Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do mezczyzn!!

mam pytanie do mezczyzn!!

Polecane posty

mam pytanie do mezczyzn!! musicie mi w czyms pomóc..rozgryz tej soprawy nie potrafie od miesiecy a dzisiaj sobie pomyslałam ze przeciez jest kafeteria i moze mi pomozecie otóz jestem z facetem 7 lat ..jakies pol roku temu znalazłam w jego komórce sms od laski z ktora studiuje. i byly to sms okropne! zacytuje jeden ,, sloneczko jutro egzamin na 9 '' on do niej tak pisał.nawet nie bede pisac reszty bo szkoda moich nerwoch . jak znalazlam zrobilam dzika awanture i on zaprzecza ze cos miedzy nimi jest. a jak wy myslicie? czy facet robi takie rzeczy tak o ? z doopy? teraz juz tych sms nie widze ale co ja mam myslec? nie wiem ale spedzamy ze soba cale dnie!

Gość powiem ci prawdę
jęśli ktoś zarzuci Ci kradzierz , zaprzeczaj, jeśli złapie Cie za rękę powiedz ze nie jest twoja sprawdz faceta moze to był głupi wybryk jesli nie to sprawa jasna

nie wiem tylko dlaczego jeszcze masz jakies pytanie, przeciez wszystko wiesz...cos ich laczy. Facet nie pisze do kobiety sloneczko ot tak sobie

wielu facetów pisze/mówi do kobiet słoneczko. To nic złego

Szczerze mówiąc nic to nie musi oznaczać. Tym bardziej, że używanie takich określeń może li tylko świadczyć o tym, że dana osoba nie może spamiętać imienia adresata. Możesz na ten temat subtelnie zażartować. Powinno pomóc.

to nie bylo tylko sloneczko a bylo tez myszko...cukiereczku!!

nie wiem tylko dlaczego jeszcze masz jakies pytanie, przeciez wszystko wiesz...cos ich laczy. Facet nie pisze do kobiety sloneczko ot tak sobie wlasnie o to mi chodzi ze nie wiem co o tym myslec! nie wiem naprawde! jak jestem slepa to chcialabym by ktos mnie oswiecil i wyrazil zdanie ze to nie jest ok.

w 3 sms a nawet wiecej ich tam bylo. wiem ze nie powinnam ale nawet nie wiem po co ten zasrany tel do łapy wzielam. a mimo to znalazłam 😠

Drogi motłochu internetowy: podnieście widły pochodnie!!! Pora zapolować na ogra. :o

Gość noseriooo
mi coś tu nie pasuje ! Wydaje mi się że coś ich łączy. Z tobą spędza niby całe dnie, a z nią może spędzać jak idzie na uczelnię. O ile tam dociera. Nie chce nic insynuować ale to jest moje odczucie.

ja bym mu pierdolnela przez leb i powiedziala zeby pedzil do swojego sloneczka

często faceci takich słowek do kobiet używają, chcą być mili a niektóre kobiety to lubią, jak sobie tego nie życzysz to powiedz to facetowi

Gość powiem ci prawdę
wziełas po to by dowiedziec sie prawdy z która teraz walczysz sama zdecyduj co dalej zrobic, wobraz soebie jak bedzie wygladała wasz przyszłosc i podejmij słuszną decyzje

razem ostatnio pojechali na zakupy ale to nie jest prowo ! tez sie dowiedzialam nie chcacy ale nie sami a jeszcze z kolega.

a jak ta laska takie słowka lubi to pewnie jakaś głupia piczka

jest dosc ladna ale ponoc pusta a to kolejny moj powod do podejrzen bo tak sie nie mowi na kolezanki do ktorych sie slodko pisze czyz nie?

jeeeeeny kobiety nie przesadzacie????? To już facet nie może powiedzieć coś miłego lub pojechać ze znajomymi na zakupy????

co najlepsze koles od tej dziewczyny jest taki zazdrosny o mojego ze zabronil jej z nim prace pisac :o

Gość grgdfgdh
i dobrze, widocznie coś jest na rzeczy skoro zabronił>?

hej Terkoz 🖐️ co do tematu to dopiero po pół roku dotarła do Ciebie wiadomość przeczytana w sms że dopiero teraz to nagłaśniasz?

i to mnie wlasnie zastanawia :o nie wiem co tu myslec. niby temat zamknelam bo juz nic nie mowie.czasem mu wypomne ale tak z drugiej strony to gdzie ? kiedy? jak on wraca ze szkoly to juz siedzi u mnie :o

bo nie dawno poznałam kafeterie :o a sprawe mam w sumie za soba tylko sie zastanawiam jak mysla inni faceci.czy dla innych tez mozna tak z doopy napisac do kogos slodko i nic do danej osoby nie czuc.

Gość noseriooo
a może na uczelni spędza z nią czas !

Gość Piotr2301
Zalezy.Moze jest takim typem jak ja.ma swoja kobiete ale lubi napisac od innej sloneczko troszke poflirtowac ale bez wiekszych znaczen nie spotyka sie z nia potajemnie moze tylko tak pisze nie chce go bronic ale ja tak robie;-b Ale glupi ze dal sie zlapac;-b

to oczywiste ze tam spedza z nia czas bo sa razem w grupie! ale jak mieli pisac prace i sie spotkac to ona nie mogla bo jej chlopak zabronił :o

heh..takie słodnie zwroty to jest poprostu flirt -przekomarzanie, co nie znaczy że zaraz się na kogoś leci i ten ktoś ma sie podobać