Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rainbow_girl

Wierzycie w przeznaczenie?

Polecane posty

Czy wierzycie, że każdy na świecie ma swoją drugą połówkę, która pasuje do niego idealnie? Wierzycie, że dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych i żeby nie wiem co się działo, to oni i tak prędzej, czy później będą razem? Choćby mieli miliony przeciwności w życiu by być ze sobą, to ich drogi i tak ciągle będą się ze sobą krzyżować, aż w końcu zostaną parą? Wierzycie w coś takiego, czy raczej uważacie, że ludzie dobierają się ze sobą przypadkowo?

Gość kygkv
a ty jak wierzysz ?

Gość
tak jest tylko w filmach

Ze mną jest różnie. Czasami wierzę, czasami nie. Zależy od sytuacji. Mimo wszystko jestem zakochana w kimś od 5 lat i chociaż nie jesteśmy razem, to nasze drogi ciągle się krzyżują, ciągle spotykamy się w różnych okolicznościach, niektóre są dość dziwne. Dlatego zaczęłam rozważać kwestię przeznaczenia. Co o tym sądzicie? A może macie jakieś prywatne doświadczenia z tym związane?

Gość vulkikiki
ja sie kochalam w kolesiu 8 lat ale to bylo dzieciece uczucie juz sie na szczescie z tego szajstwa wyleczylam:):):)

Gość vulkikiki
za dlugo na tego kolesia czekalam zmarnowalam najlepsze lata eeeh:(

Gość ritaaaaop
nikt sie wiecej nie wypowie?

Gość Maturzystk-a
Od jakiegoś czasu również zastanawiam się czy istnieje coś takiego jak przeznaczenie. Spotykam Go w najmniej spodziewanych momentach, czasami mam wrażenie, że nie iwme jak to powiedzieć - "ściągam" Go myślami. Myślę o Nim intensywnie i... i spotykam Go. Wierzę, że jesteśmy sobie przeznaczeni i nasze częste spotkania nie są przypadkowe. Może to jeszcze nie ten czas, może muszę dojrzeć, coś zrozumieć.

Gość yes we belive it
:)

podobno to jest tak ze Bog wie ze jakas osoba jest dla nas dobrym partnerem i daje nam co jakis czas okazje, a to czy z nich skorzystamy to tylko nasza wola, ale jesli spotykasz go co jakis czas to warto sie zastanowic moze wlasnie Bog Ci go podsyla