Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fillosophy

60 LAT

Polecane posty

Gość fillosophy

powiedzcie mi jakie są potrzeby seksualne 60 letniego przeciętnego mężczyzny?

Gość eello
jakie mają potrzeby w tym wieku Panowie pytam poważnie

Gość htyuyhnf
takie same jak u wszystkich ,prawda

Gość fdsfdsfdsfsd
kolejna 30-latka będąca w związku z 50+ facetami ? ;) haha

Gość thtitytyuyu
60 lat,myślę że na ten temat powinni sie sami wypowiedzieć, bo jesteśmy ciekawe. Myślę , że są aktywni ..? a jesli mniej to nic nie szkodzi :P

Gość eello
może wypowie się jakiś Pan to ważne wystarczy 1 na tydzień? czy częściej jakie jest w tym wieku u mężczyzny libido

Gość thtitytyuyu
dzięki :) za kolejną

Gość fdsfdsfdsfsd
jakie jest libidio facetów w tym wieku?! - chujowe jednym słowem. Jak raz na miesiąc to będzie dobrze.

Gość eello
bez przegięć faktycznie wystarczy raz na miesiąc?

Gość mnie się taki trafił, co
uznawał tylko "po Bożemu", oral w gre nie wchodził (masakra), miał małego ledwo twardego fiutka (za każdym razem ), prawie go nie czułam (nie jestem rozjechana), aseksualny totalnie, więc kopnęłam w dupsko po 3 razach (co by nie było, że nie miał szans się wykazać). A i nadmienię, że chodził dumny jak paw i piał na kazdym kroku, jaki to on nie jest cudowny kochanek (oczywiście w moim tylko towarzystwie), nie ma to jak autoreklama, szkoda tylko, że nie poparta praktyką. A no i żeby nie było podtekstów, podniecałam go napewno, więc ten miękii ślimaczek, to nie przez to, że mu się nie podobałam - zwyczajnie kaleka :)

Przyslowie mówi: gdy 50-tka mija - torba dluższa niz fuzyja a gdy mija kopa - to już doopa z chłopa ;) Ja na szcz ęscie mam do 60-tki jeszcze parę latek :classic_cool: a tak poważnie: ogólnie rzecz biorąć z wiekiem libido maleje ale wrażliwóść na kobiece wdzięki - przeciwnie, wzrasta :)

Gość kazio lewoe
oczywiście normalne tego nie pisałam, nie prowokuj

a no i rękoczyny zakazane, facet 60 lat i się brzydził amsturbacją, mówił na głos, że to dewiacja - kuźwa gdyby on wiedział, jaka ja doiświadczona, hahaha Musze się jeszcze z nim kiedyś spotkać i anal mu zaproponować, chce zobaczyć jego minę :)

Gość fdsfdsfdsfsd
bo prócz malego libido i problemów z potencją to dochodzi jeszcze jeden czynnik: to inne pokolenie, stare pokolenie.

Gość upupupuppuppupuppupuppup
no ale myślę że są tacy co anal i oral chętnie...

Gość upupupuppuppupuppupuppup
a jakie tabsy są dobre na podniesienei libido?

Gość moiu;oolop
jesli to aż tak ważne to ja zmykam , kobiety wolą raz w miesiacu :P chyba domyślasz sie kiedy

Gość fredik
nie trzeba tabsów :) kobieta czyni cuda :)

a i miał życzenie, co bym sobie bobra zapuściła (bleee), bo moja cipunia mu się kojarzyła z dziecięcą (kuźwa wynalazek nie z tej ziemi normalnie) Przypierdzielał się do mnie na każdym, kroku o wszystko, a to, że stringi nie, a to, że piżame na noc bo zimno mi będzie (nawet nie mam piżamy w razie W np. szpital) a sam nie widział jakim nieudacznikiem w sprawach damsko - męskich jest. Tredżik und masakra!

Gość fdsfdsfdsfsd
Nieraz na redtube czy innych stronach widziałem starszych facetów którzy bzykali i na domiar wszystkiego byli dosc jurni i powiem jedno - ich członki w stanie wzwodu to miękke fiutki, mają problemy z dojściem i w ogóle to trochę obleśnie wygląda.

Gość nie osądza się
wszystkich jedną miarką.W tym wieku napewno zmniejsza się libido,jest to naturalna kolej rzeczy.Są jednak panowie,którzy prowadzą aktywne zycie seksualne i to bez środków dopingujących) jest to indywidualna sprawa kazdego organizmu

Gość fdsfdsfdsfsd
W wieku 60lat aktywne życie seksualne u faceta?! Oj ty chyba masz pobożne życzenia aby tak było. Rzeczywistość jest inna.

libido miał nawet spoko, ale co z tego, że na mnie nie działał kompletnie, co to za seks bez pieszczot, bez orala, sam wsad z noagami w górze i ta głupua mina, jak by mia zamiar za chwile qpe zrobić, ale ja byłam głupiaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dobrze, że jestem tutaj anonimowa, w realu bym się nigdy nie przyznała, że miałam do czynienia z takim kolesiem :)

Gość fdsfdsfdsfsd
Na erekcję wiagra, ale nawet w tym wieku, to musi mieć zdrowe serce żeby móc ją brać.

Gość older sailor
Czy wiagra w małych ilościach w przypadku lekkiej zakrzepicy jest bezpieczna?

Gość lalunia zulunia
mnie się trafił taki co a to ja miałam szczeście, bo był oral, on uwielbiał to... :)

Gość lalunia zulunia
i przy lodziku odpływał.. i mówił że mi też lubi to robic i pic moje soczki :)

Gość fdsfdsfdsfsd
Przy lekkiej zakrzepicy powinna być bezpieczna (raczej) bo wiagra rozszerza naczynia krwionośne.

older sailor: a może poradź się lekarza, a nie na forum takie pytania zadajesz, to troche trywialne ufać temu co się przeczyta na kafe, a ryzyko zbyt duże w razie komplikacji, nie uważasz?