Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nympho

Cyniczna i wyrachowana suka.... Dlaczego to pociąga facetów?

Polecane posty

Gość Nympho

Na codzien ojcowie i mezowie a gdy spotkaja tą cyniczna i wyrafinowaną to sa w stanie zapomniec o całym bozym świecie.....

Gość pociąga, a i owszem
mokra, gorąca piczka....

Tacy z was idioci panowie- lecicie na dziwki i prostytutki :D :P

Gość Skazany na sukces
Przeważnie ten typ charakteru jest poparty pewnym typem urody. Podobno cynizm jest domeną "yntelygentów".

Gość life in mono
No właśnie co was w nas pociąga nawet jak was nie prowokujemy to zachowujecie się jak pieski które czuję suczkę

Gość Skazany na sukces
Aktualnie mało jest profesjonalistek, nawet na prawdziwą ladacznicę trudno trafić :)

Gość Nympho
to ze jestem cyniczna zimna i sukowata nie oznacza ze jestem dziwką i prostytutką! A ze zonaci sami do mnie lgną to nie moja wina, nic na siłe

A nie lepiej leciec na wrażliwe piękne i nieśmiałe szatynki?! heh ;)

Gość life in mono
Jaki typ urody masz na myśli ?

Myślę że chodziło mu o Blondyneczki typu doda w obcisłej skórze :D

Gość liljawodna
faceci to gigolaki i musza sprawdzic czy ktras im sie opsze. A ta co sama przebiera w facetach jest prawdziwym wyzwaniem.

Gość Skazany na sukces
Po pierwsze pozory mylą i szare myszki potrafią być dobrze wyedukowane :D. Po drugie pewien typ zachowania jest spowodowany pewnym typem urody, "ładne" dziewczynki dostają więcej to i więcej wymagają. Taktyka zawsze ta sama dużo obiecać nic nie dać, tyle że trzeba mieć ku temu warunki.

Gość Nympho
jestem całkiem inna niz pierwowzory. jedyne co sie zgadza to kolor włosów. nie za szczupła, nie za ładna. Zadbana i wyrachowana, zawsze zdobywam swoje cele. Cyniczna i zimna suka...

Gość Nympho
Która lepsza? Szara myszka czy cyniczna sucz przy ktorej poczujesz sie prawdziwym facetem....?

Gość Skazany na sukces
Kobieta ma być przede wszystkim zabawna i robić dużo aluzji do seksu ale nie ordynarnych i tyle no i oczywiście musi być zadbana.

Gość aluuuutka
inaczej bym powiedziała, niekoniecznie trzeba mieć' zly' charakter i być suczą, żeby ich pociągać, ale inteligencja (ponad przeciętna) i i cynizm jak najbardziej tak, my kobiety lubimy takich facetów, więc i oni lubią takie kobiety

Gość Skazany na sukces
Zwyczajnie kobieta musi wiedzieć co powiedzieć lub grać głupią lub robić z faceta głupka ale w sposób nieordynarny.

Gość lubimy pociu[ciać
ot i cała tajemnica nie doszukujcie się w tym jakiejś ideologii tak było, jest i będzie

Gość Nympho
Co skłania w takim razie facetow do zdrady.. W domu kochajaca zona i dzieciaki a on lgnie do zimnej suki..ona daje mu przyjemnosc i zwieksza poczucie wartosci zwieksza jego ego A pozniej wraca do zony i co dalej...? znowu noc z zona a rano przed praca do kochanki....

Gość Skazany na sukces
Wiele czynników, chęć popisania się przed kolegami, chęć udowodnienia sobie że "jeszcze mogę", itd itd.

Gość Nympho
zonaty i chec popisania sie przed kolegami? tro raczej odpada. no bo niby jak sie z kochanka afoszowac przed kumplami. zona by sie dowiedziała i by była kiszka

Gość Skazany na sukces
Żona dowiaduje się ostatnia koledzy pierwsi.

Gość Nympho
a tu masz racje:D Ale czy nie sadzisz ze ryzyko jaie podejmuje facet jest zbyt wysokie. mam na mysli strate rodziny. a mimo tego faceci i tak to robia.. pierwotny instynkt czy cuś:D?????

Gość Skazany na sukces
Ja nie mam kobiety, nie myślę więc też o zdradzie. Co słyszałem i widziałem to powiedziałem.

Gość Nympho
dziewczyne mozna zawsze zdradzic. zmienic na lepszy model, po slubie jest juz gozej....

Gość Skazany na sukces
Wszystko można.

Gość eheee..
Mozna tez wsadzc jej bambusa w dziurke a na koniec oddac jej cala milosc w postaci sokow. A na koniec dac kopa w dupsko i zjebac z balkonu albo ubic lopata i zakopac w ogrodku :) 'Szare myszki' trza szanowac, takie na cale zyice, cynicznej, wyrachowanej sucz mozna sie spuscic na twarz co najwyzej i zajebac kopa na maske albo spierdolic ze scodow :D ... zarcik ^^