Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 121212124fdf

eh prosze o pomoc ciaza?

Polecane posty

Gość 121212124fdf

mam dnie plodne.. tzn 2 ostatnie dnie plodne wedlug kalendarzyka,uprawialam peeting z chlopakiem...dotykal mnie bardzo czesto penisem pochwy,ale nie wiem cyz mial ten plyn nawet to bylo tak ze czesto to przerywalismy co poprostu mu opadal.. i tak nie raz dotykal... i tez sie dotykal TAM...i potem zrobil mi minetke i zrobil palcowke.. myslicie ze mogloby byc jakies prawdopodobienstwo? ze wiecie na rece,ten dotyk popristu juz czlowiek sie tyle naczyta ze az kurde boje sie serio,mam 19lat ..ile zyja plemniki w normalnym otoczeniu tzn na zewnatrz kurde ale sie boje bo mnie strasznie boli brzuch dol...a jestem dzien po tym wszytskim i tak hcyba nie ma mozliwosci nie ? czy sobei wkrecam eh

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
plemniki żyją chyba ok 72h. ale nie bój się, prawdopodobieństwo ciąży w tym przypadku jest niewielkie. poczekaj spokojnie do okresu, nie wmawiaj sobie nic, bo to stres niepotrzebny :) będzie dobrze :)

aach. w pochwie żyją do 72h. w środowisku naturalnym zdecydowanie krocej :P

Gość 121212124fdf
eh kurde jeszcze w ten dzien jednak mialam owulacje.. krude przeciez to by bylo chyba za prosto zeby wpasc co nie :( teraz strasznie mnie boli brrzuch w dole.. nie wiem co to jest moze poprostu jakies zapalenie a ja juz mysle ze to ciagza bo juz wszyscy zawsze mowia ze ciaza ciaza.. pomocy kurde keidy jest ten plyn :( wrr chyba przed wytryskiem a my ciagle albo mu juz stal i przerywalismy i tak w kolko ..;/

kochana, pierwsze objawy ciąży pojawiają się nie po dniu/dwóch od współżycia, tylko po 3 - 4 tygodniach. Teraz to wina stresu :) jak zechcesz, to sobie możesz wmówić nawet, że masz piersi obrzmiałe i czujesz pierwsze kopnięcia w brzuchu :P bądź spokojna i się nie stresuj! poza tym: w ogóle nie jest wcale tak łatwo zajść w ciążę przy normalnych regularnym stosunku, co dopiero przy takich "niewinnych" (hehe :P) pieszczotach! głowa do góry!

Gość 121212124fdf
dziekuje bardzo!:* kurde no wiesz to juz sie czlowiek naczyta jakies bzdur i jeszcze mialam owulacje a to ze on tak duzo razy dotykal mojej pochwy mnie tak przeraza i ten palec ze mogl wprowadzic ten plyn :/ ehh masakra

spoko, ja też schizowałam na początku :P

Gość 121212124fdf
noo tylko teraz czym moga byc te bole.. taki krzyzowy i dol brzucha kurde..:(

może to być przez owulację, może być to efekt stresu, który zapewne teraz odczuwasz w związku z domniemaną ciążą, może to być też przyczyna b. prozaiczna - najadłaś się czegoś :)

bóle podbrzusza przenikające aż do krzyża w połowie cyklu to zdecydowanie owulacja... podobne bóle występują przy menstruacji i jeszcze...podczas pierwszej, najlżejszej fazy porodu.

no to masz odpowiedź :)

Gość 121212124fdf
eh czyli skoro jest owulacja to chyba nie ma ciazy prawda??

skoro plemniki żyją 72 godziny a wczoraj się kochałaś, to możesz mieć teraz owulację a za 2 minuty zajść w ciążę... Proponuję czytać moje posty i nie rozpisywać się równocześnie na dwóch topikach.

no ale jak miała zajść w ciążę, skoro nawet nie było normalnego, regularnego stosunku? :O nie strasz dziewczyny...

Gość 121212124fdf
O Boże:(:(

nie straszę, ale napisałam jej że w płynie przedejakulacyjnym również mogą być plemniki, a skoro miała i ma owulację to prawdopodobieństwo jest dosyć duże zajścia w ciążę, nawet jeśli nie było wytrysku, sama mam dwie koleżanki, z których jedna zaszła bez wytrysku a druga podczas brania Cilestu. Tak że zawsze takie ryzyko jest, a jeśli ktoś nie chce zajść w ciążę, to po pierwsze stosuje minimum ostrożności np. kondoma, a po drugie unika seksu w środku cyklu... Nikogo nie zamierzam straszyć, a jedynie uświadomić. Szkoda potem tych biednych dzieci rodzących dzieci.

Gość 121212124fdf
ale on chyaba sie wytwarza dopiero przed wytryskiem .. kurde :( ale sie teraz boje .. szok ;/

Gość Bon appetit______________
też bym się bała na Twoim miejscu :O Gratuluję, będziesz mamusią :P

Gość 121212124fdf
kurde ...ale jeste mzla na siebie....kurde robilam ro z 1/2 maja... :(

dziewczyno, przede wszystkim ewentualne zdenerwowanie i stres zostaw sobie na pozytywny wynik testu ciążowego. IMHO prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest tu niewielkie, oczywiście - jest (kurde, nawet jeślibyś się zabezpieczyła pierścieniem, plasterkiem i pigułką, a twój facet gumką, to i tak istnieje szansa na ciążę). Poczekaj spokojnie do terminu miesiączki (pamiętaj, że jeśli będziesz zestresowana, to ten termin może się nieznacznie przesunąć). Głowa do góry!!

Gość Szpindlerowy
kurcze, po co tak stresujecie dziewczyne, prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w Twoim przypadku sa naprawde malutkie, spokojnie, poczekaj do okresu, pozdrawiam

Gość Bon appetit______________
szpindlerowy, to nie my ją stresujemy, tylko ona sama siebie stresuje :P