Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 121212124fdf

eh prosze o pomoc ciaza?

Polecane posty

Gość 121212124fdf

mam dnie plodne.. tzn 2 ostatnie dnie plodne wedlug kalendarzyka,uprawialam peeting z chlopakiem...dotykal mnie bardzo czesto penisem pochwy,ale nie wiem cyz mial ten plyn nawet to bylo tak ze czesto to przerywalismy co poprostu mu opadal.. i tak nie raz dotykal... i tez sie dotykal TAM...i potem zrobil mi minetke i zrobil palcowke.. myslicie ze mogloby byc jakies prawdopodobienstwo? ze wiecie na rece,ten dotyk popristu juz czlowiek sie tyle naczyta ze az kurde boje sie serio,mam 19lat ..ile zyja plemniki w normalnym otoczeniu tzn na zewnatrz kurde ale sie boje bo mnie strasznie boli brzuch dol...a jestem dzien po tym wszytskim i tak hcyba nie ma mozliwosci nie ? czy sobei wkrecam eh

Gość olivvia11
Jeżeli używasz kalendarzyka internetowego to nawet na niego nie patrz, bo to ty musisz wiedzieć kiedy masz dni płodne, śluz, temperatura itp. Skok temperatury następuje w fazie owulacji(szczytu płodności) i utrzymuje się do miesiączki, przed miesiączką temperatura spada i tak w kółko. Tylko po tym możesz twierdzić kiedy masz dni płodne. Wg. mnie ciąża jest mało prawdopodobna, ale uważaj na następny raz, a tak w nawiązaniu do tematu to czemu uprawiasz z chłopakiem petting skoro się boisz konsekwencji? W sumie masz już 19 lat(chyba) ale wg. mnie to kwestia dojrzałości nie wieku, ale nie rób czegoś czego nie jesteś pewna ;) Powodzenia :)