Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinessska.

po każdym stosunku boli mnie jak sikam.

Polecane posty

Gość Kafeterianka252
poważnie mama musiała być, ale nie była bo pracowała u lekarza w tej samej przychodni i musiała recepcję otworzyć;) Wiem, że to bez sensu... Pacjentka sama powinna o ty zadecydować, kto z nią wejdzie, no ale cóż... Ale lepiej idź do prywatnego... 100 zł przeciętnie kosztuje knsultacja, bo z nfz robią na odwal[ nie wszyscy] mojej znajomej lekarz w 7 tyg ciąży nie wykryl... ale jak nie masz kasy to na nfz idź:)

Gość pinessska.

Gość pinessska.
GŁOGÓW. kurcze nie wiem czy znajde na to finanse. jejku...:|

Gość Kafeterianka252
A! i nawet teraz tak jest, że jeśli idzie pierwsy raz i nie ma karty to MUSI być rodzic, czy tam opiekun... chore

Gość pinessska.
jeju. to co ja mam zrobić?

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
tak czytam i widzę, że to zależy od lekarza, czy wymaga rodzica, czy nie... a może podpytaj koleżanek, czy jak one chodzą do gina, to z mamą, czy nie? :) ja się przyznam, że poszłam do gina, jak byłam już pełnoletnia...

Gość Kafeterianka252
Ale po co kochana zaraz masz do gina lecieć:) Po prostu masz delikatną skórkę, którą ci podrażnia. Kup na wypróbowanie np zel durex i zobaczysz ze bedzie oki:):)

Gość anemicznaaa
A moze to jakies zapalenie pecherza albo cewki moczowej, skoro cie p iecze przy sikaniu? Krew tez moze leciec przy tym zapaleniu..

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
ale zapalenie byłoby chyba przy każdej próbie sikania, a nie tylko po seksie. zawsze istnieje obawa, że jesteś np uczulona na spermę partnera, ale to nader rzadki przypadek :)

Gość pinessska.
dzieki za rady. troche mnie uspokoiliście:*

Gość szare slonce
co do bólu przy oddawaniu moczu, to moim zdaniem jakieś zaleczane zapalenie pęcherza i powinnaś zrobić badanie moczu i przejść kuracje. profilaktycznie mozesz brać prouro. a co do krwawienia, to może to być nadżerka.

Gość olikovva
też uważam, że to może być nadżerka. a może jakieś podrażnienie cewki moczowej? w każdym razie najlepiej skonsultować to z ginekologiem lub urologiem. ale nie zaszkodzi brać jakiegoś suplementu na to - Prouro jest ok, bo sama to stosowałam, spróbuj, może ci przejdzie po tym.