Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula.....

Jak odróżnić przyjaźń od czegoś wiecej, od zauroczenia...

Polecane posty

Gość Anula.....

Znamy się kilka lat, ale ostatnio życie zawodowe nas do siebie zbliżyło. Okazało się, że mamy wspólnych znajomych, których ja poznałam pracując w innym mieście, a on znał m.in. ze studiów. On się mną interesuje, proponuje pomoc, spotkania - wszystko na stopie koleżeńskiej, bez żadnego narzucania. A ja chyba zaczynam widzieć coś wiecej niż "znajomego".

Gość Anula.....
jego ojciec jest attache kulturalnym na placówce w Mongolii i on tam tez chce sie za jakis czas przeprowadzić. A ja w razie czego nie mam ochoty mieszkać w Uan Bator :( . Już wolałabym Bąkowcu k/ Dęblina niż tam :(

Gość Anula.....
Dzięki za podszyw, nawet udany :P

Gość Anula.....
Dodam jeszcze że mamy wspólne zainteresowania, oboje bardzo lubimy przebierać się za Chińczyków i chodzić z pałeczkami do polskich barów mlecznych zamówić schabowego z kapustą i ziemniakami i jeść to tymi pałeczkami.....on nawet mnie karmi tymi pałeczkami ale czasami kapusta lekko zwisa z pałeczki wiadomo bo śliska jest ( inaczej jest oczywiście ze schabem który da się nabić) uważam ze to bardzo romantyczne jest

Gość Anula.....
pracuję jako bufetowa na dworcu PKS w Puławach :(

Gość Anula.....
on oczywiście pracuje w PKP - pali w piecach w pociągu.....i często mnie odwiedza. O 7:15 potem o 9:30 kolejno wpada o 12:48 i jeszcze raz o 16:02 - kurcze nie wiem czemu ale właśnie codziennie mnie tak odwiedza o tej samej godzinie......myślicie ze to coś znaczy???? ma jakiś plan?

Gość Anula.....
jak wpada to zawsze kupuje kartofle z tłuszczem za 1,60 :)

Gość Anula.....
:D:D:D Oj Podszywko heh :) :P Swoją drogą gratuluję pomysłu, uśmiałam się, zwłaszcza z tym Dworcem PKP. Zamiast marnować czas na forum może zaangażuj się w jakiś kabaret.

Gość Anula.....
I czasem kupi kaszę z tłuszczem albo bigos, ale bigos to kupuje tylko w środy, i ja wiecie jako jego znajoma nawet serwuje mu ten bigos z kiełbasą...bo dla innych ....to taki dworcowy bardziej...acha sama gotuję