Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamnaoku

dlaczego na wieczor mam taka ochotę na zarcie?

Polecane posty

Gość Mamnaoku

czy jest jakies logiczne wytlumaczenie dlaczego mam ochotę wpieprzac wieczorem podczas gdy w dzien moglabym nic nie jesc? za to wieczorem nachodzi mnie taka ochota. tylko odrazu wyprzedzam sugestie: jak w dzien jem nawet trochę na siłę to tak samo mam duzą ochotę wieczorem. to mi nie ulatwia odchudzania. porazka. wolalabym zeby na wieczor mi się wylączal apetyt.

Gość kygkv
mam tak samo... :O:O

Gość 85 60 85
ZAKOCHANIE!!! "Nie mogę jeść śniadania, bo myślę o Nim, nie mogę jeść obiadu, bo myślę o Nim, nie mogęjeść kolacji, bo myślę o Nim. A w nocy nie mogę spać, bo jestem głodna!!! :-)))

Gość Mamnaoku
hehehe dobre z tym zakochaniem, ale niestety mnie to nie dotyczy:D a co do pyt o sniadania wlasnie staram się jesc, trochę na silę, bo akurat rano mam najmniejszą ochotę na jedzenie, ale slyszalam ze sobie tak metabolikę rozwalam to costam zjem. a czasem jedynie jakąś kawę. najgorzej jest na wieczor- wtedy to bym wszystko wymiotła

Gość .1.2.ania
zajmnij sie czymś innym.jedzenie przed snem jest najprostsza droga do otyłości

Gość Mamnaoku
staram się wlasnie ale lekko nie ma. bo mi się wtedy wlącza myslenie o jedzeniu. usiluję sobie przetlumaczyc ze zjem to jutro, a wiadomo ze i tak nie zjem bo w dzien nie będę miala ani czasu ani ochoty. beznadzieja:D

też tak mam dopiero co umyłam zęby z zamiarem: nic już nie jem ale czekoladę mam obok ogromną i ona się na mnie patrzy hahhaha :D w dzień mało jem a wieczorami dojadamm na szczęście szczupła jestem to nie ma tragedii