Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinessska.

po każdym stosunku boli mnie jak sikam.

Polecane posty

Gość pinessska.

po każdym stosunku boli mnie kiedy sikam,czuje takie pieczenie. po pewnym czasie przechodzi.,ale naprawde boli. jest jeszcze jeden problem: zawsze po tzw: 'palcówce' leci mi krew. moj chlopak ma palce cale w ekrwi i ja tez w niej jestem. nie jest jej zbyt duzo,ale jest. i wtedy tez mnie piecze pochwa. co robic? czy to moze byc jakas choroba? mam 16 lat i chce uniknąć rozmowy o tym z mamą,bo sami rozumiecie... a lekarz tez raczej nie wchodzi w gre,bo slyszalam,ze musi poinformowac moja mame ze juz nie jestem dziewcią. POMOZCIE !!!

Gość zeraaaa
to nie sikaj dziewucho ... dziwki normalnie dziwki 16 lat. idiotko ty

Kto Ci takich głupot naopowiadał,że lekarz musi poinformować Twoją mamę? :)))

Gość pinessska.
tak czytałam.

Gość zbychuwojanowicz
tak to jest jak dzieci sie biora za cos o czym nie maja pojecia.. pewnie w ciazy jestes

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
co do pieczenia, to może być jakaś infekcja, grzybica... koniecznie się przebadaj. Ginekolog nie ma prawa zawiadomić twojej matki, obowiązuje go tajemnica lekarska. a co do krwi - heh, a nie miałaś wtedy okresu? :P

Gość serwetaa
to ciaza jak nic

To nie czytaj takich glupot i idź dziecko spać. A jutro rano marsz do ginekologa zarejestrować sie i będziesz wiedziała co Ci jest. Nie rozumiem ,na temat seksu widzę ,że sporo wiesz a ginekolog Cie przerasta?

Gość pinessska.
właśnie nie miałam. to bylo z jakies tydzien,moze połtorej po okresie,wiec to raczej nieprawdopodobne.

Gość Kafeterianka252
Pewnie dla tego, że nie jesteście jeszcze doświadczeni w "tych" sprawach. On podrażnia ci skórę. Powiedz mu, żeby nie robił tego gwałtownie i mocniej trochę cie rozgrzeje. Jeśli jednak masz dalej sucho- użyj jakiegoś lubrykantu:) ps. CZy jego dotyk sprawia ci ból czy przyjemość?

Gość pinessska.
jak ciąza,skoro okres mam regularnie i zawsze bylismy zabezpieczeni.

Tak jak pisał/ła akt kreacjonizmu w kuchni,ginekolog to lekarz i obowiązuje go tajemnica

Gość pinessska.
jest dobrze,chodzi o to,ze boli tylko po.

to może to jakieś otarcie, uszkodzenie mechaniczne? może nie byłaś dostatecznie nawilżona i podczas pieszczot chłopak cię delikatnie zranił? co do pieczenia - też tak miałam jakiś czas, już nawet miałam iść do gina, ale przeszło szybciutko. co ciekawego, peiczenie występowało tlyko podczas seksu bez gumki. Przy zabezpieczeniu nie było tego problemu.

Gość iwonkka2222222
ja też tak miałam...poszłam do ginekologa bo to podobno jakieś zapalenie było.przepisał antybiotyk i po sprawie.

Nie widzisz,że nabijaja sie z Ciebie,że to ciąża?

Gość Kafeterianka252
Wydaje mi się, że on robi to nie delikatnie. Też jak byłam młoda to tak miałam, szczególnie po stosunku... Kiedy będzie ci go wsuwał, niech robi to bardzo powoli i delikatnie, musisz mieć mokro:) Inaczej podrażniasz delikatną skórę.

Gość pinessska.
tak tez myslalam,ale nie naprawde nie wiem co to ma znaczyc. pisze,zeby sie dowiedziec własnie.

kurde, darujcie jej komentarze o jej wiek i inicjację seksualną! jej decyzja, pyta o konkretną rzecz, a wy naskakujecie na nią jak niewiadomo co... wszyscy się nagle swięci zrobili, co trzymają rączki na kołderce i czekają do seksu aż do ślubu, kurde :|

Gość Kafeterianka252
A dla czego 16 latka nie ma być gotowa na seks? Ja w tym wieku byłam dojrzalsza niż nie jedna 20 wypowiadająca się na tym forum.

Gość pinessska.
dzięki za wsparcie.:)

Gość pinessska.
mam pytanie,co by sie stalo gdyby ginekolog jednak zawiodomił o tym kogos?

Gość Kafeterianka252
Jak miałam16 lat po raz pierwszy poszłam do gina. Na wywiadzie musiała być moja mama, bo nie masz 18 lat a takie są przepisy. A co jeśli by się dowiedziała? Ja poszłam po tabsy... moja mama musiałą podpisać zgodę- afery mi nie zrobiła:) ps. 1. raz byłam na nfz, u prywatnych chyba jest inaczej:)

ale czekaj - gin zna twoją mamę? poza tym twoi rodzice nie mają wglądu w twoją kartę. poza tym tajemnica lekarska nie obowiązuje chyba do jakiegoś pułapu wiekowego, z pewnością niższego niż 16 lat. Nie przejmuj się, na pewno twoi rodzice nie dowiedzą się o tym, że współżyjesz, jeśli im sama tego nie powiesz (lub was przyłapią, hehe :P)

Gość pinessska.
po tabsy? nie rozumiem do końca.

serio matka musi być przy wywiadzie i badaniu, jeśli pacjentka nie skończyła 18 lat? toż to bez sensu. ew jeśliby się czepiali, zawsze możesz powiedzieć, że matka nie mogła przyjść, bo np pracuje albo gdzieś tam wyjechała :) no i myślę, że ewentualny problem byłby z ginem z nfz :) jak możesz wybrać, to pójdź do prywaciarza :)

Gość Kafeterianka252
po tabletki antykoncepcyjne:) chodzi mi o to, że nic się nie stanie, bo co ma się stać?

Gość pinessska.
a duzo kosztuje wizyta?

jakie miasto? w w-wie to około 75 zł - 150 zł.