Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona2222

proszę męzczyzn o radę

Polecane posty

Gość Ona2222

Lubicie byc chwaleni przez swoja kobiete? Ze jestescie madrzy, ze sobie tak ladnie ze wszystkim radzicie, ze bez Was Ona by zginela jak to sie mowi. Lubicie jak Wam kobieta dziekuje za rozne drobnostki itp? To Was wzmacnia? Dodaje Wam meskosci?;)

Gość Sedesee Oryginal z LDZ POLESIE
Nie musicie nam tego mowic. My to wiemy :classic_cool:

Zalezy czy to od serca, czy najzwyklejsza w swiecie manipulacja ;) A tak na serio to ja wiem za co moge byc chwalony ... zatem jesli chce uslyszec jakis komplement, to po prostu dzialam pro-komplementowo. Poprosze o pochwale ;)

A czy ty lubisz, jeśli facet podziękuje ci za obiad, podanie zapalniczki, albo wzięcie do dzioba z połykiem?

Gość Ona2222
A ja slyszalam ze od czasu do czasu trzeba w ten sposob dowartosciowac swojego faceta, wlasnie bezinteresowanie, jedynie po to by popatrzec jak sie usmiecha i jak sie rozplywa i jaki jest dumny z siebie samego:D

No to czysta manipulacja, ja tak robie z kobietami ;) Naprawde swietnu ten Twoj topic, mam nadzieje, ze czesciej bedziesz sie tutaj udzielala, bo to czysta przyjemnosc moc z Toba pisac :)

Gość Ona2222
Aryan77536 A propos topicu zostalam milo polechtana:D

Żaden się nie przyzna, ale tak jest ;) Lubią jak się im ego łechta, a najlepiej połechtać ego komplementami i tym, że bez niego to się nie da ;) A już na pewno 'proszę' i 'dziękuję' działają lepiej niż fochy i kłótnie, bo wtedy coś o co się poprosi i podziekuje się miło kojarzy, a nie kojarzy się z rozkazami, fochem i kłótnią :) Mój przykładowo jak go o coś poproszę a później podziękuję, to później sam z siebie potrafi to zrobić (odkurzenie czy cuś) - żebym znowu była zadowolona i podziękowała :)

No wlasnie, ale w sumie to lepiej ze sie nigdy do tego nie przyznaja, bo jakby sie przyznali do tego przed swoja kobieta, to te pochwaly bylyby wymuszone i mialyby mniejsze znaczenie.

4 x 2 witam brunetke. Ona.. jesli podsuniesz pomysl w taki sposob, ze druga strona pomysli, ze inicjatywa od niej/niego wyszla, to kazda czynnosc wykona. Nie uwazasz, ze to swietny sposob na wykonanie czegos "czyimis rekoma"? ;) Wlasnie zamanipulowalem w taki sposob, ze mi przytakniesz i bedziesz myslala, ze wspoluczestniczylas w pomysle ;) Sorry :(

ale Ona ma racje - lepiej tak niz fochami i klotniami, nie sadzisz?;>

Pewnie, ze tak sadze, normalnie mi to z ust wyjelas. Calkowicie sie z Toba zgadzam :) Laczy Nas naprawde ten sam tok myslenia ... ... dobrze odkomplementowalem i zamanipulowalem? Jesli chcesz to moge Tobie prawic komplementy na zawolanie ;)

Ary - no jest to sposób jak każdy ;) A przecież lepiej tak niż kłótnią, rozkazami i wymuszaniem... Po co nieprzyjemną atmosferę wprowadzać? :)

Aryan77536 Bardzo ladnie, teraz to juz czuje ze zostalam zaglaskana;p Ale temat byl inny, czy mezczyzni to lubia, bo jesli chodzi o mnie to ja lubie, ale nie za czesto, zebym sie nie przyzwyczaila;)

4 x 2 to oswiadczam (nie sie, na to za wczesnie ;) ), ze juz Cie nie komplementuje :P Ona.. no pewnie, ja mam zasade, ze nigdy sie nie kloce i kazde slowo analizuje - z punktu widzenia odbiorcy :x Ty Tez madrze piszesz (manipulacja + subiektywna ocena) ;)

Aryan mam nadzieje ze to nie foch;P Bo jakos bede musiala zalagodzic sytuation;) komplementami oczywiscie