Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 121212124fdf

prosze o pomoc..ciaza?

Polecane posty

Gość 121212124fdf

mam dnie plodne.. tzn 2 ostatnie dnie plodne wedlug kalendarzyka,uprawialam peeting z chlopakiem...dotykal mnie bardzo czesto penisem pochwy,ale nie wiem cyz mial ten plyn nawet to bylo tak ze czesto to przerywalismy co poprostu mu opadal.. i tak nie raz dotykal... i tez sie dotykal TAM...i potem zrobil mi minetke i zrobil palcowke.. myslicie ze mogloby byc jakies prawdopodobienstwo? ze wiecie na rece,ten dotyk popristu juz czlowiek sie tyle naczyta ze az kurde boje sie serio,mam 19lat ..ile zyja plemniki w normalnym otoczeniu tzn na zewnatrz kurde ale sie boje bo mnie strasznie boli brzuch dol...a jestem dzien po tym wszytskim i tak hcyba nie ma mozliwosci nie ? czy sobei wkrecam eh

Głupiaś, prawda? Boli Cię podbrzusze, bo chłopak przesadził z tym palcem w pochwie. A objawy ciąży są po 2 tygodniach najwcześniej.

Gość 121212124fdf
DZIEKUJE:*! eh wlasnie chodzi o to ze tylko 2 razy moze wsadzil;/

Gość whaaaj
Moja Droga, zanim przystapisz do tak waznych czynnosci zyciowych, jak seks, zapoznaj sie z przedmiotem "biologia"

Gość 121212124fdf
ja wiem ja wiem.. glupie pytanie ale krude tyle rzeczy sie juz naczytalam;/ krude i mam owulacje jednak eh;/ bo obliczalam krude no boje sie bo juz nie wiem .. akie bzdury na tym necie pisza ze az sam czlowiek moze oszalec

Gość 121212124fdf
nie wsadzil...dotykal.. dlugo..;/ ciagle aaaa...;/ ehh faaak;/

Gość 121212124fdf
no dobra w dużym skrócie: bzykaliśmy się do końca w środku bez zabezpieczenia, kilka razy i w dni płodne - czy moge być w ciąży?

Gość Nie jestes w ciazy
na 100%, nie martw się, to nie jest możliwe, byłam w podobnej sytuacji, poszłam do ginekologa, to wręcz mnie skrzyczała, że takie bzdury gadam.