismy na za duzo nie myslac o niczym.

Gość łomatko...
Ja 3 dni po poronieniu robiłam test z krwi i wtety już znacznie hcg spadło. Lekarz kazał powtórzyć test za 14 dni i powiedział, że powinno spaść całkowicie, ale ja kilka dni później dostałam okres, więc wiedziałam, że spadło i bez testu. Nie wiem jak to jest z owu. Musisz poczytać na forach o poronieniu. www.poronienie.pl

dzieki, wiesz ja sie tak wlasnie zastanawiam czy ja tez okresu nie mialam, po zabiegu male plamienie pare dni potem przyszedl bol brzucha jak na okres i krwawienie ale nie znowu takie duze i potem stopniowo malalo i zaniklo, pojawilo sie troche dzis. wiec moze???juz sama nie wiem ..

Gość łomatko...
Wydaje mi się, że to już. Zrób test ciążowy, zwykły sikacz. Powinien pokazać po takim czasie brak ciąży zwłaszcza, że miałaś " chyba okres".

Gość łomatko...
Ja zabiegu nie miałam. "Urodziłam" wszystko sama w 8 tyg. Okazało się, że wszystko ładnie mi się samo oczyściło. Okres dostałam bodajże tydzień później. Dokładnie nie pamiętam bo byłam wtedy bardzo załamana i ciągle spałam. Myślę, że miałaś już okres a teraz masz owu. Po poronieniu wszystko wariuje i zanim się unormuje to minie trochę czasu.

mozliwe tylko ja sie zastanawiam czy nie naroblismy sobie problemu bo skoro to jednak owulacja i sexik... to co???w glowe zachodze ze to za szybko i ze zapomnielismy o zabezpieczeniu..